Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Заглавие: Re: Сътворанието на Духовната и Материалната Вселена
Публикувано на: 24 Ное 2011 20:24

Strain написа:
Джунейд написа:
е кво, да скучаем ли :lol:

Ми не знам, на мен като ми е скука и съм си вкъщи - бия си чекии :shy:

Чакай, чакай, тука нещо не се връзва, ти нали имаше гадже бе :roll:

Профил

Публикувано на: 24 Ное 2011 20:27

Dexter написа:
Чакай, чакай, тука нещо не се връзва, ти нали имаше гадже бе :roll:

Не бе, тва го казва за пред хората... Нали знаеш - секса е за престиж... Чикията - за удоволствие.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 24 Ное 2011 21:42

The Chameleon написа:
--

калояне, ще го сложа в тесното ти дупенце бе момче, блок в скайп ли ми просиш :!:

Гошо is getting serious :!:

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Публикувано на: 25 Ное 2011 01:39

Декс, и ти кво, като имаш гадже не лъскаш ли? :|

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 25 Ное 2011 02:32

Джунейд написа:
The Chameleon написа:
--

калояне, ще го сложа в тесното ти дупенце бе момче, блок в скайп ли ми просиш :!:

Гошо is getting serious :!:

и твойта майка също :roll:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 25 Ное 2011 09:04

Видрихан написа:
Ще ми е интересно да видя Княза и Трупо какво ще напишат.

Ще бъда максимално откровен. :D

Аз съм върло отявлен ОРТОДОКС, тоест, най-обикновен православен християнин.
Като такъв, за мен тези текстове на автора са най-обикновени басни. Да, думата, с която общо ги наричаме е БАСНИ. Поредната порция красиво-звучащи безсмислици. Нещо повече, това явление ни е предсказано още преди 2 000 години:

"3. Защото ще дойде време, когато човеците не ще търпят здравото учение, но, водени от своите похоти, ще си насъберат учители да им гъделичкат слуха;
4. те ще отвърнат слуха си от истината и към басни ще се обърнат."

Из ВТОРО ПОСЛАНИЕ НА СВЕТИ АПОСТОЛ ПАВЛА ДО ТИМОТЕЯ, гл.4

http://www.pravoslavieto.com/bible/nz/2tim.htm

+++

Дееба, то е като да имаш HL-2 на брутално як суперкомпютър, но да предпочиташ някаква 16 битова конзолка с телетъбиси, само щото шарената кутийка на конзолата ти грабва окото. Те така са и ученията на автора - шарени пъстроцветни нищонезначещи захаросани памуци от селски панаир. Цялото му послание ми звучи като че ни приканва:

- Дубрутру, Керо, хайде на панагиря!

:D :D :D

Профил

Аватар
В момента играе: Квот фана
Публикувано на: 25 Ное 2011 09:46

Тоя религиозния убитак над мен. ЕЙ! Мурук! Я напусни с тия религиозни лайна, че дразниш! :stooped:

Профил

Публикувано на: 25 Ное 2011 10:04

Поклон пред истините на Библията. Аман от криворазбрани атеисти.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Ное 2011 10:13

doggymien4o написа:
Тоя религиозния убитак над мен. ЕЙ! Мурук! Я напусни с тия религиозни лайна, че дразниш! :stooped:

Я да видим чия марксически закалена празна кратунка се разбунтува при споменаването на свещени слова. :D

Ето какво е единственото по-гнусно от ересите, и то е безбожието на войнствените атеисти.
Дядо ти палеше църкви и пращаше вярващите в конц лагери и лудници,
ето ти си достоен негов наследник.

Ето какво казва Солженицин при получаването на Нобеловата си награда за литература през 1970 г.:

"Светът никога не е виждал толкова организирано, военизирано и радикално злонамерено безбожие като това, което е практикувано от марксизма.
Главната движеща сила във философската система на Маркс и Ленин е омразата към Бога; тази омраза е в сърцето на марксистко-ленинската психология и е много по-опасна от всички техни икономически и политически програми.
Войнстващият атеизъм не е просто случайна или маловажна част от идеологията на комунизма; атеизмът не е следствие от комунизма, а е негов фундамент.
Ето на този фундамент е стъпило здраво нашето общество и никой не е в състояние да го поклати от там".

http://www.pravoslavieto.com/inoverie/a ... /index.htm

:D :D :D

Профил

Публикувано на: 25 Ное 2011 10:25

Виж сега, принципно ти се възхищавам, ама да поставяш Маркс и оня сифилистик на едно - това е грешка с вселенски размери. Ленин е в противоречие с Маркс, нищо общо с Марксизма няма.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Ное 2011 10:49

Това го твърди Солженицин, френд. Нобеловата награда за литература не се дава на случайни хора, както знаеш. Ако не те домързи, отвори линка и прочети задълбоченото изследване. :D

Профил

Публикувано на: 25 Ное 2011 11:04

Тук не става въпрос кой какво е казал, а за обективни истини, но за да направиш тази разлика трябва да си запознат малко по-добре с историята, с теориите на двамата и редица други неща...
И бтв, слепият привърженик, без значение вярващ или уж атеист - все тая. Трябва да се мисли, а не да се изпада в елементарни състояния на "про" и "анти".

