Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Публикувано на: 06 Дек 2011 13:33

Draksis написа:
Със Soul Gems.

А играта е достатъчно лесна, за да се мине на Adept без нито една колба, за какво ги събирате, не знам.

Дори на Master ще ти трябват максимум две колби за тежка битка, просто не си заслужават.

Заслужават си заради парите, особено в началото, когато нямаш много, а и не тежат. В един момент обаче наистина стават безсмислени.

Профил Skype

Публикувано на: 06 Дек 2011 13:55

Дам, Minors за по 20 лева...

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 06 Дек 2011 13:56

И хич не тежат по половин кило едната. :lol:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Red alert 3
Публикувано на: 06 Дек 2011 14:01

Zakaza написа:
Знаете ли как да си запълня "силата" на оръжията ми? :lol: Имам брадва, която трябва да подпалва всичко, но не иска, сега използвах някакъв staff on fire и той се изтощи.

" T " цъкаш като избереш оръжието.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Дек 2011 14:37

Благодаря много! :)

Профил

Аватар
В момента играе: Red alert 3
Публикувано на: 06 Дек 2011 15:45

неъш проблеми бате

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Дек 2011 16:39

Обирам колбите защото може да има някоя яка между тях и да я изпусна ако не ги обирам. При арморите е ясно, че не мога да обирам всички понеже тежът, но колбите нямаш практически лимит на носене. Това е адски малоумно и трябва да направят така че а си личи от далече коя колба е яка и коя не, а не да обирам всичко и да чета като луд коя колба ме интересува. Да намалят количеството безполезни колби и да дигнат тежеста на колбите ще е по-добре, но така е ужасно. Също така в алхимичната лаборатория експериментирам с всички боклуци дето съм намерил и списъка ми с колбите става депресиращо огромен. После примерно искам да си нарпавя колба за много кръв и кво като ми излезе един списък с 100 колби дето мога да напаравя направо натискам алт и ф4. Не искам да минавам през 100 колби докато стигна до колбата която ми трябва. Отначалото е яко докато нямаш много избор, но после става ужасяващо.

Профил

Публикувано на: 06 Дек 2011 18:04

Полезните колби са огромни и се виждат отдалеч, безполезните са малки като жълъди. Отделно като посочиш с маркера можеш да прочетеш "Ultimate", "Deadly", "Vigorous" и така нататък.

Трябва да си ебаси идиота, че да не го разбереш това след три минути игрово време.

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 06 Дек 2011 18:52

Draksis написа:
Полезните колби са огромни и се виждат отдалеч, безполезните са малки като жълъди. Отделно като посочиш с маркера можеш да прочетеш "Ultimate", "Deadly", "Vigorous" и така нататък.

Трябва да си ебаси идиота, че да не го разбереш това след три минути игрово време.

+1

Да не говорим пък, че всъщност единствените колби, които действително са добри и имат реално приложение, са Blacksmith's и Enchanter's.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Публикувано на: 06 Дек 2011 19:20

Frater VLM написа:
Да не говорим пък, че всъщност единствените колби, които действително са добри и имат реално приложение, са Blacksmith's и Enchanter's.

Именно.

Всичко друго - пълнеж за тези, които са вързани в ръцете и не могат да се бият.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Дек 2011 19:25

Ми ако се доближиш до всяка колба и четеш какво пише на нея колко време ще ти отнеме? Мисля чеповече отколкото ще се биеш в цялата игра. Представи си да ходя до вскя колба и да чета ултимат, дедли и ала бала. Примерно докато превъртя играта сигорно трябва да отида до 10000 колби и да чета какви са. А ако се опитам да използвам колба от инвентара трябва да сктолвам полвин час и шанса да я подмина е 90% после пак нагоре докато намеря това което търся. Такъв тип инвентар не е подходящ за стотици предмети. Прекалено много ненужни предмети морков да си ръгам в гъза, безмислени колби, канчета и тенджери. Играта се превръща по-скоро в бизнес мениджър отколкото с екшън рпг, понеже се прекарва повече време из магазини и некви крафтинг глупости, отколкото в екшън.

Профил

Публикувано на: 06 Дек 2011 19:44

Ти колбите от разстояние с телекинеза ли ги взимаш, бе глупак? Отделяш половин секунда, за да ги прочетеш, докато сочиш към тях с мишката или пада.

