Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Публикувано на: 13 Ное 2011 23:41

NNkGX написа:
Извенете че спойлнах.
По-късно в играта се срещас със свръх вампир,който ти предлага да станеш безсмъртен и ти дава вампиризъм дето не точи кръв.след това има спецялен куест от Грейбиидсовете и те учат като си с вампир форма да изолзваш шаутовете.
Много е яко.И любимото ми е като Mehrun Dagon се завръща и се съюзява със Дракона Крал.
Spoiler for :

хахахахаахахаха, това ми е любимия спойл и фейл едновременно хаха

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 14 Ное 2011 00:25

obvious troll is obvious

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 14 Ное 2011 01:48

YESSSSSSsssss дааааа

Профил Skype

Публикувано на: 14 Ное 2011 03:27

Който са му трудни великаните - Блок на 70 и като го удариш с щита направо му избиваш бухалката и го заваляш на земята зашеметен и узрял за критикъл пауър хит с обезглавяване.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 14 Ное 2011 05:14

Stylized Corpse написа:
е добре де, точно когато дракона беше на кулата и бълна ''нещо'', реших че е някъв shout, щот беше синьо. след това имаше огин и т.н., пък и вече убих първия си дракон, който си бълваше огин и жупел без графични бъгове. требе ли да ги слагам тия файлове ? :? на други места огъня си е окей - факли, лампи, огньове, казани

Файловете уж оправят и разни други бъгове, но не е нужно да ги слагаш. Щом бълва синьо е добре, стига да бълва нещо, не мараня. :lol:
Ако кастваш спелове и излизат неща (примерно кастваш Frostbite и от ръката ти изскача струя мраз, не просто посинява леко и излизат следи от замръзнало, или кастваш Clairvoyance и ти се появява trail-а, вместо да ти посинее просто екрана и нищо наоколо), нямаш грижи.

Стигнах до един момент, в който така се напълних с куестове, че ше им изгубя края, особено на тия в misc-a.

Профил ICQ

Публикувано на: 14 Ное 2011 07:20

Лошото на играта е, че в един момент се оказваш затрупан от всякъде с молби да се поразкараш на другия край на картата. А когато си по средата на куест в чужд град (пример: Solitude), и ти изникнат три нови куеста ей-така, от нищото, и вече си готов да си скубеш косата от отчаяние.

Но пък и това е чара на играта. Навъртях 20 часа - все едно и 1/10 не съм видял.

Адското.

Профил

Публикувано на: 14 Ное 2011 10:03

Кое му е лошото да има куести?

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Ное 2011 10:04

Деба. Бъгна ми се куеста Proving Honor и сега не мога да продължа със companion-ите. Интересното е че същото ми се случи преди години с Oblivion и Fighter's Guild-а. :shock:

Профил

Аватар
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
Публикувано на: 14 Ное 2011 10:24

Играеш ли с инсталирания пач. Аз минах куестовете им и нямах никакви проблеми до края с тях. Уви не са нищо особено, очаквах много повече обрати и нещо наистина добро като финал.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 14 Ное 2011 11:00

С пач съм. Иначе проблема е че трябва след като взема фрагмента да отида обратно в Whiterun и там да ме чака Farkas за да ме приемат. Обаче не става. Последната задача стой отворена а куеста е маркиран като приключен. Какво ли не пробвах - даже със setstage във конзолата, нищо не става. Anyway, ще го мина при преиграването.

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Ное 2011 12:06

Бях се базирал на Тю Хенд и Хеви армор,а сега вече мога спокойно и на дестръкшън да играя.Трябва само да имаш подходяшт сет.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 14 Ное 2011 12:12

абе аз съм мега объркан, искам много скилове да развия, ма пък и си карам по някъв ''начертан план'' за асасинка с лък

но пък е ебаси якото да влезеш някъде и да изгориш всичко живо

определено ще се преиграва много пъти :D

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 14 Ное 2011 12:18

Говоря с няква от Whiterun, вика помогни ми за еди кво си. И аз - добре. После се връщам, тя вика еййй мн ти благодаря, айде да се оженим ако искаш. Ми добре, хайде. Женим се и тя после - Къде ще живеем. Ми аз съм Imperial thief/merchant, тъна в пари сешсе. Отиваме в Solitude в имението ми, и аз се радвам, че ще прекарам първата си спокойна нощ от дни насам до любимата. И какво да видя - тя се намърдала в мазето в килера да спи. Изкарах Mace of Molag bal и и размазах главата.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 14 Ное 2011 12:20

Засега съм заложил на лайт армър с меч в едната ръка и пърлене и мятане на магии с другата.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 14 Ное 2011 12:21

Forever in my wasted heart , да излезе romance mod-a и за throne of bhaal и не ми трябва нищо.

Профил Skype

Цар
Аватар
Публикувано на: 14 Ное 2011 13:02

^ Wincest ;д

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Ное 2011 15:57

Здравейте на всички! Разгледах темата в последните няколко дена и от сайта с пача видях едни редове, дето се добавят в skyrim.ini и подобряват прозиводителността. Потвърждавам, че работи при мен (малко, но работи - главно на места, където има много трева, сега ми върви идеално там).
И едно въпросче - за игрите, дето искат активация като Skyrim в Steam доколкото рабзбрах - какво става, ако след 10 години искам да я цъкам, но Стийм е престанал да съществува? Forever fucked? :roll:

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Ное 2011 16:10

Нещо такова, затова рядко си взимам оригиналки с активации.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 14 Ное 2011 16:38

Аз никога не съм ползвал чийтове за никоя игра. Тоя път неможах да се сдържа и си увеличих да мога да носа до 1800. Страшна тъпотия е с 300 и неам чест никъде треало да си купа къща 5000 пари ама как се прават 5000 като си ги прецаквам за скилове. Просто с 300 ми е невъзможно за игра, то арморите ми тежат толко

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 14 Ное 2011 17:52

Е как ше чиитваш слабак. Просто трябва да гледаш кое колко струва и кое колко тежи. Значи аз сега почнах леко да разцъквам и аре някои дет разбира да ми каже. Иначе това 300 не се ли вдига ако го правиш боец приемрно? Когато съм боец има ли смисълда дигам на лек армор? Става дума искам да си го направя бърз и подвижен боец а не бавен и дебилен. Сега нося по тежки арори понеже ми дават доста повече чрмор клас, но ако на тяхно място сложа леки ще стана ли по-бърз и по бавно изморяващ се? Евентуално по прецизни удари могат ли да се нанасят с по лек армор. Също така ако дигам на 2 хендед уепън има ли катани или някви по яки такива мечове за 2 раце защото искам да е с меч за 2 раце но не някв дебилен меч 100 кила или чук ебаси. Също така мога ли да си нагляся бързо да вадя опредлен сет оръжия приемрно ленсо да вадя меч и щит и после лесно да вадя лък и след това пак лесно да се върна на меч и щит?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost