Автор |
Съобщение |
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Modern Warfare 3 - Официална тема Публикувано на: 09 Ное 2011 15:59
Тъпа ти е кривата глава.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Modern Warfare 3 - Официална тема Публикувано на: 09 Ное 2011 19:58
Батълфийлда да го яде, MW3 е в пъти по-яка
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Modern Warfare 3 - Официална тема Публикувано на: 09 Ное 2011 20:31
Ерджан написа: Батълфийлда да го яде, MW3 е в пъти по-яка
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Modern Warfare 3 - Официална тема Публикувано на: 09 Ное 2011 20:33
Ерджан написа: Батълфийлда да го яде, MW3 е в пъти по-яка Б3 ми върви така както би ми вървяла на стария комп от преди 14 години :/ пък препокривам всичко.При МW3 нямам такива проблеми
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Modern Warfare 3 - Официална тема Публикувано на: 09 Ное 2011 21:16
И мен MW3 повече ме кефи нещо, независимо че и BF3 ми вървеше също така добре.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Ghost_Leader
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Modern Warfare 3 - Официална тема Публикувано на: 09 Ное 2011 21:18
Сингълът на MW3 за мен е пълно разочарование.Мултито не ме интересува,тъй като вече си имам същата игра два пъти - COD 4 и Modern Warfare 2.Графично играта изглежда посредствено,може би по-зле дори от Modern Warfare 2 - - същите текстури,модели,анимации,просто пълно рециклиране ... Геймплейно не виждам разлики спрямо предишните игри.Като цяло кампанията е по-интензивна от тази на BF3,но е и също толкова скриптирана.Там ти се налага да натискаш копчета по време на кътсцените,а тук общо взето само стоиш и гледаш.Поне не се налага да чакаш NPC-тата по 1 час за да ти отворят една врата.Забелязах,че звуците на някои оръжия са променени и вече не звучат като пластмасови пистолетчета.Откатът обаче пак никакъв го няма,ама пък за сметка на това като те уцелят мерникът ти хвръква до небето. ИИ-то си е все така тъпо,но не че съм очаквал кой знае какви тактики на ботовете от един FPS.Не съм превъртял още сингъла,но историята не е кой знае колко интересна за момента. Най-ме дразнят обаче малките детайли - великата "руска армия" носи всякакви западни оръжия,моделът и гласът на Николай са променени и т.н Та,разочарован съм. Може би ако не беше все същият енджин играта повече щеше да ми хареса,но все ми се набиват на очи същите досадни неща от миналите игри.Ако ще давам оценка на сингълът засега,би била не повече от 6.5 / 10.
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Modern Warfare 3 - Официална тема Публикувано на: 09 Ное 2011 21:41
Ghost_Leader написа: Сингълът на MW3 за мен е пълно разочарование.Мултито не ме интересува,тъй като вече си имам същата игра два пъти - COD 4 и Modern Warfare 2.Графично играта изглежда посредствено,може би по-зле дори от Modern Warfare 2 - - същите текстури,звуци,модели,анимации,просто пълно рециклиране ... Геймплейно не виждам разлики спрямо предишните игри.Като цяло кампанията е по-интензивна от тази на BF3,но е и също толкова скриптирана.Там ти се налага да натискаш копчета по време на кътсцените,а тук общо взето само стоиш и гледаш.Поне не се налага да чакаш NPC-тата по 1 час за да ти отворят една врата.Забелязах,че звуците на някои оръжия са променени и вече не звучат като пластмасови пистолетчета.Откатът обаче пак никакъв го няма,ама пък за сметка на това като те уцелят мерникът ти хвръква до небето. ИИ-то си е все така тъпо,но не че съм очаквал кой знае какви тактики на ботовете от един FPS.Не съм превъртял още сингъла,но историята не е кой знае колко интересна за момента. Най-ме дразнят обаче малките детайли - великата "руска армия" носи всякакви западни оръжия,моделът и гласът на Николай са променени и т.н Та,разочарован съм. Може би ако не беше все същият енджин играта повече щеше да ми хареса,но все ми се набиват на очи същите досадни неща от миналите игри.Ако ще давам оценка на сингълът засега,би била не повече от 6.5 / 10. много хубав коментар. точно заради това не играя такива игри, неискам даже да ги пробвам вече. достатъчно ми е да вида няколко геймплей трейлъри. немога да опиша как мраза тези скриптирани лайна също като булетсторма. но тук е по зле щото темата вече немога да я дишам с великите хамериканци и лошите руснаци или който там се яви араби и тн
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Modern Warfare 3 - Официална тема Публикувано на: 10 Ное 2011 01:10
Ghost_Leader написа: великата "руска армия" носи всякакви западни оръжия а?
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Ghost_Leader
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Modern Warfare 3 - Официална тема Публикувано на: 10 Ное 2011 02:32
Ерджан написа: Ghost_Leader написа: великата "руска армия" носи всякакви западни оръжия а? Ами например руснаците използват SPAS-12(италианска помпа),или пък P90,което е белгийско.Просто руската армия си има свои помпи,автомати,снайпери и т.н и не виждам смисъл да носят оръжия,които страните на запад използват. Иначе превъртях сингъла,които ми е отнел(според играта) 6 часа и 13 минути на трудност Hardened.Като цяло смятам,че през втората половина играта става по-добра и по-интересна.Но като цяло минусите за мен си остават същите - играта прекалено много прилича на предишните части и ми е някак си безлична.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Modern Warfare 3 - Официална тема Публикувано на: 10 Ное 2011 07:21
..........
