Наистина феноменален трейлър на сингълплейър кампанията.
Battlefield 3 - Официална тема
- Ghost_Leader
Re: Battlefield 3 - Официална тема
Пичове преди малко ми се свали играта в Origin, но при пускане има Release Date Check. Има ли начин да се мине тази защита на 25-ти. Не ми се чака до 28-и тогава и отпуската ми свършва 
- Ghost_Leader
Чувам,че май можело да стане с VPN,но си нямам и на идея точно как.Release check-a ще се махне,когато играта бъде пусната в съответния регион.За Европа това трябва да стане на 27-ми и 28-ми.Иначе предполагам,че на 25-26-ти октомври играта трябва да е кракната и ако не ти се чака можеш да си я изпиратстваш и да си врътнеш поне сингъла.dice написа:Пичове преди малко ми се свали играта в Origin, но при пускане има Release Date Check. Има ли начин да се мине тази защита на 25-ти. Не ми се чака до 28-и тогава и отпуската ми свършва
EDIT: ТУК има гайд как да си отключиш играта на 25-ти,но не съм го пробвал и не мога да гарантирам дали няма да се случи някой фал.
Ghost_Leader мерси много, ще го пробвам варианта с VPN ако стане стане 
- KakashiBG
- В момента играе: Assassin's Creed Revalations, Elder Scrolls: Skyrim
- Обратна връзка:
http://www.youtube.com/watch?v=eedRhcpO ... ture=feedu Battlefield 3 - TV Launch Trailer
В детската градина играхме на война. Върнах се в къщи ранен, изтощен и брадясал.
KakashiBG написа:http://www.youtube.com/watch?v=eedRhcpOsuU&feature=feedu Battlefield 3 - TV Launch Trailer
Първо това е ЕПИК отгоре.
Второ в Ориджин мен ми пише 25-ти за релий.
Inveniam viam aut faciam.
I will either find a way, or I shall make one.
-
Жувотновъд
Аз чакам Battlefield 3 - RELOADED
Мултито не ме изкефи от това което видях в БЕТА-та, няма да го бъде и във финалната версия, липсва ми аркадността.
Но сингъла ще го врътна, колкото за да направя сравнение с MW3, като още от сега ми е ясно коя игра ще харесам повече и коя ще превъртя втори, трети, четвърти път...
Мултито не ме изкефи от това което видях в БЕТА-та, няма да го бъде и във финалната версия, липсва ми аркадността.
Но сингъла ще го врътна, колкото за да направя сравнение с MW3, като още от сега ми е ясно коя игра ще харесам повече и коя ще превъртя втори, трети, четвърти път...
Жувотновъд написа:липсва ми аркадността.
WTF
- pcultimate
- В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Мисля, че смята BC2 = Battlefield...Valafar написа:Жувотновъд написа:липсва ми аркадността.
WTF
Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
- Ghost_Leader
http://zamunda.net/details.php?id=284366&hit=1
Играта е тук!
Играта е тук!
За какво са ти много дрехи,като имаш едно тяло?

За тези които искат да подкарат оригиналната още сега.
CP > Internet Options > Connections > LAN Settings
Tick use proxy server for your LAN
Address: 203.232.208.116 Port: 8080
OK

Load Origin and click to play BF3, it will ask you to accept to activate click accept and it will load your browser. At this point you can close the browser and origin. Disable "Use proxy server....." and click automatically detect settings. Load Origin and click play again and you should be set!
CP > Internet Options > Connections > LAN Settings
Tick use proxy server for your LAN
Address: 203.232.208.116 Port: 8080
OK

Load Origin and click to play BF3, it will ask you to accept to activate click accept and it will load your browser. At this point you can close the browser and origin. Disable "Use proxy server....." and click automatically detect settings. Load Origin and click play again and you should be set!
- Love_Kittens
- В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
Ааа един въпрос.. Стигнах до мисия, където от един самолет командвам с "3" оръжие - бомбандировач да убие някакви оранжеви работи, ама се мъчих 10 минути и няма ефект....
-
Serious Sam 1.0
FtWMetr0to написа:бомбандировач
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Смея да заявя, че към момента дори такава плоска кампания ми е доста по-интригуваща от тази на Rage. O.o
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
След три дена ми пристига оригинала
нямам търпение за мулти!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- blackmaster
- В момента играе: Red alert 3
Почнах да я, но бързо ми мина меракът.
Играта е излишно тежка, и същевременно невероятно грозна - поне на медиум настройки . Текстурите са просто ужасни. Има неприятен бъг с разминаване на звука или повтаряне. Поведението на оръжията е просто смехотворно. неам думи.
Играта е излишно тежка, и същевременно невероятно грозна - поне на медиум настройки . Текстурите са просто ужасни. Има неприятен бъг с разминаване на звука или повтаряне. Поведението на оръжията е просто смехотворно. неам думи.
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
- doggymien4o
- В момента играе: Квот фана
Чета и гледам разни неща. Разлика с бетата почти нулева. Същото лайно. Епичен провал.
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
...master freakout...
...the world is full of shit...
-
Theron Fears
На мен графиката ми харесва, оръжията също. Но сторителинга е ужасен едно към едно с този в Black Ops, Dragon Age 2, Hitman Blood Money, взе да ми омръзва, да измислят нещо друго. Отделно зареждане + кът сцени= 5 минути, средна дължина на мисия 15. Много накъсано ми идва действието. Bad Company 2 сякаш повече ми хареса.