ПОЧИНА КИМ ЧЕН ИР
-
Drecher
- В момента играе: Всичко без всякакви Русофобски изцепки и Японски RPG-та.
Re: ПОЧИНА КИМ ЧЕН ИР
Ще стане нечия пионка, най-вероятно. Правилният въпрос не какво ще направи сина му, а какво ще направи човека, който оказва най-голямо влияние върху него.
Olim bonum nec malum est cognitionis principium.
- - Алминатора -
Баба ми ми е разправяла, че когато умрял Сталин, хората в България са правили същото. Дали е било по принуда или по собствено желание, но е фактДжунейд написа:е тва си е хилейриъс
edit:
http://www.youtube.com/watch?v=pSWN6Qj9 ... r_embedded#!
Ама вижте как реват в строй!
САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
Все аркадаши сме...!
- Till.Lindemann
хайчо, не сери и тази тема
жалко за хората, дето реват като луди, че вожда ги е напуснал. дори говорителката по новините се разрева в ефир. да си живеят в 20 век
надявам се малкия да е горе-долу добре образован и да е видял поне от малко западен маниер. с тая роботизирана нация лесно могат да влязат в правия път
жалко за хората, дето реват като луди, че вожда ги е напуснал. дори говорителката по новините се разрева в ефир. да си живеят в 20 век
надявам се малкия да е горе-долу добре образован и да е видял поне от малко западен маниер. с тая роботизирана нация лесно могат да влязат в правия път
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Кажи го на хората дето празнуваха смъртта на Хитлер Сталин Чаушеску и сега на Ким Чен Ир..Gipo написа:Ничия смърт не трябва да радва хората, ама честно казано човечеството може само да спечели от липсата на хора като този.
Аз се радвам че тази гад умря!Комунизма трябва да умре!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Прайш ли разлика между Северна и Южна Корея бе, миндил?Штрак написа:
Бате ТОЛКО си тъп, че както каза един изгубен форумен другар наскоро, НА УИДОЙМЕЙКЪР СИ ТЪП. С потенциала и да го задминеш.High_voltage написа:Под Ким Чен Ир Северна Корея успя да постигне едно самодостатъчно и независимо от международни интереси съществуване. До края на живота си Ким Чен Ир се противопоставяше на намесническата и враждебна политика на САЩ, и ревностно предпазваше хората си от това да бъдат превърнати в разменна валута на пазарни хищници. Дали Ким Чен Ир е успял да възпита същата сила у сина си? Надявам се, че да.
До края на живота си Ким Чен Ир се противопоставяше на намесническата и враждебна политика на забранените мобилни телефони през 2004 и на световния интернет.
"Самодостатъчно" им погледни статистиките за начина на живот спрямо Южна Корея, щото да кажеш "враждебна" като тия комунистически боклуци, половината милитаризирани, а останалите умиращи от глад, периодично нападаха намесническите и враждебни Южни съседи. Последното беше, че ако се сложи голяма светеща елха близо до границата със Севера ще атакуват. Освен това не знам с какво малоумие ми говориш за самодостатъчно и независимо от международни интереси съществуване, но ако не бяха пряк съюзник на Китай, отдавна да са били изтрити от атласа.
Вече ме притесняваш брато, не може да си толкова невъобразимо тъп. Евтаназия ти трябва да на тебе, просто не трябва да съществуват такива крайни олигофрени.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- фитенс-маняк
- В момента играе: истласкване с пудовки
лельоооо донкеееее
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Имаше един хубав филм на Елена Йончева за Северна Корея ако някой го изрови евала...
“Северна Корея в ерата чучхе” май се казваше даваха го преди 4-5 години по БНТ..
“Северна Корея в ерата чучхе” май се казваше даваха го преди 4-5 години по БНТ..

--Gort!Klaatu barada nikto!--
ти не напусна ли форума завинагилеля Донка написа:
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
-
Жувотновъд
Още един диктатор си отиде.
Сега остава Кастро и Лукашенко да гушнат букета и всичко ще е ОК.
Сега остава Кастро и Лукашенко да гушнат букета и всичко ще е ОК.
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
High_voltage написа:Под Ким Чен Ир Северна Корея успя да постигне едно самодостатъчно и независимо от международни интереси съществуване. До края на живота си Ким Чен Ир се противопоставяше на намесническата и враждебна политика на САЩ, и ревностно предпазваше хората си от това да бъдат превърнати в разменна валута на пазарни хищници. Дали Ким Чен Ир е успял да възпита същата сила у сина си? Надявам се, че да.]
P.S.
P.P.SHigh_voltage написа:Под Ким Чен Ир Северна Корея успя да постигне едно самодостатъчно и независимо от международни интереси съществуване. До края на живота си Ким Чен Ир се противопоставяше на намесническата и враждебна политика на САЩ, и ревностно предпазваше хората си от това да бъдат превърнати в разменна валута на пазарни хищници. Дали Ким Чен Ир е успял да възпита същата сила у сина си? Надявам се, че да.
High_voltage написа:Под Ким Чен Ир Северна Корея успя да постигне едно самодостатъчно и независимо от международни интереси съществуване. До края на живота си Ким Чен Ир се противопоставяше на намесническата и враждебна политика на САЩ, и ревностно предпазваше хората си от това да бъдат превърнати в разменна валута на пазарни хищници. Дали Ким Чен Ир е успял да възпита същата сила у сина си? Надявам се, че да.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Чак ми става кеф, че в тоя форум се намериха хора, които да ме детронират от поста "Най-тъп"
Ама вие сериозно ли си фантазирате, че синът му ще е по-различен
WeAreGettingClose
Това в чий пост е? Аз не го видяхDexter написа:
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- фитенс-маняк
Не бе, почивах си просто.->Изход<- написа: ти не напусна ли форума завинаги
бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
- Till.Lindemann
да те ебе маца с паца.
- фитенс-маняк
кво стаа, Жорка?Till Lindeman написа:БАЦА![]()
Монка? :р
бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
- Till.Lindemann
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка: