Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 11 Окт 2011 15:57
___________________________________ Нечовек Птица
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 11 Окт 2011 19:00
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 15 Окт 2011 13:40
Братле, няма ли да е по-лесно просто да оставиш линк към youtube канала, от колкото да спамиш с постове?
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 15 Окт 2011 13:49
Голямото Завръщане!!!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 15 Окт 2011 13:53
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 21 Окт 2011 14:44
Ще е интересна вечер очаква се доста инфо около играта
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 21 Окт 2011 21:29
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 22 Окт 2011 02:48
Плащате WoW за 12 месеца = free diablo 3 . . .
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 22 Окт 2011 02:58
Общо взето нищо ново не казаха днес, освен че: -помощниците ще могат да бъдат наемани и след нормъл -инферно трудноста ще може да се минава соло -арената е променена на тийм дет матч с трайност 10 мин -показаха някои нови местности
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 22 Окт 2011 12:20
Много вълнуващо
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 23 Окт 2011 11:15
може да не са точно същите, това да са само тийзъри или увод в историята иначе е бая яко клипчето, даже се зарадвах, че изглежда доста по-''диабловско'' от очакваното. Azmodan изглежда тъпо малко, но пък Белиал, съдейки от арт скечовете, които видях, е доста як.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 23 Окт 2011 21:08
BGDiablo Blizzcon Special Налазвайте Искам да кажа предварително и да се извиня, че няма да има видео в подкаста. Причината е, че ще отнеме прекалено много време, а в момента нямам такова и, ако трябваше да слагам видео, щеше да отнеме 4-5 дена... За сметка на това ще гледам да кача всичкия полезен материал от Blizzcon 2011, под формата на клипчета, на канала на подкаста. Това ще стане близките 1-2 дена. Така че, който изпита нужда, че иска повече инфо, може да ги провери и тях! http://www.youtube.com/watch?v=GVyzUvg3dRI
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 23 Окт 2011 21:57
High_voltage написа: uBo написа: Също така, доста странно ми е, че вече са разкрити цели 2 пре-рендирани филмчета за Д3. В сми, ако приемем, че окончателната игра ще има 5 (една разумна бройка, предвид досегашните заглавия на Близ), то значи вече все едно са разкрити две пети от историята... Може би ще има доста повече филмчета? Скъпо им е струвала тази игра... Ммм, да не говорим, че част от филмчето е изрязана именно за да не спойлва историята Какво ли точно е съдържала останалата част. Аргх, take my money already!
___________________________________ StarcraftZ
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 24 Окт 2011 07:06
мож да е хермафродит все пак нали е най-големото зло, нема как да е само мъжко
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Ред
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 24 Окт 2011 11:50
Или Leah ще се превърне в новия Diablo и затова Azmodan се свърза с нея в трейлъра.
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 24 Окт 2011 12:31
Според мен са се запознали във фейсбук и от тогава просто я тормози със спамове по мейла.
|
|
|
|
|
bulLshi7
|
|
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 25 Окт 2011 13:34
С какъв герой ще играете Diablo-то като излезе? Аз ще съм с женска уизърдка заради носталгията по сорсереса от последното Diablo. Сега е ваш ред.
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 25 Окт 2011 14:19
Witch Doctor или Barb
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 25 Окт 2011 14:21
Ще пробвам с хуйополагач
|
|
|
|
|
bulLshi7
|
|
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 25 Окт 2011 14:33
Gipo написа: Ще пробвам с хуйополагач Не сме в общия форум, намали тролването до минимум.
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|