The Elder Scrolls V: Skyrim

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
Sabaka
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...

Re: The Elder Scrolls V: Skyrim

Мнение от Sabaka »

{SuPa-1337-Killa} написа:^ааве ти някъв ретард ли си ве :x слагаи споилери да те еба в келеша скапан
Това не е споилър бе дебел. Има си правото да каже, до какво води изпълнението на куестовете.
А ти що не земеш да си върнеш главата в задника и да не досаждаш.
Basanaruga написа:Аз се подчинявам на Изродар. Не се бръсна.
Serious Sam 1.0

Мнение от Serious Sam 1.0 »

Изображение
->Изход<-

Мнение от ->Изход<- »

Sabaka написа: Това не е споилър бе дебел. Има си правото да каже, до какво води изпълнението на куестовете.
А ти що не земеш да си върнеш главата в задника и да не досаждаш.
стига се оправдава бе кучко тъпа има спойлер таг използвай го
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Аватар
MoonFlame
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
Обратна връзка:

Мнение от MoonFlame »

Това е ебахти спойлера за върколака, всеки вече предполагам е минал тази част. Аз пък мога да ти кажа, че можеш да ставаш и вампир. Баси спойлера направих нали. Моля те бате, не ме бий. Хаха xD
Китките помнят цвета...
->Изход<-

Мнение от ->Изход<- »

MoonFlame написа:Това е ебахти спойлера за върколака, всеки вече предполагам е минал тази част. Аз пък мога да ти кажа, че можеш да ставаш и вампир. Баси спойлера направих нали. Моля те бате, не ме бий. Хаха xD
аз не съм я минал тая част. Играта не е праволинейна. Ако някви ми бяха предложили да стана върколак щях да се изкефя.
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

и аз сега я почвам и за мене беше спойлер
педераси :D
джумерки
Аватар
Ред
Обратна връзка:

Мнение от Ред »

Понеже не съм играл предните игри пък тая ми хвана окото да питам може ли да се превърти ? Или поне има ли някаква главна история която да се завърши преди да те оставят да си правиш каквото си искаш ? И ако да колко часа е горе-долу :oops:
:icq22:
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Да знаете, че лесно се изпускат прихванати болести. Аз първите няколко пъти се чудех що нещо присветка около мене, докато видя че горе в ляво ми изписва какво се е случило. Болести, бонуси и сякви можете да видите в Magic - Active Effects.

Следете се и при битки с вампири да не прихванете вампиризъм. Лекува се с обикновен cure disease potion до 3 дена, ама след това ставате истински вампир. За разлика от в Oblivion тук няма отделна куест линия за вампири, а единствено има куест за излекуването ви след трансформация. Проблема е че като сте вампир на слънце кръв, мана и стамина не се регенерират, което за мен е огромен минус и не ща да вампирясвам.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
Jedi Knight
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Обратна връзка:

Мнение от Jedi Knight »

Куестовете на маговете цепят от всякъде. Иска ми се да имаше повече инфо за нещата които срещаш обаче. Бетесда създават един куп мега яки неща и не ти обясняват нищо... Тролове :lol:
Иначе сега отивам към колежа на бардовете, да видим там какво е. После към крадците, и така :)
Spoiler for :
Само аз ли щях да падна от стола, като видях поканата за музея на The Mythic Dawn? :lol:
Sirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
Z-Rock
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

НЕОФИЦИАЛЕН ПАЧ ЗА ТЕЗИ КОИТО ИМАТ ПРОБЛЕМИ С FX-ИТЕ (ОГЪНЯ НА ДРАКОНИТЕ, МАГИИТЕ, ETC.)
http://forums.bethsoft.com/index.php?/t ... al-bugfix/

Бахти и dev-овете, някакъв пич им оправи бакиите по-бързо от цялата компания. Играта изглежда доста по-различно след като се оправи проблема, чак не очаквах колко преебан съм играл досега. Далеч не е само огъня липсващото.

Пача не се ебава с крака ви.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Най-накрая я разцъках и аз. Може би с пача е оправено, но аз нямах никви проблеми с конзолния интерфейс, даже е доста удобен. Играта е и доста лека и оптимизирана, откритите пространства са брет тейкинг, дънджъните пък са яко пипнати и създават много яка атмосфера. Кефи ме :D
Още не мога да кажа нищо по-така за куестовете, щот не съм минавал почти никви.

Ако занапред няма ташаци, играта ще е супер за мене.

edit : Въпрос - какво е преебаното на fx-ите ? Не забелязвам нещо при мене да има, ама все пак ...
джумерки
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

Щеше да забележиш ако дракона в началото ти вместо огън бълваше лошия си дъх, изразен в мержелеещ въздух, без следва от пламък в него. :D
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

Тва когато ти спря екзекуцията ли? Ахахахахаха, аз го помислих за някаква енергийна/магическа пулсация от рева му, а то огън било :shock: :lol:
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Аватар
Найн Инч Нейлс
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Обратна връзка:

Мнение от Найн Инч Нейлс »

Някой може ли да ми разясни. Значи развивам Уар на оръжие за 2 ръце, обаче чак на 7 левел видях че има нпс където ти дига скила по 5 на 1 левел ограничено. Значи ли това че съм изпуснал 5х6 пъти да дигна ??? И някой ако може да постне guide некъв линк
Аватар
MoonFlame
Обратна връзка:

Мнение от MoonFlame »

Нищо не си изпуснал. При специалисти можеш да си развиваш дадено умение с 5 на всяко ниво, но това, не значи, че си пропуснал развитието изобщо, нали вдигаш левел. Идеята е, че при тях може да избираш какво да вдигаш, а иначе развиваш това което ползваш. Дали ще е това което искаш и по бързо плащайки си или развивайки в реални условия уменията си героя вдига нива независимо от избора ти и не се губи нищо. В Oblivion беше малко по различно, там се вдигаше ниво само ако вдигаш първичните умения които си избрал да са ти специални, но тук реално класа си го определяш ти и вдигаш ниво независимо което умение вдигаш. Сори, ако не го обяснявам много добре.
Китките помнят цвета...
Аватар
Найн Инч Нейлс
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Обратна връзка:

Мнение от Найн Инч Нейлс »

разбрах мерси
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

Strain написа:Тва когато ти спря екзекуцията ли? Ахахахахаха, аз го помислих за някаква енергийна/магическа пулсация от рева му, а то огън било :shock: :lol:
хахаха да, слагай файловете от линка ми в директорията на играта и си готов, вече огъня си е огън :D
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

е добре де, точно когато дракона беше на кулата и бълна ''нещо'', реших че е някъв shout, щот беше синьо. след това имаше огин и т.н., пък и вече убих първия си дракон, който си бълваше огин и жупел без графични бъгове. требе ли да ги слагам тия файлове ? :? на други места огъня си е окей - факли, лампи, огньове, казани ...

играта е СУПЕР, очаквах много по-зле да е, особено след като 3 дена четях постовете ви и още не я бях пробвал

само че се натъкнах на един бъг :
Spoiler for :
куеста, в който трябва да правя некви leather неща за Alvor ( май така се казваше smith-а в началното село. Та, трябва му върна някви кожи, но не ми дава изобщо репликата. Бъг ?
джумерки
Аватар
MoonFlame
Обратна връзка:

Мнение от MoonFlame »

Пробвай няколко пъти без да спираш, имах подобен бъг с липсваща реплика, но след доста цъкане на Е, най накрая се появи. Само за това се сещам.
Китките помнят цвета...
Аватар
NNkGX
Обратна връзка:

Мнение от NNkGX »

Извенете че спойлнах.
По-късно в играта се срещас със свръх вампир,който ти предлага да станеш безсмъртен и ти дава вампиризъм дето не точи кръв.след това има спецялен куест от Грейбиидсовете и те учат като си с вампир форма да изолзваш шаутовете.
Много е яко.И любимото ми е като Mehrun Dagon се завръща и се съюзява със Дракона Крал.
Spoiler for :
За какво са ти много дрехи,като имаш едно тяло?
:D
Публикувай отговор