Автор |
Съобщение |
Sabaka
|
|
Мнения: 484 Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
|
|
Заглавие: Форума е мъртъв. Админе, ти си идиот. Публикувано на: 24 Дек 2011 02:07
Boby: Sabaka определено ще ни липсва! Деактивирам му акаунта с нежелание. Проблемите, за които така емоционално пише са свързани със създаване на "двойници" на двама посетители. Това се случи точно на Бъдни вечер и Коледа и въпреки празниците и късните часове нещата бяха решени в "реално време" веднага след като получих сигнали от потърпевшите. Явно благодарностите, които получих от единия от тях (The Best) са били не особено искрени, защото виждам, че в поста си по-долу в тази тема се опитва да манипулира аудиторията или казано с прости думи - да тролства.
Админ! Ти си възможно най - тъпия човек. Да правя го, за да изям един бан и за да може това да стигне до тебе. Сериозно, оставяйки идиотите (секс-гей/оня лапак с аватара на Ghost от MW/и още няколко педераса) да си вилнеят свободно из форума, който приютява едни от големите пичове въобще. Админ! Бездействието ти се гаври с някогашното списание. Или седни на продължението на гърба си и почни да работиш над форума, или земи и го закрии, щот ми писна от тъпите хлапета, дето с по - тъпи и от мене, да се мислят за велики. Недоразвитите са извинени, те са просто тъпи и не могат да разберат това. Все едно да обясневаш на офца, че е офца. Админе... ти си проблема тука. Ако толкова желаеш, да правиш Българския Трол или Перник.com. за да събираш посетители, давай, никой не те спира. Ама в сайт за електронни игри, такава простотия не аз, а повечето не могат да търпят! Надявам се останалите малоумници да ме напсуват хубавично отдолу, найстина ще го оценя.
Последна промяна Boby на 02 Яну 2012 18:48, променена общо 3 пъти |
нищо лично |
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форума е мъртъв. Админе, ти си идиот. Публикувано на: 24 Дек 2011 03:28
форума е абдикирал и това е тъжно
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Sabaka
|
|
Мнения: 484 Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
|
|
Заглавие: Re: Форума е мъртъв. Админе, ти си идиот. Публикувано на: 24 Дек 2011 04:29
Покрай The Best форума вече прекали с простащина. Цитирам СексГей. Искам седмични банове вече. Нищо не прават модераторите.
|
|
|
MoonFlame
|
|
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
|
|
Заглавие: Re: Форума е мъртъв. Админе, ти си идиот. Публикувано на: 24 Дек 2011 07:06
Тъжно е, че се вземат мерки само когато ножа стигне кокала, но факта, че съм все още тук означава, че админа не спи. Наистина се надявам след нова година да се вземат някакви по-сериозни теми, а не във форума да вилнеят някакви глупаци смятащи го за свой и правещи каквото си искат. Нека правят, но да не е безнаказано.
___________________________________ Китките помнят цвета...
|
|
|
|
|
X-ray
|
|
В момента играе: с цици
|
|
Заглавие: Re: Форума е мъртъв. Админе, ти си идиот. Публикувано на: 24 Дек 2011 11:10
Cool story bro
Нищо няма да стане недей да се хабиш! И да ме баннат все едно нямам алтове. Айде приятна ви Коледа!
|
|
|
|
|
MoonFlame
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форума е мъртъв. Админе, ти си идиот. Публикувано на: 24 Дек 2011 11:49
Сабака, я вземи, че обедини малко повече хората тук, защото моето старо аз се върна и освен админа и другите трябва да помогнат да се отървем от тези глупости веднъж завинаги.
