Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: PoE
Dark Souls
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Публикувано на: 14 Ное 2011 18:48

http://www.youtube.com/watch?v=I1B8UkaC ... _embedded#! lulz

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Публикувано на: 14 Ное 2011 19:08

Идяд - за тежките брони, последния перк ти дава да не тежат нищо и да не те забавят, ако можеш да изтраеш до там :) Иначе да, с по-лек армор ще си по-бърз.
А за бързото вадене, като сложиш нещо да ти е favorite (f в инвентара) и после отвориш favorite менюто (q докато играеш), можеш да им слагаш шорткъти от 1 до 8, с които да си ги сменяш без да трябва да влизаш във favorites менюто.

А ако вдигаш stamina при вдигане на ниво, се увеличава колко можеш да носиш.

Z-Rock

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 14 Ное 2011 19:16

iddqd написа:
Също така мога ли да си нагляся бързо да вадя опредлен сет оръжия приемрно ленсо да вадя меч и щит и после лесно да вадя лък и след това пак лесно да се върна на меч и щит?

От Favorites аз съм си сложил на 1 меч, 2 щит, 3 лък, 4 хийл, 5,6,7 - нападателни магии. По принцип влизам в бой с магии предвид че правя малко повече маг отколкото боец, та каствам, каствам, като свърши маджиката, цъкам 1 и 2 и директно екуипва меч и щит и така докато не се регенне поне на 50%.

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Ное 2011 19:34

Добре има ли смисъл да си слагам магии като ще го права боец? Един паяк голям ми излезе и използвах магия на него защото с щит и меч нещо ме ебеше, но мисля че с лък пак става Иначе боец с лък ок ли е? Или ако е боец да е само клоз комбат? Също така ок по бърз е с лека броня значи от тежеста зависи скорстта ми, но в битка това оказва ли влияние? Демек по бавно ли се изморявам ако съм с по-лека броня и носи ли ми предимсвто леката броня в самат битка? Защото в реалните сражение леката броня е много по-добра в битка защото боеца може да използва бързината и техниката си за да избягва и нанася удари. Тук има ли таквоа предимство в битка?

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Ное 2011 20:14

Ето го чарът на играта - няма 'правилно' играене, ти решаваш дали да имаш магии под ръка или само здрави оръжия. Моят съвет е поне един хийл да си сложиш за бързо ползване. Иначе аз с лъка се правя на снайперист :D , за близко разстояние не е много оферта. Иначе за броните и битките не мога да помогна, още нямам много брони, за да сравня.

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Ное 2011 20:41

Купих си кон преди да тръгна за куеста към планината горе за драконовия глас.
По пътя, преди да стигна града преди многото стъпала коня ми избяга, мога ли да си го открия някак ? не е мъртъв просто нещо се забъга, беше тръгнал да бяга докато се биех с вълци, но аз се качих и после го яздих.
Като слязох той си замина и не можах да го открия. Опитах се с картата бързо да се придвижа до някъде, но коня ми не се появи ;(
Някакви идеи ?

А само мен ли ме нападна дракон докато си се разхождах едва 4ти или 5левел бях?

Профил

Аватар
В момента играе: на компютъра
Публикувано на: 14 Ное 2011 20:57

има ли начин да стана върколак при този от dark brotherhood върколака там

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 14 Ное 2011 21:50

Depraved написа:
Говоря с няква от Whiterun, вика помогни ми за еди кво си. И аз - добре. После се връщам, тя вика еййй мн ти благодаря, айде да се оженим ако искаш. Ми добре, хайде. Женим се и тя после - Къде ще живеем. Ми аз съм Imperial thief/merchant, тъна в пари сешсе. Отиваме в Solitude в имението ми, и аз се радвам, че ще прекарам първата си спокойна нощ от дни насам до любимата. И какво да видя - тя се намърдала в мазето в килера да спи. Изкарах Mace of Molag bal и и размазах главата.

