21 Юли 2009 19:43 Мнения: 831 Местоположение: Бургас
В момента играе: Red alert 3
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Публикувано на: 08 Дек 2011 13:06
Правилно я пиша, но за прицелването не знам. Уж върху субекта цъкам, ама дали е точно както трябва и представа си нямам. странното е, че като цъкна на него ми изписва същите ъъъ "координати" като на стената зад него и леглото, на което е.
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
iddqd
Публикувано на: 08 Дек 2011 17:55
Сложих новия пач и поиграх с него около час. Нямах проблеми стабилно се държее.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
MoonFlame
04 Окт 2010 11:06 Мнения: 375 Местоположение: Just not here
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
___________________________________ If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
Sabaka
11 Юли 2009 13:52 Мнения: 484 Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
Публикувано на: 09 Дек 2011 21:41
Вампирите са доста тъпо нещо. Много по добре беше в Обливиън, като скиловете се увеличаваха
4. Наистина ли ми трябват всички боклуци Ако сте нови в Elder Scrolls игрите скоро ще установите че докато пътувате из света, ще намирате една камара нещица и предмети които могат да се вемат и дои продадат. Ако влезете в някоя къща ще видите ще има възможност да оберете дори и продадете всичко от отварите и книгите до чиниите и лъжиците. В полето пък може да скубете цветя. В подземията може да се събират черепи, парцали и безполезни оръжия.
Но само защото е реалистично да МОЖЕШ да вземеш всичко не означава че ТРЯБВА да го правиш.
Самия дизайнер на играта казва - преценете си какъв персонаж искате да роулплейвате и си дръжте само предмети които му придават смисъл - всичко друго е безмислено. Със сигурно, може да отнеме малко време да разбереш какво ти върши работа и какво не. Но пък за сметка на това няма да си губиш безценното време и няма да се претъпкваш с безполезни на практика боклуци. Дизайнера продължава - хората идващи от други, ограничени игри скачат в играта и започват да събират всичко защото така са свикнали в игрите - че могат да се вземат само важни неща. Но при нас е по реалистично - все пак не влизаш в стаята на приятелите си им вземаш всичките химикалки и книги нали?
14 Юни 2010 22:14 Мнения: 619 Местоположение: Terra
В момента играе: PoE Dark Souls
Публикувано на: 10 Дек 2011 11:31
I used to take all the items... then i took an arrow in the knee.
___________________________________ If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
iddqd
Публикувано на: 10 Дек 2011 14:59
Да бе в реалността не сабираш всички боклуци защото не можеш и не ти трябват. Тук кожеш да сабереш адски много безполезни поушънки, които може да продадеш най-малкото. Също така не е реалистично навсякаде да се търкалят шишета около теб докато се разхождаш. Иначе в играта ималко няколко вида предметии само. Храна - безполезна. Ингридиънси, досадни за сабиране и използване, но може да влезат в употреба ако ти се заниамва с алхимия. Екипировка-това е можеби наи интересната чст от предметите дето се намират. Поушънки-предимно само по-големите за кръв и мана съм ползвал и общо взето разнообразието от поушънки е депресиращо понеже ненужно разтяга инвентара които и без това е труден за контролиране.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Радостин Стефанов
Публикувано на: 10 Дек 2011 17:20
Има храна която ти дава увеличена регенерация на стамината което е безценно докато се играе нормалната игра (нормалната игра се игра докъм 30-35 левъл по една от куест линиите)
Krasen
21 Юли 2003 12:24 Мнения: 358 Местоположение: Варна, Вл-во Границата м/у циганската махала :)
Публикувано на: 10 Дек 2011 19:00
Снощи врътнах майн куеста, 25 левъл
Spoiler for :
Някво супер тъпо е като идеш при Блейдовете и те само ти викат браво и тва е.
Сега мисля да се джойна към империалите, че сякаш те повече ме навиха, до сега бях неутрален. Дори където трябваше да договоря мир със Грейбирдс, Дадах Рифтен на Империалите да утрепят гадините от гилдията на крадците Ама нищо не направиха де.
___________________________________ "At the end of your road mine begins."
Радостин Стефанов
Публикувано на: 10 Дек 2011 22:39
Напротив направили са - ако се разходиш до замъка в Рифтън ще забележиш че новия Ярл е станала най-голямата поддръжничка на гилда на крадците
Sabaka
11 Юли 2009 13:52 Мнения: 484 Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
14 Юни 2010 22:14 Мнения: 619 Местоположение: Terra
В момента играе: PoE Dark Souls
Публикувано на: 11 Дек 2011 11:33
Наградите на VGA бяха ясни, на мен от всички GotY класации най-интересно ми е, кои ще са изборите на Gamespot и Gameinformer.
Sabaka
Публикувано на: 11 Дек 2011 14:03
Интересно е обаче, как Skayim взе 2 награди, а Portal 2 има... незнам 4-5.
Публикувано на: 11 Дек 2011 15:00
Игра на годината, RPG на годината, Bethesda студио на годината... И то напълно заслужени. И fuck yea за мултиплейър на годината - Портал 2!
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения