Автор |
Съобщение |
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Велики поредици:BloodRayne Публикувано на: 18 Дек 2011 18:38
Днес ще ви представя обстойно поредицата BloodRayne и нейната зашеметителна героиня. BloodRayne Главният герой в тази игра е вечно младата и привлекателна Рейн,която е полу-вампир.Историята на играта е доста интересна и се развива по времето на Втората световна.Ето накратко каква е историята:През 1932 година,в Европа била заловена убийца,девойка на име Рейн.Тя убила своя биологичен баща,оставяйки след себе си множество трупове. Девойката твърдяла че всички убити са вампири. Нейната майка била изнасилена от един от тях,вследствие на което се родила Рейн,надарена със сила на вампир,но лишена от техните слабости. Тази история така и не се разкрила,девойката тайнствено изчезнала от затвора... Тогава тя попада под крилото на Бримстоун,секретна организация,бореща се с вампирите и прочее нечисти сили. Така на света се появила Кървавата Рейн.Историята лично на мен ми наподобява малко на филмите за Блейд,но трябва да призная,че секси мацка с нечовешка сила е далеч по добре,отколкото мощен мъжага с тъмни очила.Героинята има уникални способности и опасни оръжия.Главните противници в играта са...разбира се,че това са фашагите.Щом стане дума за Втората световна война,винаги те са забъркани и тази игра не прави изключение.Но тъй като главната героиня е нечовек,едва ли ще ви бъде трудно срещу тях.Затова авторите на играта са сложили и други разнообразни врагове:Мутанти,блатни твари,древни паразити и животни-чудовища.Играта е на вампирска тематика,но е с добра история и графика.Атмосферата също е на ниво.Играта е доста кървава.Има специален режим на ''кървава ярост'',който ще направи героинята ви в машина за смърт и ще ви улесни доста.Противниците в играта все пак не са чак толкова лесни и имат доста добър изкуствен интелект.Тук е момента да допълня,че в началото ви помага друга мацка вампир,която ще ви научи на много бойни техники,които да са ви от полза в играта.Има начин да си възвърнете силата и той е доста интересен-просто скачате на врата на някой и пиете кръв.Така кръвта ви се нормализира,а ако прекалите с пиенето на червената течност,ще се активира режима ''кървава ярост'',който ще ви позволи да смачкате противниците си с един удар.Мисиите в играта са пръснати на различни места и ще обиколите три континента,ако решите да изиграете тази забележителна игра до край.Трябва да кажа,че играта е доста дълга и ще ви отнеме време,макар че ако се пуснете на по малка трудност,ще минете мисиите сравнително бързо и лесно.Трябва да опитате тази игра-дори само защото главната героиня го заслужава. BloodRayne 2 Ето какво мисля и за продължението на играта за ослепителната Рейн.Отново Рейн е на страната на доброто.Тя трябва да спасява света от група вампири,потомци на мъртвия и баща,които са имислили начин да направят безвредни слънчевите лъчи за вампирите и само тя може да ги спре да извършат пъкленото си дело и да избият човечеството.Новостите в играта са страхотни:Можете да правите доста повече и различни смъртоносни трикове.Над 40 нови комбота,а смъртоносните атаки са 12.Графиката отново е страхотна,визията е страшно реалистична.Отново имате шанса да ъпгрейднете оръжията си и способностите си.Отново враговете ви не са от най-трудните,но затова пък идват на групи,а играта продължава да е все така кървава.Има и нови оръжия,най-якото от които са ''Карпатските дракони''-двойка питолети,които се зареждат с кръв.Битките с босовете са изпипани перфектно и аз нямам никакви забележки към този компонент от играта.Този път тя е далеч по кратичка и за съжаление след време може да ви се стори скучна и монотонна.Като цяло зашеметяваща визия и страхотно преживяване е тази втора част. Обобщение Тази поредица,макар и състояща се само от две игри е с перфектна визия и изпълнена с незабравими моменти.Всеки геймър би трябвало да опита това приключение и да се запознае с една от най-красивите героини в компютърни игри за всички времена.Тази поредица е с запазено място в сърцето ми и сега,докато пиша тази тема,аз отново си припомних незабравимите дни и нощи в които цъках тази игра. Въпроси към феновете Коя е любимата ви част от поредицата? Кой е любимият ви герой от поредицата? Кое е любимото ви оръжие? Кой е най-мразеният герой в играта от вас? Как бихте искали да се развие поредицата оттук нататък? Какви нововъведения бихте искали да видите в следващата част? Къде бихте искали да се развива действието на следващата част? Купили ли сте си играта и защо?
