League Of Legends (LOL)
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Re: League Of Legends (LOL)
ре:
в EU West съм, ебете го East-a
в EU West съм, ебете го East-a
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
ex1s7
- В момента играе: Prime World
- Обратна връзка:
Roses are red
violets are blue
if I'm schizophrenic, then I am too
violets are blue
subscribe-ни им на канала им в youtube и вземи Alistar+skin безплатно и играй с него.Същото го направи и в Facebook и вземи Tristana+skin.
-
rocchi
- В момента играе: Starcraft II, League of Legends
Те ти ги дават автоматично, само трябва и-мейла който си посочил когато си си правил акаунта в лигата да е същия като този от акаунтите ти във фейсбук и ютуб.
Моргана
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Препоръката ми е да си пестиш IPто до 20то ниво, да си накупиш 1-2 основни комплекта с руни и едва тогава да мислиш какви герои да си купуваш. Все пак, ако наистина настояваш да си купиш някакъв сега, Gangplank е може би най-добрата оферта в тоя ценови диапазон, особено с поредното завръщане на играта към tanky-DPS метата. 
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Пантеона е машинка, аз играя с Мастър ИИИЙЙЙЙЙЙИИИ иии Акали е мега мастия, ама няма да имаш скила да я играеш
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Тва с руните за начало е пълна глупост. Научете се първо да играете с героите и после ги "ъпгрейдвайте".
to kolko vehti trqq ste na dota, che da igraete teq laina... 
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
-
dr_gilotin
След 4 години Дота ми омръзна тва остаряло лайно и чакам Дота 2, затова си играя Лигата.
Като гледам обаче може и да не играя Дота 2 След тва лайно лигата - сега разочарован ли си ?
Руните не са от значние с тях и без тях, те ти дават само известна преднина до 11 лвл.
Като гледам обаче може и да не играя Дота 2 След тва лайно лигата - сега разочарован ли си ?
Руните не са от значние с тях и без тях, те ти дават само известна преднина до 11 лвл.
-
ex1s7
- Обратна връзка:
Ако дотата ти е омръзнала няма да ти се играе дота 2 повярвай миdr_gilotin написа:След 4 години Дота ми омръзна тва остаряло лайно и чакам Дота 2, затова си играя Лигата.
Roses are red
violets are blue
violets are blue
- - Алминатора -
Наскоро говорих с едни пичове защо предпочитали LoL пред дота и те ми отговориха горе-долу следното :
"Ами, в LoL имаш различни видове герои, например танк, dps, carry и прочее, а също и има герои, които са лесни за игра, но и такива, които искат много скил, ама ако ги научиш ше цепиш мрака."
Тоест, хората, които предпочитат LoL пред дота са общо взето тия, дето грам не могат да играят дота
Виж, HoN беше добър дота-клонинг, ама не и LoL, особено с тая бонбонена графика и мудна механика
. Защото LoL, в сравнение с дота е АДСКИ мудна.
"Ами, в LoL имаш различни видове герои, например танк, dps, carry и прочее, а също и има герои, които са лесни за игра, но и такива, които искат много скил, ама ако ги научиш ше цепиш мрака."
Тоест, хората, които предпочитат LoL пред дота са общо взето тия, дето грам не могат да играят дота
Виж, HoN беше добър дота-клонинг, ама не и LoL, особено с тая бонбонена графика и мудна механика
САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
Все аркадаши сме...!
-
ex1s7
- Обратна връзка:
Аз съм от хората дето играха дота още като беше карта за SC и след толкова години циклене едно и също им втръсна.
Аз съм от тези дето очакват еволюция в геймплейа когато бъде пуснато ново заглваие от даден жанр.
Аз съм от тези дето най-много мразят да им предлагат същата стара игра, само че на нова платформа.
Дота и ЛоЛ са на едно ниво в моите очи, Дота 2 е 5 нива на доло - хон 10
Аз съм от тези дето очакват еволюция в геймплейа когато бъде пуснато ново заглваие от даден жанр.
Аз съм от тези дето най-много мразят да им предлагат същата стара игра, само че на нова платформа.
Дота и ЛоЛ са на едно ниво в моите очи, Дота 2 е 5 нива на доло - хон 10
Roses are red
violets are blue
violets are blue
-
dr_gilotin
Единственото според мен което Дота я прави Hardcore пред Лигата, това е че когато умреш на Дота губиш злато и можеш да КС миниони .Джони Спагети написа:Наскоро говорих с едни пичове защо предпочитали LoL пред дота и те ми отговориха горе-долу следното :
Виж, HoN беше добър дота-клонинг, ама не и LoL, особено с тая бонбонена графика и мудна механика. Защото LoL, в сравнение с дота е АДСКИ мудна.
Моето мнение е Лигата ми харесва защото всеки cast/spell/skill си има определено AoE и е показано,
На дота 2ма Много оядени могат да смажат 2в5 противниците ако могат да играят, в Лигата не е така.
И последното е че Intelegence героите на късна игра в дота си загиват с изключение на някой, в Лигата това не е така.
Това е мое мнение.
П.С. От Риот се постараха доста да променят така играта че тя да е само от този жанр (MOBA) е не Дота-like.
-
dr_gilotin
БТВ : новата кучка заслужава ли си , щото ми върнаха ИП от руни и смятам да взимам swain или новата.
- Sabaka
- В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
- Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
Следващата седмица е свободна, така че сам ще си решиш.
Basanaruga написа:Аз се подчинявам на Изродар. Не се бръсна.
-
dr_gilotin
Да е знам, ама т'ва е тема за разискване - к'ви са ви впечатлениятаSabaka написа:Следващата седмица е свободна, така че сам ще си решиш.
-
ex1s7
- Обратна връзка:
Мене много бързо ми стана един от любимите герои, струва си ако си фен на скил шотовете и кастърите, които не разчитат на бърст
Roses are red
violets are blue
violets are blue
- Sabaka
- В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
- Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
Бързина и магия са ми любимите атрибути в която и да е игра, така че...
Basanaruga написа:Аз се подчинявам на Изродар. Не се бръсна.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
dr_gilotin написа:
lmao, +/- 8,5% crit ( 17лвл съм ) викаш все тая, а?
天皇陛下万歳。。!