Автор |
Съобщение |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3 - Официална тема Публикувано на: 25 Окт 2011 17:02
Идиот тъп към тоя лист скандален - Хитман, ДА2 и БО, само липсвар фифата, соник, two worlds и ГОУ 3. Може ли да си такова просто лайно.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Battlefield 3 - Официална тема Публикувано на: 25 Окт 2011 17:33
За нищо не става тази игра, само графиката е добра, нищо друго. И толкова ли не можаха да вземат нещо друго от CoD поредицата, ами са взели надписа Friendly Fire will not be tolerated.  Толкова тромава игра, отделно че уж големи разрушения, а не можеш една тънка дъска да или кашон да направиш на парчета. Ще се поизмъча малко и ще гледам да я превъртя до 08.11.11 , че след това идва Царя! 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Battlefield 3 - Официална тема Публикувано на: 25 Окт 2011 18:10
Има ли някакъв начин да се изключи aim assist в single player? Аз изкам да играя на средна трудност но БЕЗ aim assist. Бих играл на най-трудното, но не искам противниците ми да ми бият повече от нормалния damage. Самата идея не ме кефи.
|
|
|
|
 |
SolidSatan
|
 |
В момента играе: квото доди
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3 - Официална тема Публикувано на: 25 Окт 2011 18:39
На моменти ми се стори, че дочух познати реплики от MW 2, което не ме учудва  . Дайс обичат да крадват леко, ама леко !
|
|
|
|
 |
Cpl. D.Hicks
|
 |
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3 - Официална тема Публикувано на: 25 Окт 2011 23:27
А те щото IW не са крадвали от де що има военни филми...
|
|
 |
doggymien4o
|
 |
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3 - Официална тема Публикувано на: 26 Окт 2011 11:19
И аз я почнах кампанията. На хард, че вече игрите са ми толкова лесни. Само звука ме дразни иначе е ЩО годе интересна на моменти.
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
Онлайн
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3 - Официална тема Публикувано на: 26 Окт 2011 13:32
Имам ебати проблемите със звука - гличва, сече, луупва... Идеи? 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Battlefield 3 - Официална тема Публикувано на: 26 Окт 2011 14:04
Някой да има подобен проблем - Играя си в някой сървър 1-2 часа и изведнъж без да излезе никакъв error ме изхвърля на десктопа. Иначе е нечовешка играта, за сега ми харесва най-много Grand Bazar картата.
|
|
|
|
 |
Ghost_Leader
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3 - Официална тема Публикувано на: 26 Окт 2011 14:08
Ерджан написа: Имам ебати проблемите със звука - гличва, сече, луупва... Идеи?  Открих това в интернет: Цитат: When you got looping audio sound in Battlefield 3, you can either play it in Stereo or by this way:
Go to playback devices > speaker properties > advanced and set sound quality to 44K, that option is in a drop down menu. dice написа: Някой да има подобен проблем - Играя си в някой сървър 1-2 часа и изведнъж без да излезе никакъв error ме изхвърля на десктопа. Иначе е нечовешка играта, за сега ми харесва най-много Grand Bazar картата. Още не мога да ти кажа,защото копието ми пристига в петък.Но бих казал,че е нормално.Не знам да е имало BF игра,която да не е имала проблеми в началото.А и тепърва ще излизат патчове,така че засега най-добре почакай.
|
|
|
|
 |
Infernal
|
 |
В момента играе: на компютъра
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3 - Официална тема Публикувано на: 26 Окт 2011 16:14
|
|
|
|
 |
Cpl. D.Hicks
|
 |
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3 - Официална тема Публикувано на: 26 Окт 2011 16:25
Billy Wonka написа: http://www.youtube.com/watch?v=vvUWGFXILpo&feature=channel_video_title Не рзбирам целта на видеото... Толкова ли е чудно, че играта върви перфектно с хубава видеокарта? ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3 - Официална тема Публикувано на: 26 Окт 2011 17:00
Е даже я играе на High настройки.. аз самият я играя на Ultra със спрян АА, на същата резолюция, а картата ми дори не съм убеден, че е по-добра.. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Battlefield 3 - Официална тема Публикувано на: 26 Окт 2011 17:07
Billy Wonka написа: http://www.youtube.com/watch?v=vvUWGFXILpo&feature=channel_video_title Хмм аз с ГТХ 460 си я цъкам с всичко на ултра/Vsync ON/AA:2xMSAA/1680x1050/Ambient Occlusion:HBAO и върви задоволително добре. 35-40 кадъра. А иначе със всичко на high както си беше по дефолт вървеше с към 60-45 кадъра в най-напечените моменти.
|
|
|
|
 |
Infernal
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3 - Официална тема Публикувано на: 26 Окт 2011 17:39
Твойта сигурно е на производител не катo мойта  , а й съм сложид аа 2 и много от работите бяха на ултра излъгах в клипа
|
|
|
|
 |
Infernal
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3 - Официална тема Публикувано на: 26 Окт 2011 18:23
 са видях, че без фрапс фпс-то ми е към 50-60
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Battlefield 3 - Официална тема Публикувано на: 26 Окт 2011 18:37
Billy Wonka написа: Твойта сигурно е на производител не катo мойта  , а й съм сложид аа 2 и много от работите бяха на ултра излъгах в клипаПърво правиш малоумен клип, който уж трябва да покаже как ти върви играта (?!?!?!!), а пък си излъгал. Е няма такъв фейл. 
|
|
|
|
 |
Infernal
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3 - Официална тема Публикувано на: 26 Окт 2011 20:06
къмплиит фейл
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3 - Официална тема Публикувано на: 27 Окт 2011 00:09
оръжията се държат мега тъпо и aim assist-а дразни, ама нали е пак конзолно портче май, кво да очаквам и аз и като казвам, че се държат странно, то най-дразнещото всъщност е как като стрелям и чат-пат се появява огън там, се едно някво накъсано
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Ghost_Leader
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3 - Официална тема Публикувано на: 27 Окт 2011 11:32
Stylized Corpse написа: оръжията се държат мега тъпо и aim assist-а дразни, ама нали е пак конзолно портче май, кво да очаквам и аз и като казвам, че се държат странно, то най-дразнещото всъщност е как като стрелям и чат-пат се появява огън там, се едно някво накъсано Aim assist-a се маха на Hard трудност,ама там противниците имат aimbot.  Само се чудя,уж нямаше да го включват(поне в мултито),а в сингъла са го оставили.Поне една опция за спиране/пускане да бяха сложили.
|
|
|
|
 |
doggymien4o
|
 |
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Battlefield 3 - Официална тема Публикувано на: 27 Окт 2011 16:44
Аз още не мога да си оправя звука и се дразня 
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|