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Ное 2011 19:34

Gipo написа:
Авторът на темата да ми духа на кожената материя.

аййййй......аййй..... на тати малкото невръстно педеразченцее,ма и то имало кожна материя на сиренясалото си червейче,я ела при тати да ти даде обрязън биберон да смучеш та да се задавиш от бялото млекце което майкати всяка вечер гълта

Профил WWW

Публикувано на: 25 Ное 2011 21:13

Lemme put it this way:

Профил

Аватар
В момента играе: Според теб?
Публикувано на: 27 Ное 2011 12:28

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Дек 2011 19:02

Astromidel написа:

Тук Ви предоставям ценна информация и модел на вече завършената процесия от
” Тъмнината Кали Му ”и непознатата енергия ” К*Х и ГО ” до крайния постигнат резултат и възпроизводство на Големия взрив.
( това е единственната система за производството на разума съчетан с материята)
( дано не се окаже че всичко това е плод на подсъзнанието и всичко това е просто една илюзия на нашия разум за съществуването на Материалната Вселена)

тъмната материя- "Кали МУ " и непознатата енергия " К*Х и ГО " създават разума,тоест Душата-( Джива,от санскрит)
Тъмнината е единственната която има силата да задържи материята като едно цяло сплотено ядро .
тя е тази която държи материята за да несе разпадне в празното пространство.

Душата има 13 състояния като едно от първите й материални състояния е Водата а водата е заредена с положителен и отрицателен заряд.
при всяко зараждане на нов живот първо и единственно е проявлението на Водата и след това от същата се заражда всяка една материя.

Първородния роден от тъмнината Кали Му и непознатата енергия К*Х и ГО са ЕНРГИЙНИТЕ БЕЗПЛЪТНИ СЪЩЕСТВА на Ангели и Демони ,който в по късен етап се превъплатяват в човешкото тяло.

1-човека( няма еволюция)интелигентен по рождение(дуг е въпроса че е деградирал и в момента се възтановява,тоест преотркрива забравеното но това му коства хиляди години като се започне от каменната,желязната,и още мн други епохи та до днес . )
създаден по пожия образ в лабаратория и всеки път с различен капацитет,форма,телосложение,разум,структура и целенасоченост за просъществуването в материалната вселената
( човешкото тяло има много модели,тоест различни раси с различно телосложение,форми,разум,капацитет на интелигентност и способности и др)
както при производството на автоматична линия във фабрика за автомобили)

2-( коралите имат разум и език

3-(растенията имат разум и език

4-(животните според вида им имат разум и език

( дано учените от Церн си вземат поука от тази таблица която посочих като модел за сътворението на Материалната Вселена)

Всеки един тон,вибрация,вълна,звук,светлина, се възпроизвежда в тези тунели-Колайдери
от тях се заражда Материята.
Забавената скорост на светлината е звук а звука е модел на тон , вибрация и честотни вълни и от същия се заражда материята.( това е посочено в азбуката на Рома)
Материята или нашата материялна вселена е обвита ,тоест тя се намира в тунел-колайдер( учените това него знаят) но в езика на Рома-Циганите това е посочено.
Забележете че освен гласни и съгласни букви ,азбуката съдържа още и тези пет броя енергийни букви,тези букви неса нито гласни нито съгласни но като ги комбинираме със съгласни и гласни букви се получава физични,химични,геометрични,математични и мн . други формули ,модели,елементи и закони и именно това са тунелите-колайдери където се възпроизвежда материята.
проследете действието и пътя на разума в горепосочената схема и ще се уверите че информацията която съм преоткрил е достоверна( от тук на на татък всеки има право сам да решва дадали моите преоткрития са истнинни или илюзия)
невероятно но факт но Рома езика е изгубения Грал
( аз съм сигурен че това е езика на Рома който съдържа ценна вселенска информация която носи на собственната си платформа,тоест езика е матрица или това ще рече Акхаша)

За повече инфо за сътворението на Духовната и Материалната Вселена ,моля прочетете 30- глава от книгата "Астромидел- 1 част."

Autor. Pani Chanev
Автор. Пани Шанев

Браво,но и ти изпускаш най-важното. Кое е то? По добре никога никой да не го научава,защото има някой неща,които човек не може и не трябва да разбира.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Дек 2011 11:14

tl;dr

Господин Апосолов,възхищавам се на ваще хубави разкази и пътеписи които,сте направили.За сажаление не съм достатъчно богат да си купя вашите астрономическе загадки.Иначе желая ви приатен,ден.

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com