|
|
|
|
|
MoonFlame
|
|
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
|
|
Заглавие: Re: Велики поредици:BloodRayne Публикувано на: 18 Дек 2011 18:54
Първата беше добра донякъде, втората... скука. Един стегнат задник от екрана не беше достатъчен да я изиграя. А за продължението... Нека оставим по-добре Рейн да почива в мир.
___________________________________ Китките помнят цвета...
|
|
|
|
|
Ragnarous
|
|
|
|
Заглавие: Re: Велики поредици:BloodRayne Публикувано на: 18 Дек 2011 19:41
Хубаво е да се припомни старото време, аз съм сигурен, че ще видим още една игра поне за Рейн. Лакомията не познава граници - само време...
___________________________________ Играя всичко което е качествено и заслужава внимание.
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Велики поредици:BloodRayne Публикувано на: 18 Дек 2011 20:10
поредната чикиджйска игра
уве бол я довърши
|
|
|
|
|
Sabaka
|
|
Мнения: 484 Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
|
|
Заглавие: Re: Велики поредици:BloodRayne Публикувано на: 18 Дек 2011 20:20
Аз бих искал да видя нова BloodRayne. И все пак знаете какво казват : Curiousity killed the cat
|
|
|
ex1s7
|
|
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: Велики поредици:BloodRayne Публикувано на: 18 Дек 2011 20:44
Sabaka написа: Аз бих искал да видя нова BloodRayne. И все пак знаете какво казват : Curiousity killed the cat Not treally
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
|
Ragnarous
|
|
|
|
Заглавие: Re: Велики поредици:BloodRayne Публикувано на: 18 Дек 2011 20:45
Няма лошо от нова полирана игра. Само да има кръв, сеч и добра графика на Рейн - това е комбинацията за игра.
___________________________________ Играя всичко което е качествено и заслужава внимание.
|
|
|
|
|
ex1s7
|
|
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: Велики поредици:BloodRayne Публикувано на: 18 Дек 2011 21:01
Ragnarous написа: Няма лошо от нова полирана игра. Само да има кръв, сеч и добра графика на Рейн - това е комбинацията за игра. Виж линка дето съм постнал по-горе
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
|
Ragnarous
|
|
|
|
Заглавие: Re: Велики поредици:BloodRayne Публикувано на: 18 Дек 2011 22:24
Видях го, ти публикува секунда преди аз да публикувам. Разочарованието е голямо...
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Велики поредици:BloodRayne Публикувано на: 19 Дек 2011 02:18
Изглежда много яко 2д то, но са ми баннали кознолата и не мога да го и зтегля.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
фитенс-маняк
|
|
В момента играе: истласкване с пудовки
|
|
Заглавие: Re: Велики поредици:BloodRayne Публикувано на: 19 Дек 2011 06:00
Ийбаси, Блъдрейн е велика поредица. Чувствам се стар вече.
___________________________________ бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
|
|
|
|
|
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Re: Велики поредици:BloodRayne Публикувано на: 19 Дек 2011 09:10
Да ти имам великите поредици, малоумник.
