Автор |
Съобщение |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 17 Ное 2011 02:29
Аз пробвах и навън, и в град, но не виждам и грам разлика в производителността, независимо дали Anisotropic Filter-a е на 0 или на 16, само в единия случай се позамазва в далечината. 
|
|
|
|
 |
MoonFlame
|
 |
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 17 Ное 2011 08:21
Цялата идея със амулета на Мара и сватбите е реализирана изключително нескопосано. Разбирам поне амулета наистина да имаше някакви яки ефекти за да го нося постоянно, а то нищо. Ооо, ти носиш амулета на Мара, значи си свободен и някакви такива безумия. Разбирам, че не това е основата на заглавието, но нека поне когато добавят нещо да е обмислено преди това. Крачка напред си е, но пък са махнали проклетия диспоузъл от Oblivion и вече си нямаш и на идея кой те харесва и колко. Някой куестове от гилдиите са изключително елементарни и приключват за смешно кратко време, други пък дадени от някакъв бедняк на улицата ти загубват повече от два чеса докато му изпълниш молбата. И всъщност играта изобщо не е трудна, освен ако наистина си дръвник отвсякъде и не си прецакаш ужасно много уменията. Куест линия на магъосниците поне изглежда обещаваща, та затова съм си я оставил за да мога да и се насладя подобаващо в края, както и на тъмното братство, но онова с хлапето и приемането на молбата му е изключително тъпо, поне за мен. Задачите на божествата отново са изпипани от това което видях досега и радват със своята разчупеност. За сега освен стандартните бъгове като заклещвания и изпречвания не съм срещал. Но може ли се куест линията на companion да е толкова обидно кратка и с такъв смешен завършек с някакви обрати изсмукани от пръстите си. Беше пълно разочарование предвид потенциала си.
___________________________________ Китките помнят цвета...
|
|
|
|
 |
NNkGX
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 17 Ное 2011 10:09
Като съм си направил героя мога ли след това да променям коса,тегло,очи?
___________________________________ За какво са ти много дрехи,като имаш едно тяло?
|
|
|
|
 |
MoonFlame
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 17 Ное 2011 10:20
NNkGX написа: Като съм си направил героя мога ли след това да променям коса,тегло,очи? Не.
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 17 Ное 2011 11:20
До хората по-напред - въпрос! Значи тук-там се натъквам на някакви малки фортове, в които има npc-та, които те нападат, само когато се доближиш много. Та се чудех дали тея места (или поне някои) са свързани с куестове, в които има преговори, че ако го избия съответните задачки може да станат неизпълними (или поне не с опцията за говорене)? Или са просто там за това - да ги избиеш и да вземеш каквото има?
|
|
|
|
 |
MoonFlame
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 17 Ное 2011 12:01
Поне в повечето няма такива неща. Трепи ги на воля. Има куестове да, но са сързани най вече или с някой предмети или с избиването им.
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 17 Ное 2011 14:32
Тва с тиа фортове е мн смешно. Когато бях 3 ти левъл или 4 ти не помня ми излезе някв човек дето се бие с скелети по ливадите. Убих скелетите и после му давам да говоря с човека и ми пише искаш ли да го освободиш, освободих го и някви ме нападат нз кви, после до мен имаше еидн такъв форт значи влизам 3 ти левъл в форта и избивам всички вътре. Кви са тиа мизерни фортове дето еидн 3 ти левъл ги изнася като пич бе.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
MoonFlame
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 17 Ное 2011 15:00
Абе на някой да му се е бъгвал куеста Reveal the unseen в самия му край и има ли начин да се мине нормално без да се пише в конзолата player.SetStage MG06 55.
|
|
|
|
 |
Infernal
|
 |
В момента играе: на компютъра
|
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 17 Ное 2011 15:18
Идядка има места на картата където гадините левълвът с теб. Демек ако се върнеш след 20 часа игра в тоя форт, ще ти ебат майката ако си си направил тъп герой.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 17 Ное 2011 16:59
не е вярно това - зоните се скалират по левъл в момента в който ги посетиш и си оставват до края на играта така, и освен това са в граници - ако зоната е 1-10 максимум левъла на гадините ще е 10 и като дойдеш на 30 левъл персонаж ще ги изринеш с лекота.
