AMD: Xbox 720 ще предложи графика като Avatar
- PoPa78
- В момента играе: ALAN WAKE
Re: AMD: Xbox 720 ще предложи графика като Avatar
Не ме интересува какво си мислете за мен, но ако новия XBOX 720 не бъде подобие на преносим компютър ултра тънък с 10 инчов екран и 3D + 3D очила с необходимия съвършен за времето си Джойпад както и всички необходими входове за връзка с монитори и съвремени телевизори и прочие, колкото и да е подобрено качеството и графиката на игрите ако ще да е много по - добро от това на AVATAR, без значение на какво ще се пускат игрите на DVD, Blu Ray или на Флашка просто новата конзола ще разочарова!
PLAY TO WIN
- Alaster
- В момента играе: PoE
Dark Souls - Местоположение: Terra

If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
Мили попе,PoPa78 написа:Не ме интересува какво си мислете за мен, но ако новия XBOX 720 не бъде подобие на преносим компютър ултра тънък с 10 инчов екран и 3D + 3D очила с необходимия съвършен за времето си Джойпад както и всички необходими входове за връзка с монитори и съвремени телевизори и прочие, колкото и да е подобрено качеството и графиката на игрите ако ще да е много по - добро от това на AVATAR, без значение на какво ще се пускат игрите на DVD, Blu Ray или на Флашка просто новата конзола ще разочарова!
кух си като лейка. Не мога дори да започна да ти обяснявам колко безгранично тъп си!