Автор |
Съобщение |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 19 Ное 2011 16:07
Depraved написа: Какво става, ебаси. В Nightingale keep съм и не ми дава да отворя една порта и съм блокиран отвсякъде. Пише You can't use this right now. Помощ ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif) нз, иди да питаш оня дали си е избрал костюм за бала и да го изриташ педерастки в ташаците пак. После може да пуснеш тема за това колко си женствен и от едно бутване дали може да получиш вътрешен кръвоизлив 
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 19 Ное 2011 17:32
Изходе, обади ми се някой път като наминаваш към София - съвсем сериозно тва. Или пусни снимка, та Шефо да те види. Иначе просто млъкни и се измъкни тихомълком като мишок отново. И в двата случая - налага се да си предефинираш разбиранията за женственост и начините и на употреба като опит за обида. 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
blackmaster
|
 |
В момента играе: Red alert 3
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 19 Ное 2011 19:21
Деби, драконите много лесно мрат бе. С няколко удара по тиквата и са долу. Очаквах дооооста по-сериозно предизвикателство от тях, за ралика от гигантите, които понякога ме мятат на километри във въздуха(това беше преди няколко нива - сега и за тях нема прошка), но е безмислено да ги трепя - освен ХП, друго не дават...
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
|
|
|
|
 |
NNkGX
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 19 Ное 2011 19:47
Драконите ти дават соулове,а с тях отклучваш шаутове,които си открил в дънджъни. Сигурно знаеш 
___________________________________ За какво са ти много дрехи,като имаш едно тяло?
|
|
|
|
 |
blackmaster
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 19 Ное 2011 22:13
Хора, имам нужда от помощ ! Как по дяволите се отключват следните места: Шрайн оф Мерхунес Дагон(къде е ключа) и една церемониъл врата(близо до Лабиринтиън), която иска нужните предмети. Тоест, къде са те ?
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
|
|
|
|
 |
John-117
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 19 Ное 2011 22:18
blackmaster написа: Шрайн оф Мерхунес Дагон(къде е ключа) Накрая на куеста на Mehrunes Dagon(Pieces of the Past, почва се във музея в Dawnstar) той ти праща 2 даедри. Убиваш и ги и ключа е в тях.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 20 Ное 2011 00:49
Драконите наистина са лесни. Докато не срещнеш Ancients, де.
И защо, по дяволите, Хрома не ме вписва, а трябва да ползвам Firefox за това?
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 20 Ное 2011 01:11
Draks, при мене е същото и то не за първи път :/ Кешове и т.н. не вършат работа и като знам колко трууууудно се получава feedback от админа, ще има да си почакаме 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
nephalem
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 20 Ное 2011 03:02
Depraved написа: Какво става, ебаси. В Nightingale keep съм и не ми дава да отворя една порта и съм блокиран отвсякъде. Пише You can't use this right now. Помощ ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif) Тази ръчка може да изпозва само от онази(не се сещам как се казваше), но има бъг и вратата се затваря след 1 секунда - това е достатъчно време ти да влезеш, но не и другите двама. Аз влязох дадох wait за 1 час и те се телепортираха вътре. После на излизане май си беше отворена, но ако греша и е затворена изпозвай
|
|
|
|
 |
NNkGX
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 20 Ное 2011 20:09
След като съм минал главния куест на Брадър Хууда (КОЙТО Е ТАМ ЗНАЕ) и преди това съм убил Сисеро,мога ли по някакъв начин да го върна с хак или нещо,че ми е гадно че го убих 
___________________________________ За какво са ти много дрехи,като имаш едно тяло?
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 20 Ное 2011 22:34
Заставаш пред трупа му, отваряш конзолата, цъкаш на трупа му, пишеш ressurect, праскаш Enter и се надига копелето
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
NNkGX
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 20 Ное 2011 23:41
Като го въродя ме нападна,убих го,взех му отново итемите. Обаче искам да ми стане компанион без да ме напада,да говоря с него. С други думи-Все едно не съм го убивал. Някакви идеи?
