Автор |
Съобщение |
Sabaka
|
|
Мнения: 484 Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed Revelations Публикувано на: 27 Ное 2011 13:42
Абсолютно сигурен съм, че ме мързи да паша цялото им име, а само това, което представяват според средностатистическия геймър.
|
|
|
gambit_12
|
|
В момента играе: Мнооооого неща
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed Revelations Публикувано на: 28 Ное 2011 17:26
Значи имам един ппрблем. Реших преди да си взема играта да изтегля пиратката да видя дали 6те ми тръгне. След като инсталирам и сменя крака пускам играта и се показваедно прозор4е което зарежда не6то и после ни6то. Нито 4ерен екран нито ни6то просто играта не тръгва .Кажете от релийса ли е тва или не6то в компа ми не е наред. Мерси предварително
___________________________________ I reject you reality and substitude my one
|
|
|
|
|
KakashiBG
|
|
В момента играе: Assassin's Creed Revalations, Elder Scrolls: Skyrim
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed Revelations Публикувано на: 28 Ное 2011 18:53
От релииза е! Аз също имах същият проблем, но после се появи фикс и го оправих. Относно играта и аз си я поръчах, може да се съберем да играем мулти. headblast_bg това ми е скайпа добави ме.
___________________________________ В детската градина играхме на война. Върнах се в къщи ранен, изтощен и брадясал.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed Revelations Публикувано на: 28 Ное 2011 18:56
gambit_12 написа: Значи имам един ппрблем. Реших преди да си взема играта да изтегля пиратката да видя дали 6те ми тръгне. След като инсталирам и сменя крака пускам играта и се показваедно прозор4е което зарежда не6то и после ни6то. Нито 4ерен екран нито ни6то просто играта не тръгва .Кажете от релийса ли е тва или не6то в компа ми не е наред. Мерси предварително А да прочетеш предишната страница искаш ли Дебил.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
gambit_12
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed Revelations Публикувано на: 28 Ное 2011 20:11
Вярно че съм дебил мерси все пак
|
|
|
|
|
NNkGX
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed Revelations Публикувано на: 28 Ное 2011 21:37
МАЙКА ИМ ДА ЕБА НА ЮФИСОФТ
Пак ме накараха,като я превъртя да искам да играя следващата част. Много се дразня,толкова е яка! Нямам търпение за следващата,честно.
___________________________________ За какво са ти много дрехи,като имаш едно тяло?
|
|
|
|
|
Ghost_Leader
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed Revelations Публикувано на: 28 Ное 2011 22:07
NNkGX написа: МАЙКА ИМ ДА ЕБА НА ЮФИСОФТ
Пак ме накараха,като я превъртя да искам да играя следващата част. Много се дразня,толкова е яка! Нямам търпение за следващата,честно. Не е ли с всяка AC игра така? Веднага като я превъртиш ти се иска да играеш следващата за да знаеш как продължава историята.И финалния cinematic - просто .Адски добре направен и музиката е страхотна.Само ме е яд,че май получаваме повече нови въпроси отколкото отговори.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed Revelations Публикувано на: 28 Ное 2011 23:12
Абе не мога да разбера на 6 сикуънс съм, а една Tower Defence игра не ми се е отдало шанс да играя. Превзех 2-3 крепости на тамплиерите, но никой не се мъчи да си ги връща или пък камо ли да ме извести че трябва да защитавам. Каква е врътката тук, или още ми е рано, макар че 6 сикуънс е вече доста напред.
|
|
|
|
|
Ghost_Leader
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed Revelations Публикувано на: 28 Ное 2011 23:31
DJ Cat написа: Абе не мога да разбера на 6 сикуънс съм, а една Tower Defence игра не ми се е отдало шанс да играя. Превзех 2-3 крепости на тамплиерите, но никой не се мъчи да си ги връща или пък камо ли да ме извести че трябва да защитавам. Каква е врътката тук, или още ми е рано, макар че 6 сикуънс е вече доста напред. Горе вляво имаш иконка,която показва статусът ти спрямо тамплиерите.Обикновено е в бяло,но с всяко High Profile убийство ти се пълни в червено.Щом се напълни в червено обикновено играта те предупреждава и ако продължиш да вършиш глупости статусът ти ще се ресетне обратно на бяло,но един от Den-овете ти ще бъде атакуван.Показва го с иконка на пламък.Като някой от асасините ти стане 15-то ниво,можеш да го сложиш като един вид "господар" на даден регион и по този начин Den-ът ти в съответния район няма да може да бъде превзет.
