С мама си ли разговаря, та ти се изясни картинката? Има ли смисъл да се изказваш в тема за политика, след като дори няма да си мръднеш в неделя дебелия гъз да гласуваш. Пълен смешник си, въздух под наляганеDJ Cat написа:
...но съм разговарял с хора, които не са още с жълто около устата и ми е изяснена картинката...
Балотаж
Re: Балотаж
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Епични снимчи ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Някой да сложи някакви букви, ако иска![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
Някой да сложи някакви букви, ако иска
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
- doggymien4o
- В момента играе: Квот фана
Няма да гласувам на балотажа. Нито ГЕРБ нито БСП не ми харесват. Макар от сега да си знаем, че президента ще е от герб.
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
...master freakout...
...the world is full of shit...
да, и пак дпс ще го изберат...doggymien4o написа:Няма да гласувам на балотажа. Нито ГЕРБ нито БСП не ми харесват. Макар от сега да си знаем, че президента ще е от герб.
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Ба. Имаш избор между двама боклуци. Какво значение има дали единият от тях ще бъде избран само от ДПС, или от ДПС плюс твоята помощ? Не те разбирам нещо.->Изход<- написа:да, и пак дпс ще го изберат...doggymien4o написа:Няма да гласувам на балотажа. Нито ГЕРБ нито БСП не ми харесват. Макар от сега да си знаем, че президента ще е от герб.
Не, просто някви хора си оправдават гласуването за плевнелиев с това, че Доган подкрепял Калфин и БСП, като всъщност подкрепата му е за самия плевнелиев, ама разните кретени са твърде лесни за манипулация (което следва и от това, че пускат глас за бойко, ама все пак...)
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
-
Жувотновъд
Ахмед Доган е най-големият български политик след 1989-та година!
-
Serious Sam 1.0
Хаха, 50/50 PCM вота. Да видим до довечера коллко ще съвпада тукашния вот с крайния резутлтат.
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
В крайна сметка реших да не гласувам за нито един от двамата 
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
- Till.Lindemann
направих си нещо в залата, прибрах се и ме мързи да мърдам да гласувам. да ми ядат хуя
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
Честита ни диктатура! Сега никой няма да може да спре Герб да си правят каквото искат. Днес демокрацията умре официално (неофициално отдавна е мъртва) ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."- Till.Lindemann
wut wutHicks написа:Честита ни диктатура! Сега никой няма да може да спре Герб да си правят каквото искат. Днес демокрацията умре официално (неофициално отдавна е мъртва)
Преди беше моделът "орел, рак, щука". Сега не ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
Миличките ми тъпунгери.
Оф, много ме дразни какви сте тъпаци.. Демокрацията била умряла, диктатура ви се привижда. Спрете наркотиците, отворете си очите, погледнете отвъд това, което ви пробутват червените боклуци и току-виж сте прозрели ситуацията.
Не ми се вярваше, че има хора под 40 да се вържат на тая абсурдна агитация от страна на бсп, ама защо забравих любимия си форум.
Не ми се вярваше, че има хора под 40 да се вържат на тая абсурдна агитация от страна на бсп, ама защо забравих любимия си форум.
Ти пък какво се чудиш на глупаците, от колко време си тука не ги ли научи тъпите гадулки, че нямат и една мозъчна клетка.