Автор |
Съобщение |
NNkGX
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 25 Ное 2011 20:32
If the horse is stolen,he will run. If not-The horse will stay. WISE WORDS
___________________________________ За какво са ти много дрехи,като имаш едно тяло?
|
|
|
|
 |
Firzen
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 26 Ное 2011 00:47
Напредвам.
Ебаси яката игра .
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
 |
Zakaza
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 26 Ное 2011 12:29
Абе знаете ли защо като играя 15-стина мин. играта ми забива и ме изхварля?
|
|
|
|
 |
doggymien4o
|
 |
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 26 Ное 2011 12:41
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 26 Ное 2011 15:12
И мен от време на време просто ме изхвърля, все едни съм цъкнал alt+f4. Но е рядко, а и аз сейвам през 3 минути, така че дори не ми е проблем. И аз напредвам иначе. 25 часа, но всяка минута е мината с наслада. 
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 26 Ное 2011 15:17
Мен на точно определено ниво ме изфърляше като луд в уиндоуса, а иначе само веднъж ме изхвътли докато ходих по картата. Не знам дали ако е оргинална ще има такива проблеми. Както и да е има нужда от няколко огромни пача преди да стане класика.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 26 Ное 2011 18:03
без да искам се присъединих към легиона в solitaire, и сега обикалям картата като грешник(шото коня ми избяга), гледам много кораби по крайбрежието и си викам кво ще е яко ако можеше да пътуваш с кораб. няма ли такава опция по-нататък?
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 26 Ное 2011 18:29
Till Lindeman написа: без да искам се присъединих към легиона в solitaire, и сега обикалям картата като грешник(шото коня ми избяга), гледам много кораби по крайбрежието и си викам кво ще е яко ако можеше да пътуваш с кораб. няма ли такава опция по-нататък? Май няма, но има опция да си купиш нов кон. 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
MoonFlame
|
 |
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 26 Ное 2011 18:39
Дори не можеш да им свириш както в Sacred ако забегнат на някъде мръсните добичета. Направиха игра за чудо и приказ, а тези тъпотии продължават да стоят в заглавията им.
___________________________________ Китките помнят цвета...
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 26 Ное 2011 20:18
Определено трябва да пачнат коня и нпц тата дето вървят с теб. Да им сложат нови функции и подоберн изкуствен интелект. Също няма да е лошо като в сакред да може да се купуват разни доспехи за коня. И няма да е зле да може да уряш от коня и нпц то да може да язди собствен кон.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
Theron Fears
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 26 Ное 2011 21:40
iddqd написа: Определено трябва да пачнат коня и нпц тата дето вървят с теб. Да им сложат нови функции и подоберн изкуствен интелект. Също няма да е лошо като в сакред да може да се купуват разни доспехи за коня. И няма да е зле да може да уряш от коня и нпц то да може да язди собствен кон. В Oblivion, направиха модове за броните на конете, бъди сугирен, че и тук ще направят. Наистина обаче сподвижницте се нуждаят от още функции и команди, които да можеш да им даваш. Във Fallout 3 и New Vegas е доста по-добре нарпавено, избираш му стил на биене, а не като тука когато му скимне с лък, друг път с меч и т.н.. Друго нещо, за което определено ще си сложа мод е външния вид на колбите, изглеждат много зле...
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 26 Ное 2011 21:53
Абе аз не искам модове, а пачове. Искам офицялно да го оправят коня и нпц тата.
|
|
|
|
 |
MoonFlame
|
 |
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 26 Ное 2011 21:54
Theron Fears написа: iddqd написа: Определено трябва да пачнат коня и нпц тата дето вървят с теб. Да им сложат нови функции и подоберн изкуствен интелект. Също няма да е лошо като в сакред да може да се купуват разни доспехи за коня. И няма да е зле да може да уряш от коня и нпц то да може да язди собствен кон. В Oblivion, направиха модове за броните на конете, бъди сугирен, че и тук ще направят. Наистина обаче сподвижницте се нуждаят от още функции и команди, които да можеш да им даваш. Във Fallout 3 и New Vegas е доста по-добре нарпавено, избираш му стил на биене, а не като тука когато му скимне с лък, друг път с меч и т.н.. Друго нещо, за което определено ще си сложа мод е външния вид на колбите, изглеждат много зле... Няколко козметични промени само направиха и това е. Не очаквам генерални промени и тук, ще се чакат в следващата част явно и то само ако се сетят да чуят воплите на геймърите. Експанжъните няма да променят нищо, гарантирано е, а само ще добавят някоя и друга територия, история и предмети, но нищо повече. Само модърите могат да закърпят нещата, официално нищо да не се очаква.
___________________________________ Китките помнят цвета...
|
|
|
|
 |
Krasen
|
 |
Мнения: 358 Местоположение: Варна, Вл-во Границата м/у циганската махала :)
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 26 Ное 2011 22:13
Момчета минахте ли кеуста A cornered rat със Esbern, не ми вади звук когато говори и не отваря вратата. http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Esbern#BugsВлязах при него с TCL но искам да чуя кво ми говори много е бъгава тая работа.
___________________________________ "At the end of your road mine begins."
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 26 Ное 2011 22:41
в skyrim nexus-а имаше май фикс за тоя Есберн Аз имам въпрос за конете. Какво става, ако коня умре в битка или нещо такова ? Ако е някакъв обикновен, сигурно просто си купуваш нов, но ...
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Tranquil
|
 |
В момента играе: нищо, мързи ме
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 26 Ное 2011 23:08
Stylized Corpse написа: в skyrim nexus-а имаше май фикс за тоя Есберн Аз имам въпрос за конете. Какво става, ако коня умре в битка или нещо такова ? Ако е някакъв обикновен, сигурно просто си купуваш нов, но ...
___________________________________ :O
|
|
|
|
 |
Deprivd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 26 Ное 2011 23:41
То и да умре е special. Ще подреме една минута и става.
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 27 Ное 2011 02:00
Krasen написа: Момчета минахте ли кеуста A cornered rat със Esbern, не ми вади звук когато говори и не отваря вратата. http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Esbern#BugsВлязах при него с TCL но искам да чуя кво ми говори много е бъгава тая работа. Така го оправих http://www.youtube.com/watch?v=_4fZrCx-vLgт.е. теглиш и разархивираш в data папката и нещата се оправят.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
Sabaka
|
 |
Мнения: 484 Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 27 Ное 2011 05:09
Приятел ми беше казал, че можеш да си купиш свирка, която ти вика конете за некъде х00 злато. Не съм 100 % сигурен, защото коне не ползвам.
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 27 Ное 2011 19:20
Напихме се с един, load screen, събуждаш се и една priest-ка ти се кара  Натам е в стил The hangover. Sam се казва, предизвиква ви да се надпивате.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|