После можеш ли да се ожениш пак? Щото аз се ожених за Aela и ся ме е яд и искам друга, а из нета гледам че не е много сигурно дали можеш да се ожениш ако овдовееш пък не ща да я убивам напразно... :?

ЗАТРУПАН съм с куестове, повечето от които тъпи. Отидеш да изпълниш един, а по пътя подхванеш още 3. И са разпръснати из всички градове, а искам последователно да мина през тях, не през всичките директно и да насъбера още повече куестове. Вече не помня кой куест от кого е и защо е...

Профил ICQ

Публикувано на: 14 Ное 2011 21:57

Страничните са безкрайни ако не сте разбрали,

За който му е тежка бронята - има един камък The Steed като ония трите в началото който ти добавя 100 за носене и премахва тежеста на бронята.

С тежката броня не е идеята да стрейфаш като муха без глава а да стоиш на място с щит - аз така като ги млатна веднъж и ги мятам с щита в безсъзнание , узрели за лесен критикъл (ако са оживели).

За който 300 му е малко - има пъркове които го вдигат, има магии и енчанти, има камък , има помощник с безкраен инвентар - изобщо нито за момент не съм имал проблеми да нося каквото и да е че да си го правя и на 1800 - трябва да си мега клошаря и да си събрал всички безмислени боклуци за да имаш нужда повече от 450-500 да ползваш, камо ли 1800.

б.т.в. За женените - ако рестваш със жена си в едно легло на другия ден имаш бонус +15% вдигане на всички умения :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Ное 2011 22:04

Добре с лека броня значи се стрейфа по-добре около противника така ли? Също така ако си с лека броня и оръжие за 2 ръце и вдигаш на лека броня оръжия за 2 ръце и блок ще има ли ефект?

Профил

Публикувано на: 14 Ное 2011 22:14

Има защо да няма,

Пояснявам - бронята ти трябва когато НЕ блокираш - примерно срещу стрелец, срещу магьосник- срещу мечка. Тогава просто трябва да прибереш щита и да извадиш магия. И точно тогава те млатят по бронята.

Ако си с оръжие за две ръце пак може да развиваш блока като скил, но пърковете няма смисъл да ги развиваш защото действат само със щит. (помисли за вариант жезъл и щит или магия и щит).

С лека броня имаш пърк който ти зарежда стамината с 50% по бързо - вече трябва да си забелязъл колко ти трябва стамината с стабилен бой.

Едно уточнение - на последния тиър базовите защити на Тежката броня са точно два пъти повече от тези на леката броня НО
Открих че ако си ковач може да си подобриш броните двойни че и тройно - аз от броя която беше 27 направих 96 .

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Ное 2011 22:22

Значи леко съм се преебал понеже качих точки на блок, като си мислих, че те имат ефект дори ако си без щит. Демек сега трябва да игаря с щит, и ако качвам на лека броня, ще стрейфам бързо с щитът около противника и ще го млятя без да се изморявам така ли? За разлика от т ежката броня кадето ще трябва да стоя като дебил на 1 масто и да разменям удари. Също така ще се движа по-бързо по картата така ли? То ако е така тогава тежката броня е за мазохисти. Да експлорваш с тежка броня ебаси ужаса. Също така за битките срещу стрелци, не мсиля че е добра идея да си махам щитът тъй као тои абсорбира пълниця демидж от стрелата. Досат по-идейно е да се приближиш с щит до стрелеца и да си го колнеш като куче.

Профил

Публикувано на: 14 Ное 2011 22:27

Точки или Пъркове - това са отделни неща. Пърковете изрично си пише кои искат щит, първия пърк НЕ изисква щит и е универсален. Пърка за Булет Тайма също не иска щит, останалите искат.

Иначе ако не си разбрал - имаш спринт бутон, имаш един уникален скил който те "изстрелва" напред с голяма скорост и след два пърка скачаш като коза и с тежката броня. В подземията място за обикаляне няма и тежката броня си идва на мястото като почнете да се млатите с Ъндедите с чукове и топори. Особено ако си с двуръчно оръжие определено тежката броня ще ти е по-полезна в подземия защото няма да блокираш и ще трябва да може да поемаш здрави удари.

б.т.в. Ако си в настроение за зацикляне пусни си най-ниската трудност намери си някое раче или вълк и го остави да те бие - хем ще вдигаш броня хем ресторейшън.

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Ное 2011 22:32

Да бе за подземия ми е ясно, но не това е игра с свят за изследване а не е дуум 3. Демек има голям терен за обикаляне и не мисля да ходя само по подземия. Иначе с кои бутон се тича? Аз лично само бутон за бавно ходене открих шифт.

Профил

Аватар
В момента играе: нищо, мързи ме
Публикувано на: 14 Ное 2011 22:36

По default се тича с Alt.

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Ное 2011 22:45

Кажете някой вендор за хелт поъшъни,че стигнах до последната мисия...
Трябват ми много! 20-30 майнор и 6 обикновени.
Без тоя в Ривърууд.
--
EДИТ - Намерих си!!!

Профил WWW

Публикувано на: 14 Ное 2011 22:57

Не знам кое е бягането на комп, но се използва изключително чесно спринта :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Ное 2011 23:05

Тежката броня не дава ли минуси за спринт? А всъщност от какво зависи самото изморяване по време на на битка. Тежеста на оръжието ли е водеща при умората в битка, или общото тегло на броня и оръжие? Също така тежеста на раницата няма ли значение? Ти каза че бронята е водеща при умората в битка, но все пак си мисля, че тежеста на овъжието също трябва да има голямо занчение, също така щитът влияе ли на умората?

Профил

Публикувано на: 14 Ное 2011 23:28

не съм казвал такова нещо.

Стамината (зеленото) се хаби при Тежки Атаки (със задържане на бутон), Блок и Спринт.
При бягане и бързи атаки НЕ се хаби.

Скороста на бягане е нещо съвсем друго. А спринта зависи само от стамината - ако не си вдигал стамина при вдигане на нива винаги ще се уморяваш бързо. Аз понеже само стамина вдигах и пробягвам половината поле преди да се уморя.

Още едно нещо за стамината - ако ти падне до нулата или те ударят с чук с тежка атака има огромен шанс да те зашеметят при което падаш на колене и оставаш беззащитен. Точно тук е силата на тежката броня - има пърк с който не могат да те зашеметяват. Леката броня вместо този пърк има пърка с който Стамината ти се зарежда с 50% по бързо.

Ако разгледаш перковете си оръжия ще забележиш че има такива които изискват спринт към противника или бягане - точно тук леката броня дава предимство - можеш да се засилиш, да удариш яко и да избягаш без да ти свърши стамината.

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Ное 2011 23:42

Не съм се спрял да цъкам имам три героя. Един роуг, един маг и един войн с две ръце. Значи на роуга съм му вдигал пикпокетинг, арчери и някои други и е пълен звяр, много яко ги издебвам. Може би най-силния ми герой, но то зависи и къде съм бил, защото аз се пръснах с всеки герой на тотално различно място и е голям кеф така. После мейджа и накрая уориъра е пълно дърво. С тежка броня съм и един голям чук и много ефектно ги плескам, ама с мейджа пък ги пържа брутално със светкавици и не им оставям грам шанс. Шаутовете ми се виждат слаби, но са супер интересни и различни така че fine with me.

Роуга е машина направо ги приключвам за секунди с дагерите.

А да това е най-яката крафтинг система, която съм виждал в игра. Нищо сложно и невиждано, но толкова кефи и зарибява. Интерфейса ми е много любим, конзолен е, аз играя на компютър, но е толквоа удобен и предразполагащ, че чак не е истина.

Всичко е пипнато в играта, просто е направено чудесно.

Оценка GOTY/10

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost