Автор |
Съобщение |
MoonFlame
|
|
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
|
|
Заглавие: Diablo III Pre-Order Публикувано на: 24 Дек 2011 06:29
Най - накрая от Озоне и Пулсар решиха да ни зарадват предколедно но виждайки цената реших да пусна темата и да видя и вашето мнение за нея. Лично за мен, цената си е чисто обирджийство, независимо от името на заглавието и си поръчах нещо съвсем друго като коледен подарък, но предполагам всеки един истински фен ще се бръкне по-надълбоко и няма да има този проблем. И Весели празници.
___________________________________ Китките помнят цвета...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Diablo III Pre-Order Публикувано на: 24 Дек 2011 08:58
Blizzard се оливат с цените. Няма друга PC игра, която да струва толкова. В такива моменти искрено се радвам, че въобще ни ми пука за Diablo.
___________________________________ Да мълчим, така ли? Да ни хакат отзад и ние да се дупим? Е няма да стане, не съм такъв човек.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Diablo III Pre-Order Публикувано на: 24 Дек 2011 09:50
Цена: 119.00 лв. Цена при предварителна поръчка: 107.10 лв.
понеже не съм много запознат с цените на игрите по принцип, това не са ли нормални цени? смисъл, то верно и на мен ми се вижда много, ама май си е нормална цена за известна игра като диабло. cod: mw 3 не беше и той толкова някъде? и да питам също колко горе-долу време, след като е излязла ще ѝ падне цената, защото се чудя дали да не си я купя по-натам.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Diablo III Pre-Order Публикувано на: 24 Дек 2011 09:59
Чакам си колекторса ла ла ла ла ла ла ла ла!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
MoonFlame
|
|
|
|
Заглавие: Re: Diablo III Pre-Order Публикувано на: 24 Дек 2011 10:06
Der Meister написа: Цена: 119.00 лв. Цена при предварителна поръчка: 107.10 лв.
понеже не съм много запознат с цените на игрите по принцип, това не са ли нормални цени? смисъл, то верно и на мен ми се вижда много, ама май си е нормална цена за известна игра като диабло. cod: mw 3 не беше и той толкова някъде? и да питам също колко горе-долу време, след като е излязла ще ѝ падне цената, защото се чудя дали да не си я купя по-натам. Обективно гиганти като Близард могат да си позволят такава цена, както и да разработват дадено заглавие с години. Продуктите им винаги са ошлайфани ( не визирам WoW ) но човек би казал, че явно не са се напечелили достатъчно и знаят, че ще изсмучат много с тази игра и го правят без да им мигне окото. Реално цените не са такива ами са към 77 лева на PC заглавията. Дори да изчакаш, реално след година най много цената да падне с 20 лева, а с бонус преордъра е почти същото, така, че ако мислиш да я вземаш я поръчвай сега.
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Diablo III Pre-Order Публикувано на: 24 Дек 2011 11:26
+1 На SC 2 цената след година и нещо падна с макс 20-25 лева, демек 80-85 вместо 100-110 Предполагам същото ще бъде и с Диабло 3. Много се нервя, като правят, така че pc игрите да имат конзолна цена Вие пак се радвайте, че няма отделна игра за всеки герой
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Diablo III Pre-Order Публикувано на: 24 Дек 2011 11:47
Аз ще я изтегля и ще проверя как ми върви на лаптопа. Ако е окей и си заслужава, мога и да си я купя в даден момент.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
MoonFlame
|
|
|
|
Заглавие: Re: Diablo III Pre-Order Публикувано на: 24 Дек 2011 11:47
Скоро ще изчезнеш, не се притеснявай, мое ново аз. Но... честити празници и на теб.
|
|
|
|
|
dr_gilotin
|
|
|
|
Заглавие: Re: Diablo III Pre-Order Публикувано на: 24 Дек 2011 11:52
Новата мода във форума : Fakeusers...
Ако си заслужава и имам пари бих я купил, заради доброто старо време и спомените покрай излизането на Диабло 2.
|
|
|
|
|
Telba
|
|
В момента играе: Planetside 2 Guild Wars 2 World Of Tanks Team Fortress 2
|
|
Заглавие: Re: Diablo III Pre-Order Публикувано на: 24 Дек 2011 13:53
В Амазон е 90 лева, а аз смятам дигитален даунлоуд да купя, най-евтин е обикновено.
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Diablo III Pre-Order Публикувано на: 24 Дек 2011 15:23
180 кинта за колекционерското издание, всичко друго би било гавра с Диабло
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Diablo III Pre-Order Публикувано на: 24 Дек 2011 15:58
МoonFlame написа: Аз ще я изтегля от Замунда (щото други сайтове не знам), ама пуснах темата за да трупам постове и да възродя форума. Не че нещо,ама играта ще изисква постоянна интернет връзка(точно както уоу) и освен ако някой не емулира сървър(което не вярвам да стане скоро),забрави да си я изтеглиш от замунда и да я пробваш как е.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Diablo III Pre-Order Публикувано на: 24 Дек 2011 21:27
Е защо да искам да дам 400 лв за бета ключ и да си разваля кефа с някви спойлове от lore-a?
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Diablo III Pre-Order Публикувано на: 25 Дек 2011 00:19
Джунейд написа: някви спойлове от lore-a?
___________________________________ Да мълчим, така ли? Да ни хакат отзад и ние да се дупим? Е няма да стане, не съм такъв човек.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Diablo III Pre-Order Публикувано на: 25 Дек 2011 00:36
Stun Damage написа: Джунейд написа: някви спойлове от lore-a? ? Всеки е различен, но аз предпочитам когато започна да играя Диабло 3 да не знам всичко за нея.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Diablo III Pre-Order Публикувано на: 25 Дек 2011 03:48
Genuine CD-Keys написа: Никой не те кара ти да ги даваш. Има си съответните дори (да, дори и в България), които ги дават . Нормалните хора по принцип се избиват ПЪРВИ да играят даденото нещо, ПЪРВИ да постигнат еди си какво, съответно и заплащат нужната цена за целта. Другите… чакат „наготово“, когато излезе, тогава да си кибичат, като до тогава освен новини, screenshots & videos, нищо реално не са правили или играли. Напротив, нормалните хора чакат играта да излезе и тогава евентуално да се впуснат в нея. А тия, дето дават по 400лв за бета... вероятно имат проблеми
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Diablo III Pre-Order Публикувано на: 25 Дек 2011 04:46
Всеки има проблеми, само мъртвите нямат.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Diablo III Pre-Order Публикувано на: 25 Дек 2011 10:37
iddqd написа: Всеки има проблеми, само мъртвите нямат. най-вярното мнение в темата
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
dr_gilotin
|
|
|
|
Заглавие: Re: Diablo III Pre-Order Публикувано на: 25 Дек 2011 12:10
The Chameleon написа: iddqd написа: Всеки има проблеми, само мъртвите нямат. най-вярното мнение в темата +1
|
|
|
|
|
vachoi
|
|
В момента играе: Diablo III Beta
|
|
Заглавие: Re: Diablo III Pre-Order Публикувано на: 01 Яну 2012 11:32
Бетата си заслужава да се изиграе, и в никакъв случай, няма да си загубите удоволствието от играта.
___________________________________ Diablo III Beta - http://www.youtube.com/vachoiii
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|