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форума е мъртъв. Админе, ти си идиот. Публикувано на: 24 Дек 2011 13:36
Sabaka написа: Ама в сайт за електронни игри
Sabaka написа: за електронни игри
Sabaka написа: електронни игри
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форума е мъртъв. Админе, ти си идиот. Публикувано на: 24 Дек 2011 15:04
Ма аре стига простотии, pls.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форума е мъртъв. Админе, ти си идиот. Публикувано на: 24 Дек 2011 15:15
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
thewhitestig
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форума е мъртъв. Админе, ти си идиот. Публикувано на: 26 Дек 2011 02:39
X-ray написа: Cool story bro
Нищо няма да стане недей да се хабиш! И да ме баннат все едно нямам алтове. Айде приятна ви Коледа! Ще те баннат по ip, или ще проверят от твойто ip с колко акаунта си влизал, и ще ти ги баннат всичките. Варианти колкото щеш. След това единственото ти спасение е proxy. Но не вярвам да си толкова жалък.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Форума е мъртъв. Админе, ти си идиот. Публикувано на: 26 Дек 2011 14:16
Че к'во му е на The Best бе, съвсем коректно си действа момчето. Мен ако питате повечето стари форумци са за бой.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
generalan1
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форума е мъртъв. Админе, ти си идиот. Публикувано на: 30 Дек 2011 18:18
Andrey358 написа: Че к'во му е на The Best бе, съвсем коректно си действа момчето. Мен ако питате повечето стари форумци са за бой. Мисля че Sabaka иска да каже ,че много често когато The Best коментира нещо все някой го напада.
|
|
|
|
|
Sabaka
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форума е мъртъв. Админе, ти си идиот. Публикувано на: 30 Дек 2011 18:54
Не е проблема в нападенията над Бест. Проблема е, че "нападения" има. И в повечето случай тези "нападения" са безсмилени, глупави и породени от невръстен ум.
|
|
|
X-ray
|
|
В момента играе: с цици
|
|
Заглавие: Re: Форума е мъртъв. Админе, ти си идиот. Публикувано на: 30 Дек 2011 19:53
...като твоя...
|
|
|
|
|
Sabaka
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форума е мъртъв. Админе, ти си идиот. Публикувано на: 31 Дек 2011 02:07
След препинателните знаци се слага спейс.
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форума е мъртъв. Админе, ти си идиот. Публикувано на: 31 Дек 2011 15:41
С теб сме човече. Напред към народното събрание! Държавата е абдикирала! 2012! Рапчър! Роки 4!
................
Кой умрял?
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Форума е мъртъв. Админе, ти си идиот. Публикувано на: 02 Яну 2012 18:08
Отдавна не съм писал във форума, не защото съм се стреснал, а защото просто ми писна хора, без никакъв срам и мозък да ме хейтят без причина. И тук искам да благодаря на Сабака, който се застъпи за мен. Вярно, че той говори доста остро в тази тема, обаче до голяма степен казва истината! Как може хора като Сафтер(бившия Ноктурно ако не го знаете тоя дебил), Dj Cat, John 117, X-ray, Штрак и бацети Рийд да храчат на воля в този сайт и да погазват всякакви норми на поведение без никакво наказание? Най много да им се изтрие някой и друг пост. Тези хора ли са или някакви животни, не говорят почти изобщо за игри, а само тролят как искат да опънат някоя, как еди кой си е гей и тн. Това ли е аудиторията, за която пишете и която искахте? Вместо да се вземат мерки срещу тях, вие без предупреждение баннвате сабака, въпреки, че това му е първото провинение... Не че искам да казвам лоши неща, но тук на много хора не им е мястото. И сега най - вероятно ще ме залеят горе споменатите индивиди с обиди и псувни, но не ми дреме! В днешно време да казваш истината си е чисто престъпление и самоубийство. Всичко това можех и да го премълча, но не такъв човек съм аз! Знам, че Сабака изгоря заради мен и ми е тегаво. Нищо против админа нямам, но сайта затъва заради дебилите, срещу които не се взимат никакви мерки.
Boby: Когато преди време ми написа ЛС, че искаш да бъдеш модератор, аз ти отговорих, че можеш да ми помогнеш като ми изпращаш сигнали за нередности. Съдейки по това колко сигнала ми изпрати (май бяха нула), желанието ти за "възраждане на форума" е било свързано с това лично да се разправиш с някои посетители.
Няма форум в който дори за половината от написаното Sabaka не би получил бан, друг е въпросът, дали някой не го е манипулирал.
