Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 16:17

XaXeRa написа:
[FFF]Flaming One написа:
Ако се трудиш/учиш като хората, няма как да не си щастлив. Само някакви евтини хора говорят колко зле била държавата.
Айде да пробваме.Дори и да си завършил висшо образование,да работа ще има ама накрая ще ти тръснат някакви 400 лв заплата.Лошото в България е,че има прекалено много бедни и прекалено много богати.Неможе в една държава 1-ният да не можеше да си купи хляб,а другия да строй хотели за милиони на морето.Не намеквам за комунизъм,става дума за ограбване на държавата.Както казаха някои,че се оплаквам не се оплаквам,просто споделям моето мнение за виждане на нещата в тази страна.В България животът е много несправедлив,дават се предавания за милиони и някакви сулю и пулю.Азис дето е недоразвид се популиализира много повече отколкото някой учен напримерно,който е направил много повече.Тук заобикалящата среда те кара да бъдеш прост,няма стремеж към учението няма конкуренция,но навън има.

Нещастнико тъп, Азис дето е недоразвит си знае работата, него недей да го мислиш. Той процъфтява и сам си е постигнал всичко - имидж, ПР и така нататък. Той печели от това, че има такива като тебе да го слушат. Освен това човекът не е нито педераст, нито има помпичка, нито е правил свирки на таксиджия. Мога да ти го гарантирам. На него това му е "играта". Намери си и ти игра и почвай. Иначе не се оплаквай. Българите сме "Нуубове" (не ти, никсъне!) в областта на ПР и затова му се хващаме на триковете. Кой те ограбва тебе лично? Кой ти пречи да се реализираш? Какво? Да не си обиден, че работиш за 400 лева? Ми не работи бе. Кой те кара. Бегай на Запад. Там ще правиш свирки на таксиджии и няма да станеш известен.

Have you been touched by his noodly appendage?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 16:21

България ще се оправи, когато мутрите престанат да правят партии, а ние - да ги избираме.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 16:25

ТРУПОНАРЕЗЕНинс нямам си идея дали ме помниш и дали преди си ме забелязвал изобщо, но аз да си кажа, че от самото ти първо появяване вианги си ме радвал с твоите постове - те са нещо средно между есе и проза ;)
Жив и здрав да си !

п.п.
Бъдещето зависи само от вас самите, а не от това къде, кога и кой те е родил.

http://www.manga-kun.com
http://www.Captain-Tsubasa.hit.bg
"The Great Man Is He That Does Not Lose His Child's Heart"

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 16:32

[FFF]Flaming One написа:
XaXeRa написа:
[FFF]Flaming One написа:
Ако се трудиш/учиш като хората, няма как да не си щастлив. Само някакви евтини хора говорят колко зле била държавата.
Айде да пробваме.Дори и да си завършил висшо образование,да работа ще има ама накрая ще ти тръснат някакви 400 лв заплата.Лошото в България е,че има прекалено много бедни и прекалено много богати.Неможе в една държава 1-ният да не можеше да си купи хляб,а другия да строй хотели за милиони на морето.Не намеквам за комунизъм,става дума за ограбване на държавата.Както казаха някои,че се оплаквам не се оплаквам,просто споделям моето мнение за виждане на нещата в тази страна.В България животът е много несправедлив,дават се предавания за милиони и някакви сулю и пулю.Азис дето е недоразвид се популиализира много повече отколкото някой учен напримерно,който е направил много повече.Тук заобикалящата среда те кара да бъдеш прост,няма стремеж към учението няма конкуренция,но навън има.

Нещастнико тъп, Азис дето е недоразвит си знае работата, него недей да го мислиш. Той процъфтява и сам си е постигнал всичко - имидж, ПР и така нататък. Той печели от това, че има такива като тебе да го слушат. Освен това човекът не е нито педераст, нито има помпичка, нито е правил свирки на таксиджия. Мога да ти го гарантирам. На него това му е "играта". Намери си и ти игра и почвай. Иначе не се оплаквай. Българите сме "Нуубове" (не ти, никсъне!) в областта на ПР и затова му се хващаме на триковете. Кой те ограбва тебе лично? Кой ти пречи да се реализираш? Какво? Да не си обиден, че работиш за 400 лева? Ми не работи бе. Кой те кара. Бегай на Запад. Там ще правиш свирки на таксиджии и няма да станеш известен.
Ти нямаш никаква представа за живота ... много ще те прекарват , и ще те лъжат

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 16:48

Разбира се, че ДОБРЕ те помня, Майк!

Благодаря ти за благопожеланията и приеми моите френдли пожелания за здраве и щастие!

Пак ще лафим и не унивай, ако те подмина.
Аз всичко знам (по-скоро - усещам),
но с някои френдове без да си говорим си казваме всичко. Навярно ти си от тях.

