Автор |
Съобщение |
dr_gilotin
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile - едно по-различно ARPG? Публикувано на: 03 Яну 2012 14:12
Stylized Corpse написа: Цъкате ли ? Имало нов пач, сега я почвам пак. Ot 9.5.0 не мога да я ъпдейтна...
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile - едно по-различно ARPG? Публикувано на: 03 Яну 2012 19:04
е как така ?
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
dr_gilotin
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile - едно по-различно ARPG? Публикувано на: 03 Яну 2012 19:35
Stylized Corpse написа: е как така ? Просто писах навсякъде и никой не дава отговор - който да ми помогне.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile - едно по-различно ARPG? Публикувано на: 04 Яну 2012 12:33
пробвай да я преинсталираш и ъпдейтни пак, не знам
иначе с тоя нов пач има хубавинки, ама са сложили нов default league и всички са там май писна ми да дигам нови герои, че сега и на новата лига пак
некой играе ли изобщо, да прайме парти нещо, щото е доста тъпо сам
|
|
|
|
|
radqtor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile - едно по-различно ARPG? Публикувано на: 04 Яну 2012 13:49
Братлета някой случайно да има бета ключе
|
|
|
|
|
dr_gilotin
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile - едно по-различно ARPG? Публикувано на: 04 Яну 2012 15:30
Stylized Corpse написа: пробвай да я преинсталираш и ъпдейтни пак, не знам
иначе с тоя нов пач има хубавинки, ама са сложили нов default league и всички са там май писна ми да дигам нови герои, че сега и на новата лига пак
некой играе ли изобщо, да прайме парти нещо, щото е доста тъпо сам Единственото което не съм пробвал е преинстал на Win, това казаха че оправя ама бал сам го.
|
|
|
|
|
radqtor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile - едно по-различно ARPG? Публикувано на: 04 Яну 2012 16:37
dr_gilotin написа: Stylized Corpse написа: пробвай да я преинсталираш и ъпдейтни пак, не знам
некой играе ли изобщо, да прайме парти нещо, щото е доста тъпо сам Единственото което не съм пробвал е преинстал на Win, това казаха че оправя ама бал сам го. ako nqma da igrae6 dai si accto
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile - едно по-различно ARPG? Публикувано на: 07 Яну 2012 17:31
играта е яко скучна ако не си в парти ( а обикновено и не си, особено ся като направиха новата лига и героя ми е в старата, дето няма жива душа ) и я падне някой жълт предмет след 3 часа блъскане, я не огромни територии и местности с еднакви чудовища
не знам, писва още при минаването на първата трудност, нямам представа как бих се накарал да го добутам до chaos maelstrom ръновете на 60-ти лвл.
ИСКАМ ДИАБЛО 3
|
|
|
|
|
radqtor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile - едно по-различно ARPG? Публикувано на: 07 Яну 2012 19:49
Stylized Corpse написа: играта е яко скучна ако не си в парти ( а обикновено и не си, особено ся като направиха новата лига и героя ми е в старата, дето няма жива душа ) и я падне някой жълт предмет след 3 часа блъскане, я не огромни територии и местности с еднакви чудовища
не знам, писва още при минаването на първата трудност, нямам представа как бих се накарал да го добутам до chaos maelstrom ръновете на 60-ти лвл.
ИСКАМ ДИАБЛО 3 ako iska6 da cakame dvamata oba4e sam v default
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile - едно по-различно ARPG? Публикувано на: 07 Яну 2012 21:38
а няма ли пвп, това е нещото което прави сингъла да има смисъл, да ръниш за предмети които другите да ги нямат. то е ясно че ще писне, но в диабло руните и предметите правеха живота на играта безкраен
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile - едно по-различно ARPG? Публикувано на: 10 Яну 2012 19:39
и аз искам диабло 3 ПоЕ-то е яка и ще става все по-яка ест, ся още е бета, но нз кога бих я разцъквал скоро никво време нямам да го ева, за уоУ нямам време даже!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|