Автор |
Съобщение |
gua543
|
|
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 18 Окт 2011 20:33
Ще е хубаво да имаш няколко начина да взривиш базата. Примерно освен да я бомбардираш, да можеш да влезнеш вътре и да оставиш малко експлозиви на ключови места и след това да натиснеш голямото, хубаво, червено копче
___________________________________ Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
The Best написа: Нискостеблен хомосексуален плъх!
|
|
|
|
|
Gawayn
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 29 Окт 2011 16:35
Малко оф топик Разглеждайки новостите по УоУ от близкон-а и по точно новостите, които новият експанжън ще вмъкне. Не може човек да не забележи, ако е следил развитието на ТОР последните години, колко МНОГО близард са крали идей от ТОР-а. Разбира се, че и преди са крали от други игри, но сега са просто очеизвадни.. Хътбал - Мърдербал Резилианс-а става стат, който ще стаква с левела. Променящ се ПвЕ сценарии. Геар стакващ с левела. ... И куп други, които немога да се сетя в момента, но едно е сигурно и то е, че близард напоследък много почнаха да издишат от към свежи идей и явно са минали на мотото " дай да видим какво конкоренцията прави, та ния да го изкопираме " . Да не говоря , че след прочетеното многоми паднаха в очите ;/
___________________________________ Side effects may include: dry mouth, nausea, vomiting, water retention, painful rectal itch, hallucination, dementia, psychosis, coma, death, and halitosis. Magic is not for everyone. Consult your doctor before use.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 29 Окт 2011 16:51
О колко си прос
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
gua543
|
|
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 29 Окт 2011 18:30
Нещо не схващам защо е прост. Както и да е на мене идеята да добавят панди ми се струва доста... смешна, най-малкото. Със същия успех можеха да сложат и бойни зайци.
___________________________________ Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 29 Окт 2011 18:41
А след експанжъна с пандите, ще вкарат злите катеричоци и пухкавите зайчета (респективно едните ще са Орда, другите Алианс), които ще се бият срещу Големия лош вълк, който е изял на баба ми хвърчилото, и по този начин заплашва Азерот. А и мейн уепъните им ще бъдат жълъди и великденски яйца. Близард толкова жалки взеха да стават, че вече се чудят какви простотии да измислят, само и само да си издоят някой друг милион от малоумните "фенове", които доброволно плащат за содомията WoW, която се изплю, изсра, изпика върху Warcraft вселената...
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 30 Окт 2011 00:33
Че някой въобще съмнявал ли се е, че близ ще окрадат каквото могат? Или не помните какво направиха в момента в който се появи Age of Reckoning?
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 30 Окт 2011 11:26
То е ясно,че уоу е beyond and above redemption,това не е проблем на фона на излизащите следващите 6 месеца-swtor,gw2,tera,tsw,archeage.Въпроса е близз какво ще направят с "ТИТАН".Дали няма да е толкова зле колкото е уоу сега.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 03 Ное 2011 14:15
След близзкон-а,доста се говори за мистс оф пандария,следващия експ. за уоу.В общи линии е доста зле приет и с право-тъжно е да видиш тази голяма навремето игра как се превръща в пандас&покемонс.Четейки форумите на стар уарса на официалния сайт на играта обаче,виждам как се е стигнало дотука.Всякакви безумни желания.Искам рекаунт.Искам аддони.Искам клик то хийл.Искам дънджън файндър.И още много простотии.Даже се чудя дали някой няма да иска аддон за промяна на графиката и геймплея.Просто е тъжно да се види наследството на уоу и как маса народ го приема като непоклатим еталон какво трябва да е едно ммо.Дано BW останат верни на себе си и да ни предложат игра,геимплей и приключение вместо цифромания и леймплей.
|
|
|
|
|
gua543
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 05 Ное 2011 00:57
Новия трейлър изглежда доста добре. Ако има и по-малко идиотски шлемове за агентите ще е просто супер!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 08 Ное 2011 10:39
|
|
|
|
|
gua543
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 09 Ное 2011 18:37
Serious Sam написа: Божеее това колко е старо, слушал съм го в 4 клас. А сега съм 10.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 09 Ное 2011 18:50
Това вярно ли е? Не е спам? Мейла е <no-reply@bioware.swtor.com>
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
gua543
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 09 Ное 2011 21:35
Omega-x написа: Това вярно ли е? Не е спам? Мейла е <no-reply@bioware.swtor.com> Сигурно е вярно, но не съм бил тестър така че няма откъде да знам. Но какво можеш да загубиш ако следваш инструкциите?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 09 Ное 2011 21:45
И аз не съм виждал как изглежда инвайта,ама незнам как е възможно да пратят покана на човек от България при положение,че въобще цяла европа е извън теста и байо казаах,че теста е само за северна америка.Освен ако не живееш там.Също така е доста възможно да е фейк емайл,за по-сигурно влез на сайта на играта в сектора за тестване-там трябва да имаш отметка,че си приет за тестване.Това е най-сигурното доказателство.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 09 Ное 2011 21:52
Да де, ама сайтът на ТОР беше в "почивка", та не можех да проверя. Оказа се вярно! В момента я тегля 20GB, но няма да мога да играя този уикенд целия, така че, ако някой иска може да му дам ацц-то за времето, в което няма да играя, въпреки че е нарушение. Ще играя от страната на Империята, защото първия ми чар ще бъде Трупър, като я купя. Та явно май съм първият и единствен PCM TOR-бета тестър, мога да приема рикуестове за шотове примерно Edit: Сега видях, че държавата ми в акаунта е САЩ
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 09 Ное 2011 22:23
Е аз ще съм много благодарен ако ми дадеш възможност да видя бетата Ако решиш,че можеш да ми се довериш ми пиши на лично.
|
|
|
|
|
Gawayn
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 10 Ное 2011 00:03
Omega-x написа: Да де, ама сайтът на ТОР беше в "почивка", та не можех да проверя. Оказа се вярно! В момента я тегля 20GB, но няма да мога да играя този уикенд целия, така че, ако някой иска може да му дам ацц-то за времето, в което няма да играя, въпреки че е нарушение. Ще играя от страната на Империята, защото първия ми чар ще бъде Трупър, като я купя. Та явно май съм първият и единствен PCM TOR-бета тестър, мога да приема рикуестове за шотове примерно Edit: Сега видях, че държавата ми в акаунта е САЩ Късметлия жалко, че няма да имаш време де. Поме ако стигнеш да играеш или на този, който си дадеш ацц-то ще му бъда благодарен ако напише 2-3 реда от преживяното Ам, Трупърите не бяха ли от страната на Републиката?
___________________________________ Side effects may include: dry mouth, nausea, vomiting, water retention, painful rectal itch, hallucination, dementia, psychosis, coma, death, and halitosis. Magic is not for everyone. Consult your doctor before use.
|
|
|
|
|
ex1s7
|
|
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 10 Ное 2011 00:25
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 10 Ное 2011 00:38
Честито и на тебе:)Споделете после какви са ви впечатленията.
|
|
|
|
|
=SpeC=
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 10 Ное 2011 11:55
Да ви го начукам на всички дето имате бета покани!!!!!!!!!!!
___________________________________ DROPBOX - Най-лесният начин за споделяне на файлове! http://db.tt/X0hLvvj2
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|