AMD: Xbox 720 ще предложи графика като Avatar

Раздел за всичко конзолно от Magnavox Odyssey до текущото конзолно поколение.
Аватар
PoPa78
В момента играе: ALAN WAKE

Re: AMD: Xbox 720 ще предложи графика като Avatar

Мнение от PoPa78 »

Не ме интересува какво си мислете за мен, но ако новия XBOX 720 не бъде подобие на преносим компютър ултра тънък с 10 инчов екран и 3D + 3D очила с необходимия съвършен за времето си Джойпад както и всички необходими входове за връзка с монитори и съвремени телевизори и прочие, колкото и да е подобрено качеството и графиката на игрите ако ще да е много по - добро от това на AVATAR, без значение на какво ще се пускат игрите на DVD, Blu Ray или на Флашка просто новата конзола ще разочарова!
PLAY TO WIN
Аватар
Alaster
В момента играе: PoE
Dark Souls

Мнение от Alaster »

Изображение
If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
X-ray
В момента играе: с цици

Мнение от X-ray »

PoPa78 написа:Не ме интересува какво си мислете за мен, но ако новия XBOX 720 не бъде подобие на преносим компютър ултра тънък с 10 инчов екран и 3D + 3D очила с необходимия съвършен за времето си Джойпад както и всички необходими входове за връзка с монитори и съвремени телевизори и прочие, колкото и да е подобрено качеството и графиката на игрите ако ще да е много по - добро от това на AVATAR, без значение на какво ще се пускат игрите на DVD, Blu Ray или на Флашка просто новата конзола ще разочарова!
Мили попе,

кух си като лейка. Не мога дори да започна да ти обяснявам колко безгранично тъп си!
Публикувай отговор