Автор |
Съобщение |
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Най-кървава и брутална игра? Публикувано на: 01 Дек 2011 12:44
Коя е най-кървавата и брутална игра,която сте играли?
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-кървава и брутална игра? Публикувано на: 01 Дек 2011 12:46
стига си правил тъпи анкети ве
иначе Postal 2, макар че не може да се сравнява с някой от по-новите, ама като за игра от 2003 става
|
|
|
|
|
MoonFlame
|
|
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
|
|
Заглавие: Re: Най-кървава и брутална игра? Публикувано на: 01 Дек 2011 12:46
Manhunt е добра, но е срамота да си пропуснал моята любима поредица Silent Hill xD
___________________________________ Китките помнят цвета...
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-кървава и брутална игра? Публикувано на: 01 Дек 2011 12:50
MoonFlame написа: Manhunt е добра, но е срамота да си пропуснал моята любима поредица Silent Hill xD Прав си,сериозен пропуск Silent Hill е доста кървава,а също и Amnesia:the dark descent А онзи горе-опитвам се да раздвижа форума мой човек,Тио ли си,ако имаш по добра идея кажи си.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-кървава и брутална игра? Публикувано на: 01 Дек 2011 13:02
аз имам по-добра идея, ама на тебе нема да ти хареса
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
blackmaster
|
|
В момента играе: Red alert 3
|
|
Заглавие: Re: Най-кървава и брутална игра? Публикувано на: 01 Дек 2011 13:03
Пич, форума не може да се раздвижи. Да се пробваш е все едно да се опиташ да счупиш диамант със зъби: хем ще се прецакаш, хем нищо нема да направиш. А и предполагам, че на повечето форумци, които пишат в момента им харесва да е така - кенеф където да си серат простащината без модераторски контрол. Единственият проблем е, че понякога този кенеф прелива и залива с лайна всичко наоколо.Разбирай го както искаш.
Иначе Манхунта и BloodRayne 2
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
|
|
|
|
|
ex1s7
|
|
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: Най-кървава и брутална игра? Публикувано на: 01 Дек 2011 13:10
Как ще изпуснеш Serious Sam от всяка твоя класация, при положение че приспада към посочените критерии?
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
|
gua543
|
|
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: Най-кървава и брутална игра? Публикувано на: 01 Дек 2011 15:41
Трябва да се прави и анкета за това?!? Естествено, че GoW е най-кървавата и бруталната! Е, BloodRayne 2 може да оспори тази титла обаче сега, кажете честно кое повече ви кефи - червенокоса мацка вампир с акробатични умения на един отбор гимнастички или напомпан и много ядосан полубог с доста голямо разнообразие от оръжия и умения? Хмм като помисля малко май Рейн печели...
___________________________________ Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
The Best написа: Нискостеблен хомосексуален плъх!
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-кървава и брутална игра? Публикувано на: 01 Дек 2011 16:13
blackmaster написа: Пич, форума не може да се раздвижи. Да се пробваш е все едно да се опиташ да счупиш диамант със зъби: хем ще се прецакаш, хем нищо нема да направиш. А и предполагам, че на повечето форумци, които пишат в момента им харесва да е така - кенеф където да си серат простащината без модераторски контрол. Единственият проблем е, че понякога този кенеф прелива и залива с лайна всичко наоколо.Разбирай го както искаш.
Иначе Манхунта и BloodRayne 2 Ами прав си донякъде,но помисли за хората,които не са простаци и искат нормални анкети и теми?Точно те ми изказаха подкрепата си и заради тях продължавам да пиша.А относно Сериозния Сам,вече няколко пъти го забравих,затова феновете на играта могат да очакват съвсем скоро тема изцяло посветена на него!
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-кървава и брутална игра? Публикувано на: 01 Дек 2011 16:18
gua543 написа: Трябва да се прави и анкета за това?!? Естествено, че GoW е най-кървавата и бруталната! Е, BloodRayne 2 може да оспори тази титла обаче сега, кажете честно кое повече ви кефи - червенокоса мацка вампир с акробатични умения на един отбор гимнастички или напомпан и много ядосан полубог с доста голямо разнообразие от оръжия и умения? Хмм като помисля малко май Рейн печели... Е,аз мисля,че лично за мен най-брутална е Dead Space,защото там трябваше да разчленяваш повечето от противниците си,а също и God of War,но мисля,че всяка игра от изброените си има собствени предимства
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-кървава и брутална игра? Публикувано на: 01 Дек 2011 16:37
ninja guaiden 2
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Най-кървава и брутална игра? Публикувано на: 01 Дек 2011 18:06
Mortal Kombat 9 за мен е най-бруталното и кърваво нещо, което съм играл досега. Някои от довършващите движения са... притеснителни
|
|
|
blackmaster
|
|
В момента играе: Red alert 3
|
|
Заглавие: Re: Най-кървава и брутална игра? Публикувано на: 01 Дек 2011 18:40
the_presator написа: Mortal Kombat 9 за мен е най-бруталното и кърваво нещо, което съм играл досега. Някои от довършващите движения са... притеснителни Нямал съм щастието да играя никоя МК след 4ката....Иначе съм гледал в тубата и наистина, някои фаталита убиха всичко детско в мен.
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
|
|
|
|
|
NNkGX
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-кървава и брутална игра? Публикувано на: 01 Дек 2011 20:13
Mortal Kombat 9 . END. Много некачествени теми правиш. Повечето игри с много бруталщина липсват.
___________________________________ За какво са ти много дрехи,като имаш едно тяло?
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-кървава и брутална игра? Публикувано на: 01 Дек 2011 20:22
NNkGX написа: Mortal Kombat 9 . END. Много некачествени теми правиш. Повечето игри с много бруталщина липсват. Радвам се,че изразяваш мнението си,без обиди и също бих те помолил да кажеш кои игри съм пропуснал според теб.За мен е важно какво мислят хората!
|
|
|
|
|
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-кървава и брутална игра? Публикувано на: 01 Дек 2011 20:36
Цитат: Mass Effect 2 Може ли да си такъв ретард? Иначе Gaiden 2.
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Най-кървава и брутална игра? Публикувано на: 01 Дек 2011 23:01
God of War, разбира се.
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
NNkGX
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-кървава и брутална игра? Публикувано на: 01 Дек 2011 23:09
Blood Rayne 2 Left 4 Dead Rayman Raving Rabbits SHANK
___________________________________ За какво са ти много дрехи,като имаш едно тяло?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Най-кървава и брутална игра? Публикувано на: 01 Дек 2011 23:30
Аман от тъпите ти анкети бе... И как може да изтървеш толкова епична и брутална игра: http://www.vbox7.com/play:10c96a9a ?
|
|
|
|
|
MoonFlame
|
|
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
|
|
Заглавие: Re: Най-кървава и брутална игра? Публикувано на: 02 Дек 2011 08:22
Serious Sam написа: Аман от тъпите ти анкети бе... И как може да изтървеш толкова епична и брутална игра: http://www.vbox7.com/play:10c96a9a ? Мда, беше наистина добра, а за музиката и цялостната атмосфера, просто брутална. Иначе Бест се старае, аз самия бях забравил за тази игра, на всекиго може да се случи.
___________________________________ Китките помнят цвета...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|