The official PCM футболен топик
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
Re: The official PCM футболен топик
Тия пичове от Апоел Никозия много ме радват! След изиграни 4 от 6 кръга водят в групата си! Шампионите на Кипър! После Левски да се тупат в гърдите, че влезли в ШЛ и като цяло някой да ми обяснява, че във футбола все още сме били фактор като нация... Вероятно доста пари са дадени и за този отбор (не знам дали е така), но въпросът е, че отбор от толкова малка страна като Кипър, постига такива резултати! 
Never save anything for the swim back!
Това клипче е култ.
В първия момент си викаш "Баси, тоя Шмайхел е луд!" и в следващия момент обаче виждаш истинското значение на думата луд
http://www.youtube.com/watch?v=g5TPfQ30 ... ture=share
В първия момент си викаш "Баси, тоя Шмайхел е луд!" и в следващия момент обаче виждаш истинското значение на думата луд
http://www.youtube.com/watch?v=g5TPfQ30 ... ture=share
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
rocchi
- В момента играе: Starcraft II, League of Legends
Това Трифон Иванов ли е ? 
Трифон е най-големия. Направо ме става яд, че в бг футбола не останаха мъже с главно М... само мърльовци 
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
Гипо, мен Шмайхел ме запали по Юнайтед.
А за спасяването - ханбалист, какво очакваш. 
Never save anything for the swim back!
Феновете на Босна посрещнаха Роналдо с викове: Меси, Меси!
http://gong.bg/view_article.php?article_id=235899
http://gong.bg/view_article.php?article_id=235899
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
дабъл пост

![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)

За сметка на това е печелил регионалното първенство с всеки отбор в който е бил. Но пак си остава гърбав гей, въпреки че съм фен на Милан.
LA COKA
Ако играят младежкият ни тим срещу мъжете, младежите ще ги бият с 2-3 гола разлика.
Гледахте ли днеска мача? Много съм обнадежден, момчетата са адски добри! Дано ги вземат бързо в чужбина, докато не са все още прекалено много покварени с български футбол. Голям гол на Тонев и съдия ... турчин
Въпреки че изпуснахме възможността да станем първи в групата, сме с еднакъв брой точки с втория. КОето си е доста ок
А видяхте ли Георги Пашов? Българин с български и украински корени, но си е чист завършен негър... дори не е циганин

Гледахте ли днеска мача? Много съм обнадежден, момчетата са адски добри! Дано ги вземат бързо в чужбина, докато не са все още прекалено много покварени с български футбол. Голям гол на Тонев и съдия ... турчин
Въпреки че изпуснахме възможността да станем първи в групата, сме с еднакъв брой точки с втория. КОето си е доста ок
А видяхте ли Георги Пашов? Българин с български и украински корени, но си е чист завършен негър... дори не е циганин

Ражда се в Пловдив, но всъщност е от македонския край. Майка му е украинка, а баща му - кореняк от Гоце Делчев. Момчето обаче е цветнокожо. Говорим за младежкия национал по футбол Георги Пашов. Десният бек защитава сега цветовете на "Чавдар" (Етрополе), където има щастието да се учи от самия Христо Стоичков. "Аз съм българин и такъв се чувствам", твърди пред "Стандарт" 21-годишният десен бек. "Роден съм в Пловдив, тъй като нашите имат познат лекар там, но нямам нищо общо с този град."
По футбола го запалва майка му, която една вечер на 1998 година включва телевизора. Играят "Левски" и ЦСКА. "Майка ми предложи да погледам, защото било вълнуващо. До този момент не се интересувах от футбол, но дербито ме запали", продължава Пашов. Той бързо е забелязан и прилапан в прочутата школа на "Пирин". Там пък хваща окото на хората от "Литекс" и заминава за академията в Ловеч. Няколко пъти дори играе за мъжете, макар и в контроли, докато треньор е Мъри Стоилов.
Георги признава, че рядко, но все чува расистки обиди от трибуните. Отдавна ги е превъзмогнал. "Простаци има навсякъде. Освен това тези хора обиждат, защото няма за какво друго да се хванат", разсъждава играчът на "Етрополе". Пашов няма украински паспорт, ходил е в родината на майка си като малък. При бабата по майчина линия се крие и ключът към цвета на кожата му. "Стандарт" научи, че ДНК тест доказва - всичко при родителите му е точно. Ген от Африка в рода вкарва украинската баба, който се появява при футболиста.
За Пашов темата не съществува, тъй като близкото му обкръжение го приема такъв, какъвто е. Има приятели и в Гоцето, и в Етрополе, и в Ловеч, и в София. Студент е по икономика в Свещов. Обича да чете, но повечко да се рови в интернет. Левскар е, макар че има за учител "червената" легенда Ицо Стоичков. "Той винаги ни посещава, когато идва в Етрополе. Повтаря, че сме талантливи, но това не е достатъчно. Трябва да сме амбициозни и упорити, за да успеем", обяснява десният бек.
За него успехът на първо време означава пробив в България, по-точно в силен тим от "А" група.
Знам го бегло Пашата, ама ми е странно да се превъзнасят младежите. Равенство срещу "суперсили" като Австрия, които са известни със ските си е срамота за държава, която има претенции да е сред... а, чакай ние нямаме такива, ама все пак сме имали, което е пак нещо ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
Нещо остроумно
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Ау швабите ква лекция изнесоха на лалетата... много стойностен футбол играят още не мога да повярвам, че Испания стана шампион на предишното световно... Дано идната година да ги смачкат... Яд ме е за БоснЯ 

--Gort!Klaatu barada nikto!--
Само дето контролите са едно, а мачовете на истината - друго. А Босня, макар и приличен отбор са доооста далеч от Портокалия ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
Нещо остроумно
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Дам прав си резултата ще е още по-изразителенАз написа:Само дето контролите са едно, а мачовете на истината - друго.
Тва не променя факта, че исках те да продължат... Ебати късмета за втори пореден път да се падат на бараж с отбора с най-добър коефициент Португалия...Аз написа:А Босня, макар и приличен отбор са доооста далеч от Портокалия

ИменноАз написа:ама ми е странно да се превъзнасят младежите. Равенство срещу "суперсили" като Австрия, които са известни със ските си е срамота за държава, която има претенции да е сред... а, чакай ние нямаме такива, ама все пак сме имали, което е пак нещо
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:

Браво НАПОЛИ!!! Голям Кавани голям мач...

-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Тази вечер Ибра срещу Барса!
Нека Милан победи!
Нека Милан победи!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
+1-Stormrаge- написа:
Браво НАПОЛИ!!! Голям Кавани голям мач...
Мача на Юнайтед също ми хареса, беше интересен.
И аз се надявам Милан да бият, но според мен ще е равен.
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Абе ора къде мога да гледам мача с добро качество :С
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
http://www.sopcast.org/ теглиш програмата от тука, http://livetv.ru/en/eventinfo/86971_milan_barcelona/ копираш канала от тука и гледаш. Или включваш ьTV екшан.Vermic написа:Абе ора къде мога да гледам мача с добро качество :С
LA COKA