|
|
|
|
 |
blackmaster
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 21 Ное 2011 01:12
Освен да върнеш на по-ранен сейф, други идеи немам. На тази игра често се правят сейфове, така че би трябвало да имаш поне на 15 минути по-назад.
|
|
|
|
 |
Deprivd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 21 Ное 2011 04:04
Аре. Бъгнал ми се е Blood on ice и не започва. Четох за него, няма оправия. Оставам с впечатлението, че всеки пети куест е бъгнат. И пробвах по-ранен сейв, пробвах какво ли не. Баси.
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 21 Ное 2011 06:28
Еми леко е не довършена игрицата. Иначе е доста яка.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
MoonFlame
|
 |
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 21 Ное 2011 08:55
Големите светове създават доста предпоставки за бъгове. То и затова доста са съкратени дължината и броя на куестовете в гилдиите от предишната. Единствено сякаш в Тъмното братство са вложили в пъти повече старание и някой от обратите към края наистина радват. Палячото го оставих жив именно защото в крайна сметка той единствен се придържаше към старите традиции макар и откачен.
___________________________________ Китките помнят цвета...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 21 Ное 2011 14:48
Аз само на един бъг попаднах досега - на един от куестите на бардовете бях намерил предмета предварително и изобщо не ми с появява опция да го предам, а не мога и да го махна от инвентара. На Други бъгове не съм попадал а имам към 80 часа и съм минал почти всички линии куести.
Не са съкратили нищо - просто са разделили куестите на Основна линия и Радиант Куести (рандъми характерни за гилдията). Братството няма Радиант куести и затова се струва най-дълго.
В Обливиън нямаше такова разделение на теория но реално на всяка мисия на файтърите например която беше за историята с Блекуд Къмпани имаше мисия с рандъм бой.
Плюс това тук има още две фракции с по 12 куеста - Империята и Стормклоакс.
|
|
|
|
 |
MoonFlame
|
 |
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 21 Ное 2011 15:10
Радостин Стефанов написа: Аз само на един бъг попаднах досега - на един от куестите на бардовете бях намерил предмета предварително и изобщо не ми с появява опция да го предам, а не мога и да го махна от инвентара. На Други бъгове не съм попадал а имам към 80 часа и съм минал почти всички линии куести.
Не са съкратили нищо - просто са разделили куестите на Основна линия и Радиант Куести (рандъми характерни за гилдията). Братството няма Радиант куести и затова се струва най-дълго.
В Обливиън нямаше такова разделение на теория но реално на всяка мисия на файтърите например която беше за историята с Блекуд Къмпани имаше мисия с рандъм бой.
Плюс това тук има още две фракции с по 12 куеста - Империята и Стормклоакс. А това вече не го знаех за разделението, ако е така, значи просто усещането е такова, но наистина няма съкращаване, въпреки, че като идея е нещо кофти. А за бъговете и аз попаднах само на един досега.
___________________________________ Китките помнят цвета...
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 21 Ное 2011 16:21
bethesda са доста големи
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 21 Ное 2011 18:44
bugse82 написа: Aware написа: На мен ми накъсва на low детайли. ATI radeon 4600 двуядрен процесор и 2 гиги рам...от щайгата ли е или има нещо гнило? http://www.skyrimnexus.com/downloads/fi ... 23#contentпробвай това. /\ аз съм с ати и ми вдигна двойно фреймрейта на по-високи настройки. само екстрактваш в папката на играта. не се учудвай, ако ти изкарва картата geforce 8800 gs. с това файлче я подкарахме на служебния компютър, който е с едно ядро, 1 рам и 256 видео (кофти фреймове, но върви). БАУУ като я пуснах в началото сама ми се настрои на low, като го сложих сама се настрои на High и като пустах записа направо не можах да позная че е същата игра може да загрява малко повече
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|