5 от 9 първи опит.
Втория: Пак толкова

Ерджан написа:Your score is 9 out of 9
На 6-ти доста си блъсках главата, направо ми идеше да се откажа. 8-ми ме затрудни леко, ама бързо го хванах. Останалите бяха сравнително лесни, не е чак толкова труден теста.
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Освен това в теста накрая няма място между of и 9->Изход<- написа:Ерджан написа:Your score is 9 out of 9
На 6-ти доста си блъсках главата, направо ми идеше да се откажа. 8-ми ме затрудни леко, ама бързо го хванах. Останалите бяха сравнително лесни, не е чак толкова труден теста.
освен, че ерик излъга и фейнла брутално, педалчето комплексираноHigh_voltage написа:аз 8
деба, добри сте, не мога да се обявя за master сега ;dd

Що се излъга така, че на някого му дреме за тва в какво вярваш и в какво не? Ти го набия в тъпака малоумен.->Изход<- написа:и аз мога да ти постна шот с 9/9, курво, ама това нищо не доказва![]()
Това дето phr34k каза работи и доказва каква простотия са подобни тестове. Счита се само първия опит, не вярвам да сте ги изкарали 9 от първия път

Не се обяснявай бе, клоун.Ерджан написа:Ми то друг начин няма ве, смотан, и аз така съм ги решил. Не съм вундеркинд да визуализирам 4 куба в главата си и да видя кой е различния.
Иначе мога да ти дам обяснение въпрос по въпрос кой е верния отговор и защо, ма тогава сигурно ше съм ги намерил в гугъл. Аре заеби се, ти го набия в простата тиква