->Изход<- написа:High_voltage написа:
Извода: на тъпите жени все мъжете са им виновни

Аз официално се отказвам да споря с вас, двамата олигофрени. Това е последния ми пост в който се опитвам да ви докажа колко сте тъпи. Оттук насетне само ще го констатирам, защото сте непоправими слабоумници.
Дайте ми една страна, на тази
планета, в която първия дрескод е прилаган принудително, със закон.
Щото, вие мозъчно недоразвити тъпанарчета, май не знаете, че в Иран жените са
задължени да носят бурки на публични места. Както и в Авганистан при талибанския режим, което май се промени откакто САЩ влязоха, а?
Не е въпроса до как ще се обличат жените и какви са им моралните мотиви да го правят, а дали имат правото на избор да се облекат както поискат.
Единствените развиващи се страни, в които се позволява и толерира такова нехуманно отношение към жените са ислямски. В Саудитска Арабия жените нямат право да шофират, та не ми хвалете исляма, нито го сравнявайте с христянството, щото ми става мъчно за вас.
Не ме разбирайте погрешно, християнство или ислям, когато са лична вяра и просто един морален кодекс, не са нещо лошо, просто защото всеки има правото на този избор. Аз лично съм атеист, но го разбирам. Когато обаче се кръстиш "ислямска република" и принуждаваш населението да приеме определено поведение, тогава вече трябва да ти влязат с бомбите и да те демократизират, пък ако щат и целия петрол да ти вземат. Човешките права са много по-важни от общонационалните блага, обаче вие тъпи конспираторчета упорито отказвате да осъзнаете това. Срещу користните мотиви на Америка и аз не споря, но да твърдя, че са влошили нещата и че не трябва да се намесват, щото хората така са си били по-добре... е, срал съм ви на интелекта. Трябва да ви обесят.
Изходе, в частност към тебе, споменах ти го вече, но не го осъзна - не ми давай частни примери като доказателство за цяла нация. Освен това плескаш някакви абсурдни двусмислия. Дори и да е убила мъжа си, трябва да й се отреже носа ли, какво? Къде си го виждал това по европа?
В Ирак
естествено че няма самоубийствени атентати, когато няма срещу кого да ги правят. Като няма Американци, кого да гърмят бе, смотан? Или ше ми кажеш че тези самоубийци всъщност са обикновени иракчани и не членуват в ислямистка терористична организация, че да извършат нещо толкова примитивно? Не ставай по-жалък от нивото на което си паднал, моля те, ше пробиеш дъното.
В Иран има мораториум последните няколко години, но те преди 80 и коя не са и чували за убийство с камъни бе. В САЩ, в някои щати също има смъртно наказание, но най-малкото се извършва от длъжностни лица и е доста по-бързо и хуманно. Не се събира тълпата бесни чернилки да те замеря с камъни докато ти ревеш и се молиш по-бързичко някой да те нацели в черепа няколко пъти, не да агонизираш докато не умреш като куче. И след като прочете това изречение и нищо не разбра, ето ти още един, доста по-силен довод, който също няма да разбереш -
В САЩ НЕ ТЕ УБИВАТ ЗАЩОТО СИ ИЗНЕВЕРИЛ НА МЪЖА СИ. Не знам как въобще ти е минало през прогнилото мозъче, че това сравнение е адекватно. Не е възможно да си част от тоя биологичен вид и да си толкова крайно
тъп, честно.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК