Мил или гадняр

Нещата от живота
Аватар
bulLshi7
В момента играе: dota 3
Обратна връзка:

Re: Мил или гадняр

Мнение от bulLshi7 »

Какъвто се налага, зависи от курветината.
LA COKA
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

баш пък на гипо да се надъхваш, дето ще те сгъне като баничка...
деазнам
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

Ми ако се държиш като себе си и ти бият да шамара или те зарежат като куче, значи не си достатъчно готин и можеш да го духаш под вода, амиго.

Аре, оревуар, ебати малоумната тема :!:
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър
В момента играе: Всичко без аниме игри

Мнение от {SuPa-1337-Killa} »

мъжкар 8)
т.е. по малко от всичко
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Аватар
mrsbadtrip
В момента играе: call of duty 4, skyrim, worms, sims, psp3, frogger, wow and nfs

Мнение от mrsbadtrip »

Раскольников написа:Нито едното нито другото - Просто приеми че жените са напълно нормални човешки същества, които с нищо не се отличават от теб и не заслужават уплаха,страхопочетание или каквато и да е друга форма на специално отношение.(Преди да са го заслужили по същия начин по които и всички други твои познати)
Знам че е УЖАСЯВАЩО трудно защото всеки един хормонално зависим фрагмент от съзнанието ти повтаря че е нещо от особенна важност,но истината е че е точно обратното...
есенцията!

Ледник също е брилянтен в методите си, макар че не съм сигурно точно колко задоволително е да получаваш това...

и между другото, никога не съм знаела, че съществуват такива неща като пик-ъп методи и тн. всичко е толкова просто, защо трябва да се затормозявате излишно...
hep sonunda kendimi vurdum.
Аватар
SonicVibe
стига спамил
В момента играе: real_life.exe

Мнение от SonicVibe »

mrsbadtrip написа: всичко е толкова просто, защо трябва да се затормозявате излишно...
Вече взех сериозно да се замислям дали наистина си от женски пол.
Dante написа:Курво, ако щеш ми вярвай, ама в момента имам най-бруталната комбинация от разстройство и запек...............
Аватар
bulLshi7
В момента играе: dota 3
Обратна връзка:

Мнение от bulLshi7 »

Тва, че имаш ниски стандарти, не значи, че е толкова просто.
LA COKA
Нямам Ябълка

Мнение от Нямам Ябълка »

Ако си пич, харесван и нацелен няма нужда да се правиш на никакъв. Можеш да си изсулиш двуседмичния чорап, си го слоиш на куро и ти-ри рам, reckless :lol: Направи следния тест за кеф: накарай женското да ти донесе храна :)

После я полей с бира по главата публично and see if she starts hornin'

Ако не стане, ти препоръчвам да се изучиш от този психолог: http://www.youtube.com/watch?v=W-JjldxU-pA
Аватар
mrsbadtrip
В момента играе: call of duty 4, skyrim, worms, sims, psp3, frogger, wow and nfs

Мнение от mrsbadtrip »

Нямам Ябълка написа:Ако си пич, харесван и нацелен няма нужда да се правиш на никакъв.
това имам предвид с "простичко". аз си имам свой стандарт и принципи, но истината е, че има пътници за всеки влак => за всеки сдуханяк съществува девойка, достатъчно мила да се навие. няма нужда от подобни измишльотини. това е. всеки по земята търси любов (ако си избирате от "другите", ваш проблем), ДАЖЕ и жените, не пренебрегвайте този факт.
Ернестин

Мнение от Ернестин »

................................................................
Аватар
mrsbadtrip

Мнение от mrsbadtrip »

о боже, какво оспорваш сега, просто си контра заради самата контра или не си съгласен, че ВСЕКИ, независимо от недъзите си, може да си намери половинка? защото второто, Ледник, може да бъде мнение единствено на ретард. :?
Deprivd
Обратна връзка:

Мнение от Deprivd »

Като си падна по момиче, съм една идея по-внимателен, понеже обичам да съм романтичен и внимателен, но не да стана некав ГЕЙТАК ТЪП СМОТАН

Ако не и харесвам, ДА СИ НАМЕРИ НЕКОЙ ДА И РАЗБИЕ ГЛАВАТА, ПУКА МИ

:x
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
Ернестин

Мнение от Ернестин »

................................................................
Аватар
Creator_
Цар
В момента играе: с чурка

Мнение от Creator_ »

Е що пък да няма, аз онзи ден пътувах от Рз за София с някаква Рубенсов тип млада дама с фенотип на Даун, която се натискаше с приятеля си - висок, слаб, негър, говорещ на американски английски. Като спряхме на гарата в Попово - видях ги по улиците - всички приличаха на нея.
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Аватар
mrsbadtrip

Мнение от mrsbadtrip »

Ернестин написа:
mrsbadtrip написа: ---
Ледник
сладурче, изобщо не искам да ти зачеквам болните теми, просто исках да кажа, че всичко е възможно, като например два многострадални урода да споделят една съдба и да се вземат! адмирации, задето толкова се стараеш, като искаш да имаш връзка - аз не разбирам по този начин събирането на двама души, но все пак.

и съм много далеч от мисълта да смятам, че "на всеки е писано да удари джакпота" - допускам както възможността най-ангелогласното, белоснежно, синеоко създание да изгние в самота, така и поповчанка със синдром на Даун да ходи със секси негър. класическо.
Dexter
Футболен разбирач
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013

Мнение от Dexter »

Айде напускай форума, че ставаш досадна вече.
WeAreGettingClose
Аватар
mrsbadtrip

Мнение от mrsbadtrip »

ако потребителите трябваше да избират кой от двама ни да си тръгне, силно се съмнявам, че щяха да оставят теб :lol:
Ернестин

Мнение от Ернестин »

Мръсно играеш.
Аватар
mrsbadtrip

Мнение от mrsbadtrip »

изграждам си система. :?
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Към автора на темата:
-Вариант едно - тролиш. В такъв случай Keep on trolling!
-Вариант две - сериозно питаш? - В такъв случай wrong forum bro! Ако наистина те интересуват тези въпроси ти препоръчвам този форум:
http://donjuancentre.com/

След като изчетеш всичките важни теми, ако все още имаш въпроси там могат да ти отговорят хора, които едва ли не на това са си посветили живота.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Публикувай отговор