Баси трола си, честно.

За толкова време игра и формите им вече трябва да ги сънуваш, не имената им.

Намали тревата малко, излагаш се вече.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Дек 2011 19:50

Колко време игра бе нърд? Аз да не съм като тебе безживотник да науча всяка форма и всяко име на колба. Точно това казах че ме дразни, и не искам да ставам безживотник като теб дето е научил колбите по име по цвят и по форма. Много колби има и само човек които иска да си губи живота би седнал да научи какво пише на тях и как изглеждат. Ок браво ти си поушън мастур отдал си им необхоримото време, но аз не искам да им го дам и да се превърна в некв зомбиран бот като тебе. Дирекно спрях да играя играта като видях колко време трябва да се отделя за бесмислици. Това че ти няма кво по-смислено да направиш с времето си си е тви проблем. Лично аз не мисля че това си заслужава изгубеното време да уча имена на поушънки прекасно занимание за човек които си няма друга занимавка.
http://www.youtube.com/watch?v=Z83wzJwr ... _embedded#!

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 06 Дек 2011 19:52

Draksis написа:
Ти колбите от разстояние с телекинеза ли ги взимаш, бе глупак? Отделяш половин секунда, за да ги прочетеш, докато сочиш към тях с мишката или пада.

Баси трола си, честно.

За толкова време игра и формите им вече трябва да ги сънуваш, не имената им.

Намали тревата малко, излагаш се вече.

Еми братле, аз си се пека ежедневно и то от почти 10 години и пак нямам никакъв проблем с разпознаването на колбите, та не прибързвай да го отдаваш на марихуаната. :lol:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Публикувано на: 06 Дек 2011 20:04

iddqd написа:
Колко време игра бе нърд? Аз да не съм като тебе безживотник да науча всяка форма и всяко име на колба. Точно това казах че ме дразни, и не искам да ставам безживотник като теб дето е научил колбите по име по цвят и по форма. Много колби има и само човек които иска да си губи живота би седнал да научи какво пише на тях и как изглеждат. Ок браво ти си поушън мастур отдал си им необхоримото време, но аз не искам да им го дам и да се превърна в некв зомбиран бот като тебе. Дирекно спрях да играя играта като видях колко време трябва да се отделя за бесмислици. Това че ти няма кво по-смислено да направиш с времето си си е тви проблем. Лично аз не мисля че това си заслужава изгубеното време да уча имена на поушънки прекасно занимание за човек които си няма друга занимавка.
http://www.youtube.com/watch?v=Z83wzJwr ... _embedded#!

Аз се мъча да ти кажа, че съм взел всичко на всичко три епруветки цяла игра и пак съм ги запомнил, ти тръгна да ми обясняваш как едва ли не само над тях залягам.

То бива, бива непоследователност и кухоглавие, ама... :lol:

Князе, по принцип не тръгвам срещу тревопушието така яко, ама кога е развалило човека до така степен, че да е умствено равносилен на куц козел (справка горния индивид), няма как да не го засегна.

Ти си си пич, тебе такива приказки не ти требват. :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Дек 2011 20:19

е моркова може и да не си го бъркаш в гъза, като си в битка и кръвта е намаляла, моркови, пастърви, заешки крачета...всичко се ползва

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Дек 2011 20:21

Draksis ходи да правиш поушънки не ми се обясняваи ти си нърд ще се справиш

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Дек 2011 20:54

iddqd написа:

Ти започна малко като Nine Inch Nails с неговите откраднати дракони от Готик. Спри се с тези твой поушънки. Почваш да се излагаш и ти.

Профил Skype

Публикувано на: 06 Дек 2011 20:58

MoonFlame написа:
iddqd написа:

Ти започна малко като Nine Inch Nails с неговите откраднати дракони от Готик. Спри се с тези твой поушънки. Почваш да се излагаш и ти.

Шът бе! Такава хубава кавга започна за колби... :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Дек 2011 21:01

Draksis написа:
MoonFlame написа:

Шът бе! Такава хубава кавга започна за колби... :lol:

Ок,ок, спирам Драксис. :D :D :D

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com