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
|
|
Заглавие: Re: Велики поредици:BloodRayne Публикувано на: 19 Дек 2011 11:56
John-117 написа: Да ти имам великите поредици, малоумник. Джон ли си,или там някакъв дръвник-стига си ми оплювал темите!Рейн е супер,а тебе кой те знае Ако имаш нещо против мен,ми го кажи,стига си се правил на голяма работа.
|
|
|
|
|
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Re: Велики поредици:BloodRayne Публикувано на: 19 Дек 2011 12:23
The Best написа: John-117 написа: Да ти имам великите поредици, малоумник. Джон ли си,или там някакъв дръвник-стига си ми оплювал темите!Рейн е супер,а тебе кой те знае Ако имаш нещо против мен,ми го кажи,стига си се правил на голяма работа. Току що ти казах, че си малоумник Тъпите ти теми дразнят и си идиот. Направи си една обща и си пускай там лошо написаните лайна.
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
|
|
Заглавие: Re: Велики поредици:BloodRayne Публикувано на: 19 Дек 2011 12:27
Нещастник си,мой човек-нямаш представа колко хора ме подкрепят...Иначе щом не искаш да ме гледаш-просто не ми чети темите.Никой не те кара да ги четеш бе,дебил Ходи гласувай в анкетите лъскаш ли бастуна,кога ходиш до тоалетна и запек или диария Явно там си в свои фекални води...
|
|
|
|
|
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Re: Велики поредици:BloodRayne Публикувано на: 19 Дек 2011 12:32
The Best написа: Иначе щом не искаш да ме гледаш-просто не ми чети темите.Никой не те кара да ги четеш бе,дебил Ходи гласувай в анкетите лъскаш ли бастуна,кога ходиш до тоалетна и запек или диария Явно там си в свои фекални води... По тая логика никой не те кара да ми четеш постовете, що отговаряш? The Best написа: Нещастник си,мой човек-нямаш представа колко хора ме подкрепят... Колко?
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
|
|
Заглавие: Re: Велики поредици:BloodRayne Публикувано на: 19 Дек 2011 12:41
Над 50 човека,които искат да видят един по чист сайт.Тук е моментът да спомена,че не правя сам темите-моите подръжници в сайта ми помагат.Всеки,който иска да се присъедини към мен да ми пише на лични.А ти престани да хейтваш темите ми.Просто ги подмини,щом не те кефят жони....
|
|
|
|
|
MoonFlame
|
|
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
|
|
Заглавие: Re: Велики поредици:BloodRayne Публикувано на: 19 Дек 2011 12:56
John-117 написа: Да ти имам великите поредици, малоумник. Заглавието е преувеличено наистина, но само ако хвърля един поглед върху заглавията на другите теми във този форум и почва да мирише. Ако наричаш този род статии лайна, а други от рода на "лъскате ли бастуна" за изключително дълбокомислен, добре, но стига си се хващал за думите. Поредицата... поне първата част си е нещо добро и забавно. Никой не те кара и теб да четеш това, но го правиш. Защо... отговора, чист хейт.
___________________________________ Китките помнят цвета...
|
|
|
|
|
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Re: Велики поредици:BloodRayne Публикувано на: 19 Дек 2011 13:25
MoonFlame написа: Заглавието е преувеличено наистина, но само ако хвърля един поглед върху заглавията на другите теми във този форум и почва да мирише. Ако наричаш този род статии лайна, а други от рода на "лъскате ли бастуна" за изключително дълбокомислен, добре, но стига си се хващал за думите. Поредицата... поне първата част си е нещо добро и забавно. Никой не те кара и теб да четеш това, но го правиш. Защо... отговора, чист хейт. Темите за лъскане се постват от един и същ идиот нон-стоп? Не знаех.
|
|
|
|
|
gua543
|
|
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: Велики поредици:BloodRayne Публикувано на: 19 Дек 2011 20:49
ex1s7 написа: И това го считаш за игра? John-117 написа: Да ти имам великите поредици, малоумник. Нещо против The Best или просто обичаш да започваш спорове? По темата - игрите са много добри. Първата беше изключително лесна, обаче втората, особено в първите няколко нива... Ееех, вече не може само да се набираш на мишката, трябва и малко мисъл да влагаш
___________________________________ Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
The Best написа: Нискостеблен хомосексуален плъх!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|