Въпроси към Дианка
- фитенс-маняк
- В момента играе: истласкване с пудовки
Въпроси към Дианка
Какво е да си една млада, осъзната лесбийка в 21 век?
Как протича един полов сеанс между теб и приятелката ти? Как се разбирате кой/коя да бъде отгоре?
Мечтаеш ли си понякога да се беше родила с хуй?
Харесваш ли дебели мадами?
Моля те, отговори. Твоето присъствие във форума е прозорец към свят на древни, необятни тайни!
Как протича един полов сеанс между теб и приятелката ти? Как се разбирате кой/коя да бъде отгоре?
Мечтаеш ли си понякога да се беше родила с хуй?
Харесваш ли дебели мадами?
Моля те, отговори. Твоето присъствие във форума е прозорец към свят на древни, необятни тайни!
бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
- mrsbadtrip
- В момента играе: call of duty 4, skyrim, worms, sims, psp3, frogger, wow and nfs
Re: Въпроси към Дианка
рийде, проникновени мой, само ти си забелязал, че съм обратно у форума, за да ми се обръща внимание!
се тая е;
нема горе, нема долу;
харесвам личности, досега не съм попадала на дебела личност; кльощавите надделяват
ВЪПРОСИ КЪМ БАЦЕ РИЙД:
кое, скъпи, те наведе на мисълта, че съм една млада (тук си прав!), осъзната лесбийка?
това на аватара ти приятелката ти ли е и ако да - ти ли си й го подарил тоя подарък? какъв е?
как се справя тя?
се тая е;
нема горе, нема долу;
харесвам личности, досега не съм попадала на дебела личност; кльощавите надделяват
ВЪПРОСИ КЪМ БАЦЕ РИЙД:
кое, скъпи, те наведе на мисълта, че съм една млада (тук си прав!), осъзната лесбийка?
това на аватара ти приятелката ти ли е и ако да - ти ли си й го подарил тоя подарък? какъв е?
как се справя тя?
hep sonunda kendimi vurdum.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
mrsbadtrip написа: това на аватара ти приятелката ти ли е и ако да - ти ли си й го подарил тоя подарък? какъв е?

че паднем.
джумерки
това на моя аватар е моята приятелка. 
mrsbadtrip написа:това на аватара ти приятелката ти ли е и ако да - ти ли си й го подарил тоя подарък? какъв е?

aaa kiro me izprevari be
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
- mrsbadtrip
- В момента играе: call of duty 4, skyrim, worms, sims, psp3, frogger, wow and nfs
моля?човек написа:това на моя аватар е моята приятелка.
човек написа:това на моя аватар е моята приятелка.
MIRKO <3
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
- фитенс-маняк
Това, че си имаш приятелка, а осъзнавано не спомена приятел.
Не. Не. Какъв подарък?
???
Нов въпрос към теб: какво предизвиква в теб поведението на интернет attention-курва, която търси внимание, правейки се на курва?
Не. Не. Какъв подарък?
???
Нов въпрос към теб: какво предизвиква в теб поведението на интернет attention-курва, която търси внимание, правейки се на курва?
- mrsbadtrip
ти немаш ли приятели, бе? гледам тука, че охотно споделяте кой с кого излиза, аз просто споменах една от приятелките си. предния аватар, не се прай на застрелян.
начи, виж сега, нека сведем нещата до "пцм атеншън", защото другаде нямам изяви. следва да се аргументираш кои мои черти те навеждат на мисълта, че искам да привличам на внимание/се правя на курва, защото само стреляш, а почва немаш.
начи, виж сега, нека сведем нещата до "пцм атеншън", защото другаде нямам изяви. следва да се аргументираш кои мои черти те навеждат на мисълта, че искам да привличам на внимание/се правя на курва, защото само стреляш, а почва немаш.
- фитенс-маняк
нямам приятели, имам другари.
спомена, че имаш приятелка в контекста на диалог, който обсъжда интимни приятелки, без изрично да уточниш, че не сте интимни. По този начин създаде впечатлението, че имаш интимна приятелка.

Нов въпрос: какво означава подписа ти? Има ли нещо общо думата sonunda с българската "шунда"![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
спомена, че имаш приятелка в контекста на диалог, който обсъжда интимни приятелки, без изрично да уточниш, че не сте интимни. По този начин създаде впечатлението, че имаш интимна приятелка.
сама си го каза.само ти си забелязал, че съм обратно у форума, за да ми се обръща внимание!
Нов въпрос: какво означава подписа ти? Има ли нещо общо думата sonunda с българската "шунда"
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
аз съм на рийда спътник в жувота
дидке тва пък на твоя аватар твойто котенце ли е?
дидке тва пък на твоя аватар твойто котенце ли е?
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Що се правите на застреляни бе - искала внимание тая. Вие и го бутате под носа на поднос.
Една Цензура майна и аман от простотии.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
цуп цуп цупStrain написа:Що се правите на застреляни бе - искала внимание тая. Вие и го бутате под носа на поднос.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- фитенс-маняк
Потвърждавам. Даже чат-пат се чаламбим (no homo).Ерджан написа:аз съм на рийда спътник в жувота![]()
![]()
Цецо, именно. Все пак, колко жени познаваш, които знаят какво точно искат? :р Трябва да я уважиме.
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Морко ся ревнува че не е the center of attention (whore). Няма страшно Морко, и теб те обичаме (страстно)

a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- mrsbadtrip
момчета, успокойте топката.
там е работата, че ако не правехте голяма работа от факта, че имам Цензура, щяхме да се разбираме много по-добре. най-фино се поебавах с вас, дето казах, че съм търсела внимание. други са ми мотивите.
я кажете кой е Морко, искам да се включа. плюс тва винаги над мен е имало Данте, Рекънект и Алминатор, така че никога не съм била център на вниманието.
а, да, Рийд, тук е моментът да кажа, че ако имаш разкрепостени приятелки - прати ми ги, щото си нямам "интимна".
пп: някой пита за подписа - "накрая винаги се застрелвам"
я кажете кой е Морко, искам да се включа. плюс тва винаги над мен е имало Данте, Рекънект и Алминатор, така че никога не съм била център на вниманието.
а, да, Рийд, тук е моментът да кажа, че ако имаш разкрепостени приятелки - прати ми ги, щото си нямам "интимна".
пп: някой пита за подписа - "накрая винаги се застрелвам"
аз да те питам, наистина ли играеш сички тия игри дето си написала?
- shub niggurat
- Обратна връзка:
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Ма кво дириш тука с тая Цензура, не знаеш ли де се намираш? Ей тва е атеншън хорингаmrsbadtrip написа:ако не правехте голяма работа от факта, че имам Цензура, щяхме да се разбираме много по-добре
Никой дето не може да каже "яж ми кура" няма място в тоя форум.
Ей ся чакаме да се появи гвардията девственици дето да защитава момиченцето дето всички го хранят. Damsel in distress. ХУЙ за сички.
Все същото
izlez
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Stylized Corpse написа:Caput tuum in ano est.hep sonunda kendimi vurdum.
Bir elin nesi var, iki elin sesi var
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай