Автор |
Съобщение |
beans
|
|
В момента играе: С ануса ти
|
|
Заглавие: Ужасен лаг в игрите Публикувано на: 08 Ное 2011 22:51
Има ужасно много лаг във всички игри, които имам преди не беше така. Ще дам пример: Company of Heroes на High и Medium настройки FPS-а беше не по-малко от 35 (засичал съм го), а сега всичко на Low и лагва много просто неможе да се играе.Имам 3 локални диска, дефрагментирах и 3-те, пак същото. Този проблем го има в абсолютно всички игри, които имам. Видях Device Manager под SCSI and RAID controllers има A0J0VPRR IDE controller и на него има жълт удивителен знак, мисля, че проблема идва от там. Нито знам какво е това, нито как да го оправя. Много ви моля помагайте. Благодаря.
|
|
|
Infy
|
|
В момента играе: Shift 2 Unleashed, Bad Company 2, Shogun 2 Total War
|
|
Заглавие: Re: Ужасен лаг в игрите Публикувано на: 11 Ное 2011 09:31
Добре ще е да си издириш диска с драйвери на дъното, ако имаш такъв. Ако не ще трябва да си разбереш точния модел и да си дръпнеш (за всеки случай) всички драйвери от производителя, защото има шанс поне 1 от тях да е Майкрософтски, тоест не оригиналния. Особено за чипсета.
|
|
|
|
|
beans
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ужасен лаг в игрите Публикувано на: 11 Ное 2011 11:42
Дъното ми е Foxconn A6VMX -K изтеглих драйвър за чипсета и RAID драйвър. Драйвъра за чипсета мога да го инсталирам, но той инсталира ATI Catalyst Driver, а моята видео карта е Nvidia. RAID драйвъра изобщо немога да го инсталирам. Иска ми флопи, а аз нямам флопи на компютъра. Има и една папка вътре има 3 файла ahcix86.cat, ahcix86.inf и ahcix86.sys, може ли с копиране да ги сложа където трябва ?
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ужасен лаг в игрите Публикувано на: 11 Ное 2011 15:30
Кога почнаха да ти лагват игрите? Какво е станало че се появи този проблем.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
beans
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ужасен лаг в игрите Публикувано на: 11 Ное 2011 16:45
Проблема се появи преди има, няма 1 месец и от тогава имам лаг, но аз го забелязах онзи ден. Какво е станало и аз незнам.
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ужасен лаг в игрите Публикувано на: 12 Ное 2011 05:01
Ми форматирай и преинсталираи всичко на ново.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
beans
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ужасен лаг в игрите Публикувано на: 12 Ное 2011 14:38
Аз имам 3 локални диска C, D и Е. Кой трябва да форматирам и има ли опасност да ми стане нещо на компютъра ? П.С. Не разбирам много от компютри, затова питам.
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ужасен лаг в игрите Публикувано на: 12 Ное 2011 18:52
Намери някои дето разбриа да ти преинсталира уиндоуса. Кажи му да форматира ц и да сложи уиндоус 7 нова инсталация на него. Ще ти изчезнат всички програми и всичко и ги теглиш и инсталриаш на ново. Намери някои дето разбира да нарпави това.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|