|
|
|
|
|
Sabaka
|
|
Мнения: 484 Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed Revelations Публикувано на: 29 Ное 2011 01:20
Tower Defense ми е шибано тъпа и незнам защо слагат нея, вместо това да те гледат на лошо пазачите.
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed Revelations Публикувано на: 29 Ное 2011 01:47
Sabaka написа: Tower Defense ми е шибано тъпа и незнам защо слагат нея, вместо това да те гледат на лошо пазачите. +1 Най-дебилния минигейм. Дори след като наотключиш единици... Да не говорим колко по-лесно е просто да оставиш дена да падне и да си го превземеш наново после.
|
|
|
|
|
gambit_12
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed Revelations Публикувано на: 29 Ное 2011 20:26
Помощ!!! № пъти ппреинсталирах и слагах новия крак и пакне тръгва. Какъв ми е проблема Параметри CPU - AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Video - ATI Radeon HD 4700 Series RAM - 3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed Revelations Публикувано на: 29 Ное 2011 20:29
Пробвай с оригинална версия и ако пак не тръгва, значи ти е слаб компа.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed Revelations Публикувано на: 29 Ное 2011 20:34
gambit_12 написа: Помощ!!! № пъти ппреинсталирах и слагах новия крак и пакне тръгва. Какъв ми е проблема Параметри CPU - AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Video - ATI Radeon HD 4700 Series RAM - 3 Има пач и нов крак из тракерите от днес, пробвай с него.
|
|
|
|
|
gambit_12
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed Revelations Публикувано на: 29 Ное 2011 21:22
Всякакви кракове пробвах а оригиналната ме е страх да я купя, че вземе да не тръгне...
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed Revelations Публикувано на: 30 Ное 2011 05:40
Абе рекох да я пробвам за час-два да видя за какво иде реч просто, но какво се оказа... Играта е страхотна. Аз по някакви странни обстоятелства все още харесвам първия Assassin's Creed най-много, не ме разбирайте погрешно, Италия беше страхотна, но арабския свят като че ли ми остана в съзнанието като най-свързан с поредицата. И сега като гледам Истанбул с неговите бедни и богати квартали, пресъздадени с чудесен детайл, направо се размазват от удоволствие. Да не говорим, че Ецио наистина ми харесва тук - стар и мъдър, но пак леко заглежда дамите, плюс това дрехите му са тъмносиви и постоянно ми напомнят на Алтаир <3. Като добавим и факта, че я цъкам на средни настройки, за да върви максимално гладко, а играта изглежда не по-зле от двойката дори така, аз просто казвам майната й на историята, ще я играя заради приказната атмосфера. И понеже чаках такъв Assassin's Creed от 4 години.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed Revelations Публикувано на: 30 Ное 2011 08:03
НЯМА ГЛИФОВЕ НЯМА КЛЪСТЪРИ Убиха НАЙ-хубавото нещо в предишните игри.
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed Revelations Публикувано на: 30 Ное 2011 12:41
Още съм на Сикуънс 3 и не мога да кажа дали са заместени от нещо друго. Така или иначе не се вписват в сторито. Нали 16 е с теб, не виждам смисъл да крие информация.
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed Revelations Публикувано на: 01 Дек 2011 05:39
the_presator написа: Така или иначе не се вписват в сторито. Ъ кво Ебал съм го 16, можеха примерно анимус фрагментите да ги направят така. Енкриптед копеле. Тогава дали немаше да се върже със сторито?
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Assassin's Creed Revelations Публикувано на: 01 Дек 2011 12:38
Хмм наистина можеха да го направят по-различно. Сега два дена нон стоп я играя като имам свободно време и започва да се усеща малко еднообразие, което не е добре за играта
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|