Автор |
Съобщение |
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Нема такъв форум! Публикувано на: 07 Яну 2012 20:32
Героите на днешния ден! Виждам отново същите мутри в същия сюжет Тия същите дето в училище нямаха пукнат лев Сега се правят на голямо добро утро И ми казват бегай бе жалка мутро Ама на мен ми е кеф да ги разбивам В техните тъпи мозъци не се побирам Време е тия простаци да ги рестарирам Най добре е да почна да ги ремонтирам
Има един от тях който заслужава внимание Смърди отдалече но си мисли че има лунно сияние Този човек се нарича хамелеона Дебел е обаче колкото триста слона Мисли че форума е негов и в него живее Крайно време е да го накарам да онемее Напоследък го няма в сайта този Сигурно пъне в подлеза хора в различни пози!
Серейн ме иска на колене Сериозно ли бе мишко, мене? И да искаш няма да стане Не може жалкар като теб да ме хване С X – Ray се целувате по женски в рейса Иска той със зъби да ти изгризга фейса И без това са му останали само два Дай му да сложи нещо топло в уста!
Стигам до котката дето ми пише заплахи на лични И ме кара да спра постовете си критични Тоя си мисли че ме респектира Но неговата заплаха сама се парира Няма шанс такъв дебил да еволюира А за съжаление не ще да емигрира но от страх тои избяга през баира Явно някъде ще онанира
Пени, Ерик, Дантето се мислят за велики Тапанари изглеждащи като педерастити Сигурно пропускам някой сега, Както и да е, все ще е някоя свиня Не ми пука от такива ”господа”! Нека пак да пишат за своята пръдня Това е единственото важно, което им се случи Теглят ли си куршума, положението ще се заключи!
|
|
|
|
|
freeman8692
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нема такъв форум! Публикувано на: 07 Яну 2012 20:34
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Нема такъв форум! Публикувано на: 07 Яну 2012 21:20
Да ви еба майката, напускайте форума бе, дрисъци И като имате толко големи курове, що не дойдете да ги пишете тия простотии в общия?!
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
freeman8692
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нема такъв форум! Публикувано на: 07 Яну 2012 21:24
Dexter написа: Да ви еба майката, напускайте форума бе, дрисъци И като имате толко големи курове, що не дойдете да ги пишете тия простотии в общия?! човече много ме забавляваш голям си дебил
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Нема такъв форум! Публикувано на: 07 Яну 2012 21:26
хуморът ти е много богат, виждам.
|
|
|
|
|
freeman8692
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нема такъв форум! Публикувано на: 07 Яну 2012 21:27
Dexter написа: хуморът ти е много богат, виждам. не е като тебе дебилен
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Нема такъв форум! Публикувано на: 07 Яну 2012 22:50
аз в момента не се шегувам, напълно съм откровен. спуквам се от смях като ти чета грамотните мнения, честно!
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нема такъв форум! Публикувано на: 08 Яну 2012 02:02
Спукваш се от смях и едновременно пишеш гневен коментар. Как става това?
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Нема такъв форум! Публикувано на: 08 Яну 2012 03:00
Ако имаше поне бегъл помен от мозъчни клетки в главата си, щеше да се досетиш.
|
|
|
|
|
freeman8692
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нема такъв форум! Публикувано на: 08 Яну 2012 11:17
Dexter написа: аз в момента не се шегувам, напълно съм откровен. спуквам се от смях като ти чета грамотните мнения, честно! човече продължавай с "грамотните си коментари" само да знаеш тука голям смях пада като ги чета
|
|
|
|
|
kamengtaiv
|
n00b playa |
|
|
|
Заглавие: Re: Нема такъв форум! Публикувано на: 08 Яну 2012 12:52
Аз съм Циганче, Обичам нашите чаири зелени! ЦИГАНИН да се наричам, Първа радост е за мене!