Виждам, че си опитен трол - прочети много внимателно правилата на форума и не се опитвай да манипулраш аудиторията, защото следващия баннат ще си ти.
|
|
|
|
|
freeman8692
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форума е мъртъв. Админе, ти си идиот. Публикувано на: 02 Яну 2012 18:11
The Best написа: Отдавна не съм писал във форума, не защото съм се стреснал, а защото просто ми писна хора, без никакъв срам и мозък да ме хейтят без причина. И тук искам да благодаря на Сабака, който се застъпи за мен. Вярно, че той говори доста остро в тази тема, обаче до голяма степен казва истината! Как може хора като Сафтер(бившия Ноктурно ако не го знаете тоя дебил), Dj Cat, John 117, X-ray, Штрак и бацети Рийд да храчат на воля в този сайт и да погазват всякакви норми на поведение без никакво наказание? Най много да им се изтрие някой и друг пост. Тези хора ли са или някакви животни, не говорят почти изобщо за игри, а само тролят как искат да опънат някоя, как еди кой си е гей и тн. Това ли е аудиторията, за която пишете и която искахте? Вместо да се вземат мерки срещу тях, вие без предупреждение баннвате сабака, въпреки, че това му е първото провинение... Не че искам да казвам лоши неща, но тук на много хора не им е мястото. И сега най - вероятно ще ме залеят горе споменатите индивиди с обиди и псувни, но не ми дреме! В днешно време да казваш истината си е чисто престъпление и самоубийство. Всичко това можех и да го премълча, но не такъв човек съм аз! Знам, че Сабака изгоря заради мен и ми е тегаво. Нищо против админа нямам, но сайта затъва заради дебилите, срещу които не се взимат никакви мерки. Цялата истина!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Danivanov
|
|
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
|
|
Заглавие: Re: Форума е мъртъв. Админе, ти си идиот. Публикувано на: 02 Яну 2012 19:05
History is written by the victor. Internet is filled with trolls. If they win and we lose, they’re truth becomes written - and ours is lost. They will be admins and moderators. 'Cause all you need to change the rules is one good lie on a shitty post and a river of ban. Trolls are about to complete the greatest trick a liar ever played on forum’s history... but only if they win, and we lose.
|
|
|
|
|
MoonFlame
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форума е мъртъв. Админе, ти си идиот. Публикувано на: 02 Яну 2012 19:52
С потъпкването на всичко което мислех че все още го има тук ( сайт, ето това звучи гордо,но тази дума обаче няма право да бъде преписвана на това "нещо") аз се изплювам директно на АДМИНА. Казвам админа, а не на другите, защото именно той е причината те да са тук, негови творения, развиващи се с усърдно и поливани с любов. гОСПОДИН мОДЕРАТОР знаете ли какво значи сайт, форум, правила... или просто когато вИ е изгодно решавате да се позовете на тях, страхувайки се именно от това което можеше да стане в сайта... а именно по - добър. Нека бъде така. Отвратен от дъното на това което правите и очевидно вАША крайна цел да съсипете труда на хората стоящи зад името ПС МАНИА ( вече само име ) всъщност направихте една голяма услуга на мнозина тук, показвайки им истинското си лице, вече напълно открито. И знаете ли, тръгвам си с тъга дори и след думите си, тъга заради спомените и и всичко красиво, което беше някога на страниците, а тези страници тук вИЕ ги превърнахте в тоалетна хартия, толкова събрана простотия на едно място никога не съм виждал, обгрижвана и пазена от самия вАС, доказвайки неоспоримо това със махането на един човек, който ОБИЧАШЕ САЙТА, а тези които серат във него се крият под вашия чадър на изкривено разбиране и самозаблуди които уверявам вИ скоро ще се сринат, както и всичко което сте градили. И няма да бъдете вИЕ които ще го издигнете наново от пепелта, защото не сте заслужили с нищо това, а хората които още тачат и ценят гейминга и нормалното общуване. вИЕ накарахте с тази постъпка именно тези хора да си тръгнат, за което вИ благодаря.... Boby: Ето още един бивш кандидат-модератор... И на него писах, че може да ми помогне като изпраща сигнали за нередности на първо време. Ще познаете ли колко сигнала ми изпрати? Да, нула.
и все пак да ти отговоря:
Странна любов към сайта - вместо да изпрати сигнал за нередност или ако лично ми е обиден да ми пусне имейл или ЛС, той прави тема "Админе ти си идиот." Това дори аз не мога да си го позволя - да направя тема "Sabaka е идиот."
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|