п,п морко да постне стари снимки на сестра си
п.п2. който 20+ годишен тръгне с 15-16-годишна тряя да е или тъп, или мазохист - или и 2те
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
fixieThe Chameleon написа:
п.п2. който 20+ годишен тръгне с 15-16+ -годишна тряя да е или тъп, или мазохист - или и 2те
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
hahahaahahahahaa, всичко е вързано, гнидо. 16 годишните курвички ходят с 20+ годишни щото имат парички за кафенца и голф тройки, 20+ годишните пикли ходят с 30+ годишни чички щото вадят кожи за всичките им прищевки. Няма чиста любов вече, Wu-tang имат една много подходяща песен за тоя случай - http://youtu.be/15lmrWx8lLU?hd=1п.п2. който 20+ годишен тръгне с 15-16-годишна тряя да е или тъп, или мазохист - или и 2те
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Ти пък кво ми пращаш лични съобщения бе, пропадняк тъпDJ Cat написа:Абе вие чували ли сте за
Man's Age : 2 + 7 ? Пак заповядайте, последното нещо за което ви открехвам, че ако го давам така след 2-3 години ще замязате на хора.
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Sturm написа: къв ханс бе...
В първата секунда бях уверен, че мацката държи нечия "съдба" в ръката си.creator написа:Spoiler for :
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Sturm написа: къв ханс бе...
То точно това че не плаче е е възбуждащо защото накрая почва да и харесваHigh_voltage написа:м-м-м. Има нещо такова, но трябваше да е раплакана, с течащ грим, и с разкъсани дрехи! (вместо съвсем без)Vermic написа:Втората снимка е супер добра!Направо свършвам!Мацето изглежда като изнасилено и захвърлено!