|
|
|
|
|
SolidSatan
|
|
В момента играе: квото доди
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Modern Warfare 3 - Официална тема Публикувано на: 10 Ное 2011 07:59
Хаха, Уидолчо, чесно ли, бе Само цъкнах 6-ма, 7потребителя и кaкво да видя - battlefield 3 - 10 , MW 3 - 0 Не бъди тъп
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Modern Warfare 3 - Официална тема Публикувано на: 10 Ное 2011 10:48
..........
|
|
|
|
|
StubbsZombie
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Modern Warfare 3 - Официална тема Публикувано на: 10 Ное 2011 14:49
WidowmakeR написа: Специално това излиза на пиратската версия, понеже в exe-то са ползвали код от exe-то на MW2. На оригиналката си пише Modern Warfare 3. Второ, аз не знам какво разбирате под тъпа игра, но за последните 2 години не съм играл по-динамична кампания от тази на MW3. Графиката е повече от прилична, тва че играете на medium без aa/ao и резолюция 1024x840 си е ваш проблем. Нов енджин ще има, като се появят новите конзоли. Точно в момента не е много изгодно да правиш нов енджин. Мултито общо взето е още от същото + някои подобрения. Динамично е и аркадно, има много режими на игра. Много съм доволен от играта. Отива директно на второ място (след CoD4 MW) в личната ми CoD класация. И дайте да не превръщаме и тази тема в "BF3 vs. MW3", защото просто е безмислено. Нито аз ще накарам някой да се откаже от BF3 и да се влюби в MW3, нито пък мен някой ще ме накара да оставя MW3 и да си купя BF3.
|
|
|
|
|
Danivanov
|
|
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Modern Warfare 3 - Официална тема Публикувано на: 10 Ное 2011 16:39
WidowmakeR написа: PC = 1.5PS3 = 2XBOX = 2.7Опитват се хората да правят шутъри Тези които са избрали MW3, са прекалено заети за да влизат в сайтове, да оценят играта. Заглавието е добро, но скъпо! 50 лв –> It's mine! Моята лична класация за най-добри CoD игри: 1. CoD 4: MW 2. Black Ops 3. MW3 Третата Световна война си е епична, а саундтракът е изненадващо добър и badass.
|
|
|
|
|
freeman8692
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Modern Warfare 3 - Официална тема Публикувано на: 10 Ное 2011 17:15
Ерджан написа: Ghost_Leader написа: великата "руска армия" носи всякакви западни оръжия а? Абе тая игра няма ни най-малко реализъм 1-во никога американски войник не може да убие 10 сомалиеца камоли 100 руснака 2-ро ако Русия атакува запада и без химически оръжия ще ги попилее барабар с америка 3-то В руска база западняците могат само да си мечтаят да се промъкнат поради простата причина,че още преди да са се доближили диверсантите им върху тях сте се стовари ада
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Modern Warfare 3 - Официална тема Публикувано на: 11 Ное 2011 11:00
Превъртях кампанията. Като цяло съм доволен. Историята не е на нивото на Black Ops, но и не открих абсурдни сюжетни дупки като в MW 2. Екшънът обаче е дори по-добре. Вярно е, че това съм го виждал вече доста пъти и не би трябвало да се впечатлявам, но на някои места се изкефих стабилно. Старата формула все още работи донякъде. И все пак, все още предпочитам кампанията на MW 1. Може и да не беше чак толкова зрелищна (макар че си имаше доста добри моменти) но беше някак си по-стилна. Тук всичките експлозии ми се сториха доста самоцелни, а епиката-на моменти насилена. И въпреки това си изкарах добре с кампанията. Но енджинът определено е за смяна. След като кампаниите разчитат толкова много на зрелищните моменти, те трябва да изглеждат наистина добре. Графиката на играта, въпреки някои дребни подобрения спрямо предишните части, си е все така грозна. Аз лично бих дал на кампанията (мултито не мога да го коментирам) 7/10.
___________________________________ Да мълчим, така ли? Да ни хакат отзад и ние да се дупим? Е няма да стане, не съм такъв човек.
|
|
|
|
|
Love_Kittens
|
|
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Modern Warfare 3 - Официална тема Публикувано на: 11 Ное 2011 14:36
Modern Warfare 3 бива... Battlefield 3 е много добра, но адски много нерви как като бягаш се движи оръжието в ръцете ти, все едно ти лагва.... Направили "великия" енджин, а не могат да направят да се движи гладко всичко
|
|
|
|
|
Zlob
|
|
В момента играе: джобен тенис
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Modern Warfare 3 - Официална тема Публикувано на: 11 Ное 2011 18:33
Изиграх я и останах със смесени чувства.От една страна се вижда края на цялата патаклама и как са подходили създателите,от друга се видя че играта изобщо не е мръднала.Ами няма как да не съм доволен,че не дадох пари за нея.Когато имах PS3 направо подарих едни 100 и косур лева за MW 2 и когато видях,че кампанията е мината за 5 часа направо ми идваше...там поне бе яка.Всяка от игрите има по 1 уникална мисия,но тук-не мога да определя коя мисия е най-запомняща се.В 1-цата беше в Украйна,в 2-ка Cliffhanger( лично мнение),но в 3-ката положението е трагично,може би мисията с подводницата.
|
|
|
|
|
slawek
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Modern Warfare 3 - Официална тема Публикувано на: 12 Ное 2011 11:15
Играта е бомба
|
|
|
|
|
vasito
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty: Modern Warfare 3 - Официална тема Публикувано на: 12 Ное 2011 12:53
The Game написа: :D WidowmakeR написа: Графиката е повече от прилична, тва че играете на medium без aa/ao и резолюция 1024x840 си е ваш проблем.
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|