Аз съм циганин нахален, Обичам мама и тати И Най-Много: Да ям кура на бати
|
|
|
SonicVibe
|
стига спамил |
|
В момента играе: real_life.exe
|
|
Заглавие: Re: Нема такъв форум! Публикувано на: 08 Яну 2012 18:16
Ей, недорасъл инбред такъв,само няма да казваш и думичка за Хамелеона, ясно? Дейба лайненцето миризливо, един път играл пасианс и ми се прави на кибервъзрожденец.
|
|
|
The Wolf
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нема такъв форум! Публикувано на: 08 Яну 2012 18:22
SonicVibe написа: Ей, недорасъл инбред такъв,само няма да казваш и думичка за Хамелеона, ясно? Дейба лайненцето миризливо, един път играл пасианс и ми се прави на кибервъзрожденец. Хамелеон, нов профил си си направил, а? Аз си мислих че си се затрил някъде Шегичка, знам че това е Штрак, хамелеона има чувство за хумор поне, за разлика от тия дет се правят на ощипани моми
|
|
|
|
|
freeman8692
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нема такъв форум! Публикувано на: 08 Яну 2012 18:35
SonicVibe написа: Ей, недорасъл инбред такъв,само няма да казваш и думичка за Хамелеона, ясно? Дейба лайненцето миризливо, един път играл пасианс и ми се прави на кибервъзрожденец. Като те гледам фикуса на баба ми е по-умен от теб
|
|
|
|
|
Away^^
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нема такъв форум! Публикувано на: 08 Яну 2012 19:11
Много сте зле. Жувотновъде, паси си овцете на село и не се занимавай с форума. The Best, не знам нито кой си, нито за какво се бориш. Левски сигурно в гроба се обръща, като гледа че пишеш с негов аватар. Ти си далеч от идеите и действията му, един аватар на Азис или Евгени Минчев би ти паснал идеално. MoonFlame, пич, като ти казвах в чата че ще бъдеш баннат скоро, ти не ми вярваше. Вярно, не си баннат, но се скри като мишка, като админа ви попари надеждите че ще ставате модератори. Май само това ти е била целта, но както виждаш тя не се усъществи. kamengta, и ти ли тръгна да възраждаш форума? Не знам за какво си го постнал тва в темата, ама ти пишеш само откровенно тъпи мнения + не винаги пишеш на кирилица. freeman, не умееш нито да затапваш, нито си интересен и умен. Изживей си пълноценно детството, не се занимавай с глупости. Жалко за Sabaka и Serious Sam, които се вързаха на глупостите ви и получиха бан.
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нема такъв форум! Публикувано на: 08 Яну 2012 19:17
Той Левски в гроба се обръща като вижда вашите жалки теми дето пускате За това ли се бори апостола? За да може някакви смешници да серат спокойно в форумите и да петнят името на България? Айде не проповядвай тука, ами си сложи един аватар на Отец Нафърфорий и бегай в Общия(кенеф).
|
|
|
|
|
Away^^
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нема такъв форум! Публикувано на: 08 Яну 2012 19:22
The Best написа: За да може някакви смешници да серат спокойно в форумите и да петнят името на България? Ама пич, на форума не пише с големи букви БЪЛГАРИЯ. Форума на PC Мания не е живота (ако за теб е - ), и тук не пишат 7 000 000, така че България е нещо съвсем друго, но ти явно си имал достатъчно малко социални контакти + не си опознал изцяло историята, културата и забележителностите на страната, че да си правиш извод какво е България и какво не.
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нема такъв форум! Публикувано на: 08 Яну 2012 19:25
Първо тука лъсва простотията на хората с претенции(дебилите на по прост език дето се мислят за нещо). Тук живеят някои хора в буквалния смисъл и за тях пиша! Не знам разпозна ли се някъде, че реши да блеснеш с познания или просто реши да тролнеш малко
|
|
|
|
|
Away^^
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нема такъв форум! Публикувано на: 08 Яну 2012 19:28
The Best написа: whatever.... Мисля че си трол. Не може да има толкова тъпи хора просто.
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нема такъв форум! Публикувано на: 08 Яну 2012 19:30
Ти си живото доказателство че може
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|