Всичко най-хай, Майк!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 17:19

Офф, сега трябва да отговарям на пост от един ред. Гадно е, че ти всъщност нищо не каза за това, което написах, а писа за мене. Не върви да ти напиша "Не, не съм заблуден" :wink:, най-малкото защото от три години не съм се изнесъл от форума на ПС Мания. Затова мислех да не отговарям въобще. И все пак...

Недей да си мислиш, че някой ще ти помага в живота. И това е заблуда. В най-добрия случай ще ти помагат роднините, в най-лошия - никой. А като измрат, си сам. И тогава ще работиш за 400 лева и ушите ти ще пукат. И няма да е лесно. Поне гледай тия 400 лева да ги изкарваш с честен труд или най-малкото с нещо, което ти харесва. Или бегай на запад. Там да не мислиш, че е лесно? Май само си чувал колко са глупави немците и как нищо не учели в училище. Ама немецът няма да те остави да работиш за 400 лева или евро като в България. Той ще иска от тебе работа за 1000 Евро и ще ти плаща толкова. А той знае цената на труда. Ако не смяташ, че трябва да работиш за 400 лева, недей. Аз досега не съм виждал 400 лева накуп. Не съм ги намирал и на улицата, не са ми ги донасяли вкъщи. При теб ставало ли е така?

Have you been touched by his noodly appendage?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 18:29

[FFF]Flaming One написа:
Поне гледай тия 400 лева да ги изкарваш с честен труд

:?:

Покажи ми една основателна причина.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 18:32

Time's up написа:
[FFF]Flaming One написа:
Поне гледай тия 400 лева да ги изкарваш с честен труд

:?:

Покажи ми една основателна причина.

Това е все едно да търсиш основателна причина за "Почитай майка си и баща си" и "Не убивай". :?

Профил

Аватар
Заглавие: Re: В България няма бъдеще !
Публикувано на: 04 Яну 2007 19:09

XaXeRa написа:
Крайно съм разочарован от тази държава.

В тази държава цари единствено селяния,грубост и простотия.В България пари по честен и справедлив начин с учене не се искарват.Тук цари единствено мафията и корупцията.Парите от българската коледа отиват да пълнят гушите на някой , а само нищожни проценти се дават на бедните деца.Въздухът е замърсен.Погледнете през прозореца и вижте,той е като прах.Помисляли ли сте си как това се отразява на здравето ? Вместо да се построят машини за пречистването на въздуха,парите отиват за скъпи коли на депутатите и парламента.Митничарите са едни от най-богатите хора в България,те държат къщи и хотели за милиони по нашето Черноморие.А на горките стари хора се дава някаква си "пенсия" от 80 лева на месец.Какво можеш да си купиш със тези пари ? Как може да се отопляш ? Става дума,че тези 80 лева трябва да покрият: ток,вода,лекарства (изключително скъпи),евентуално дрехи,данъци,такса мощност,телефон (рядкост) и трябва да стигнат за храна в продължение на 30 дена.Ако нямате роднина,който да ви помогне Вие просто сте обречени на смърт.Вместо човек да изживее старините си спокойно,той трябва да ги преживява в мъки,докато в Европа минималната пенсия е 2000 евро.Това е едно на страна.В така наречената България преобладава простотията и корупцията.Хора нямащи си понятие от нищо взимат и ограбват държавата ни!Нямате си представа колко болести има от мръсотията и боклуците,които царят на улицата.Болести,които могат да бъдат много опасни за нашия организъм.Здравното осигоряване в България е на изключително ниско ниво.Там цари хаос,плащаш си здравните осигоровки и пак даваш по 50 лева за лекарства за нещо,което трябва да ти го покрие държавата,защото тя е виновна.Лекарите зимат пари на децата за преглед което е недопустимо.За услугите се плаща прекалено много в сравнение с нашия доход.Как ще живеем ? Тук фигурите са главно Азис и Пайнерките.Те се лансират както и простотията.Не се показват учените,които по дни и нощо се мъчат да измислят как да помогнат на хората с някое ново откритие.Веднага щом стана на 18 години ще се изнеса от тази държава,защото в нея просто няма бъдеще нито просперитет за младите хора.В България с учение няма как да се живее!Пътят е навън,извън България!

Стииииииииииига бе

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Яну 2007 19:11

XaXeRa написа:
Крайно съм разочарован от тази държава.

В тази държава цари единствено селяния,грубост и простотия.В България пари по честен и справедлив начин с учене не се искарват.Тук цари единствено мафията и корупцията.Парите от българската коледа отиват да пълнят гушите на някой , а само нищожни проценти се дават на бедните деца.Въздухът е замърсен.Погледнете през прозореца и вижте,той е като прах.Помисляли ли сте си как това се отразява на здравето ? Вместо да се построят машини за пречистването на въздуха,парите отиват за скъпи коли на депутатите и парламента.Митничарите са едни от най-богатите хора в България,те държат къщи и хотели за милиони по нашето Черноморие.А на горките стари хора се дава някаква си "пенсия" от 80 лева на месец.Какво можеш да си купиш със тези пари ? Как може да се отопляш ? Става дума,че тези 80 лева трябва да покрият: ток,вода,лекарства (изключително скъпи),евентуално дрехи,данъци,такса мощност,телефон (рядкост) и трябва да стигнат за храна в продължение на 30 дена.Ако нямате роднина,който да ви помогне Вие просто сте обречени на смърт.Вместо човек да изживее старините си спокойно,той трябва да ги преживява в мъки,докато в Европа минималната пенсия е 2000 евро.Това е едно на страна.В така наречената България преобладава простотията и корупцията.Хора нямащи си понятие от нищо взимат и ограбват държавата ни!Нямате си представа колко болести има от мръсотията и боклуците,които царят на улицата.Болести,които могат да бъдат много опасни за нашия организъм.Здравното осигоряване в България е на изключително ниско ниво.Там цари хаос,плащаш си здравните осигоровки и пак даваш по 50 лева за лекарства за нещо,което трябва да ти го покрие държавата,защото тя е виновна.Лекарите зимат пари на децата за преглед което е недопустимо.За услугите се плаща прекалено много в сравнение с нашия доход.Как ще живеем ? Тук фигурите са главно Азис и Пайнерките.Те се лансират както и простотията.Не се показват учените,които по дни и нощо се мъчат да измислят как да помогнат на хората с някое ново откритие.Веднага щом стана на 18 години ще се изнеса от тази държава,защото в нея просто няма бъдеще нито просперитет за младите хора.В България с учение няма как да се живее!Пътят е навън,извън България!

Стииииииииииига бе

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 22:41

Абсолютни глупости приказваш ... нямало бъдеще държавата ... ти да не е да си живял в чужбина, че да знаеш ква е кочина и тука?

2000 евро пенсия :shock: ти нещо не си в час май? Че къде не живеят политиците в разкош?

Моля те не приказвай като незнаеш. Сигурно си мислиш, че парите растат по дърветата в чужбина така ли? Как може да казваш на младото поколение да се изнася от България бре. Аз лично съжалявам толко много, че въобще разреших на наще да си помислят да се изнасяме от България!

Някой друг трябва да плати сметката,
ние не сме си поръчвали такъв живот.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 23:02

Точно от такива лайнари като(XaXeRa) теб държавата е западнала,и от нас зависи дали тази земя ще процъфти,или ще изчезне!Ние тук сме достатъчно разбиращи за да знаем че това което говориш са глупости!Но ти ще го кажеш на 10 малки,те ще пораснат и ще почнат да разпространяват твойте виждания и ще избягат в чужбина,и държавата ще изчезне!Щото имо още идиоти като теб...Ще стане Верижна реакция ако мога да се изразя така! :lol:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Яну 2007 01:13

Който мисли че няма бъдеще греши ! Не ме карайте да ви доказвам :twisted:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2007 23:20

Бъдеще има ама това бъдеще няма да дойде днес и утре...А и това с политиците и пенсионерите кой не го знае...ама всички си затварят очите...е така няма да стане,просто няма!Някой се осланят на "Великия Европейски Съюз" :lol: и поверяват надежди на "Великата сила"! Е дано да им се оправдаят надеждите...аз не вярвам...но дано!хаХа

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2007 23:57

Абе има бе... как да нема, откачени ли сте! ий сме безсмъртни!

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Яну 2007 00:24

XaXeRa - след като не ти харесва, смени си местожителството.
Във всяка страна има корупция, селяния, простотия... Плащат им повече, съответно и цените им са по-високи. Някъде хората живеят по-добре, но пък са по-задръстени. В някои страни пиянството е национален проблем, в други разводите... Всяко кътче от земята е уникално и си има добрите и лошите страни. Освен това е факт, че човек рядко е доволен от това, което има(винаги иска това, което няма). Та в тази връзка - и да сме богати, пак ще се оплакваме. Азис и Пайнерките? А Чък Норис и Джордж Буш? :lol:
В България преобладавала простотията? Че ти правил ли си си труда да излезеш от България?

Профил

Аватар
В момента играе: dota 3
Публикувано на: 07 Ное 2011 19:18

Ледник, курво мрръсна, да ти изсъхнат... ушите, дано!

Профил WWW

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 07 Ное 2011 20:57

Държавата е абдикирала!

Профил Skype

Публикувано на: 07 Ное 2011 21:00

И аз абдикирах. Държавата е абдал.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2011 10:02

Бог да благослови този, който въздигна темата. :D

Сега, препрочитайки се, трябва с огромно доволство да отбележа, че съм гений, простете нескромността, плс.

Леелеее, как съм ги редил през 2007 година,
досущ древен библейски пророк!

---

Хайде сега да се проверим,
които бяха мрънкалници преди 4 години - поправиха ли се?
И които си беха ведри свежарчета - униха ли от нещо, въпреки кризата и другите ядове?

:D :D :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com