Он е бармано.NhazUl написа:Widowmaker. :p
И не, няма.
Казах ти, не мога да вляза, дебнат ме. Искаш ли да ти звънна?
Он е бармано.NhazUl написа:Widowmaker. :p
И не, няма.
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Мирославе, във СУ ли ще кандидатстваш?R@Z0R написа:Ама ти упорито си поддържаш заплашителната брада.![]()
Респект![]()
Извинявам се на всички, които съм пропуснал.
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Така е, мама му стара. Липсват ми големите нърдски чатове, дето си правихме.Hurford написа:А дано! С тебе се забравихме.
Така, така, деба майка им.R@Z0R написа:Така е, мама му стара. Липсват ми големите нърдски чатове, дето си правихме.Hurford написа:А дано! С тебе се забравихме.![]()
Това лято ще се постарая да си подновя някои закърнели контакти. Тия кандидат-студентски ми изпиват душицата.
Представи си Джар Джар Бинкс. Уидоуа е същияHigh_voltage написа:за видовмакера говоря бе, нали всички казват, че приличам на негоHurford написа:Ако говориш за оригиналния потребител Попа, май снимки нЕма.![]()
![]()
искам да сравня

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
А защо просто не си сложиш?The Chameleon написа:и аз ще сложа някоя, скоро надявам се