Най-култови както винаги се оказаха куестите на Даедрик принцовете - те са с някакви класи като оригиналност над всичко останало в играта.
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 17 Ное 2011 18:11
Ми то тогава не става ли просто да откриваш територия докато си малак левъл и после да си минаваш през нея като голям левъл за ташак.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 17 Ное 2011 19:05
iddqd написа: за ташак. Ако те влече...
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 17 Ное 2011 19:06
Ми доста по-мощен ще си ако минаваш 30 левъл през някви територи с гадове за 5 левъл. А иначе я кажете как мога да разглеждам предметите в инвентара си? Да ги приближава и въртя. Също така как мога да премествам предмети които се намират на земята. Гледах в еидно клипче един взимаше разни кофи и ги слагаше на нпц тата по главите. И как се ползва този адреналиш ръш ли е или квото е там. Героят ми има това умение и не знам как да го задеиствам. Слагам си го на фавоит на шорткът и като натискам копчето нищо не става.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 17 Ное 2011 19:40
iddqd написа: Ми доста по-мощен ще си ако минаваш 30 левъл през някви територи с гадове за 5 левъл.
Че е за ташак разбрахме, ама остана главния въпрос - за какъв кур ти е да минаваш през някви територии с гадове 25 нива под твоето? Скил ли ше качиш? Или гадовете ше са уникални и няма да си ги избивал по 500 пъти досега? Няма предизвикателство, следователно няма и удоволствие, кво му е готиното да минеш някво място дето всички са ти one hit kill... Ако те влече - давай. Предметите се разглеждат като натиснеш "C", като се зуумнат после с мишката ги въртиш. Предмети се местят като задържиш "E", това го открих днес случайно... 
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 17 Ное 2011 20:06
Цитат: за какъв кур ти е да минаваш през някви територии с гадове 25 нива под твоето? Еми нали целта на играта е да нарпавиш герои които да мачка всичко по пътя си. По тази системе мисля че ще маеш доста повече отколкото най добре развития герои деба.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 17 Ное 2011 20:33
iddqd написа: Еми нали целта на играта е да нарпавиш герои които да мачка всичко по пътя си. Ем той тоя герой не се прави с ядене бе тая шия не е от туршия Нали за тва са безсмислените дънджъни - да ти прати там някой сайд куест и да развиеш некой-друг скил пойнт. Я някой да ме светне за dwemer-ските руини - две разчистих вече и стигам до място дето тряя туря нещо ама ми вика че го немам тва дето тряя го туря и си губя времето. Кой ше ми го даде, да му го туря? 
|
|
|
|
 |
NNkGX
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 17 Ное 2011 22:36
От кого да тренирам Сниикинг,Оан-Хенд и Лайт Армора?
___________________________________ За какво са ти много дрехи,като имаш едно тяло?
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 18 Ное 2011 00:54
NNkGX написа: От кого да тренирам Сниикинг,Оан-Хенд и Лайт Армора? еми : Пичове, с ръка на сърцето казвам, че по-красива игра не бях играл. Не говорим за графики, ефекти и т.н. - говоря за пейзажи и супер яко направени и разнообразни терени. Обикалям, обикалям, зверя се, на някои места сълза щеше да ми текне от кеф  Не знам как са успяли толкова да я изпипат и да създадат толкова красив и готин свят, ама евала им. Всички бъгове, дървени анимации и фалове на енджина прощавам заради това. Куестовете може да са скучни някои, ама ми е кеф да обикалям и да ги изпълнявам, да не говорим колко е готино постоянно да се отклонявам от пътя и да разкривам нови и нови пещерички, подземия и т.н. Наблъскали са света с детайли, усещам, че това ще е GOTY-то 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim Публикувано на: 18 Ное 2011 01:37
Мен пък терените са ми еднообразни, поне до кадет съм стигнал. Като открия някоя нова ферма или къщичка и имам чувството че вече съм бил в нея.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|