А оправих го. Сега ше я инсталриам да вида кво са сътворили.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Vermic
09 Авг 2005 20:59 Мнения: 11346 Местоположение: Rousse
В момента играе: опаааааа
Заглавие: Re: Heroes 6
Публикувано на: 12 Окт 2011 17:06
чакам си оригиналката и ще имам пълна колекция на хериес ;д
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Dumbaldor
10 Яну 2003 13:52 Мнения: 1107 Местоположение: Sofia
Публикувано на: 12 Окт 2011 17:54
Е не мога да не постна в единствената хубава тема от много време насам. Виждам че я има в замунда. Ще я изтегля и утре ще я поразцъкам, но нямам големи надежди... За съжаление Heroes умря след 3ката.
инсталирах и първото нещо, което видях е ( след ДО БОЛКА клишираното интро ), че има 5 карти на кръст
след 3-4-те в дисайпълс 3 едва ли нещо можеше да ме изненада де, ама тая тенденция изобщо не ми харесва
не видях дали има едитор, ако има - пак добре
___________________________________ джумерки
iddqd
Публикувано на: 12 Окт 2011 19:41
Абе картите мани 5 са дори много, като за начало. Докато ги изиграеш тия 5 и ги научиш вече ще има пуснати 10 длц та с маса карти. Аддони с раси и кво ли не. Идеята ми е дали играта става или не. Аз още не съм я качил и дали релиса на скидроу е ок?
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
demona
15 Окт 2001 18:24 Мнения: 322 Местоположение: Blasted Land
В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
Публикувано на: 13 Окт 2011 10:12
Ами да релииза си е ОК макар доста хора да казаха че не бачка поне аз проблем нямам... пробвал съм я има няма 20 мин. та не мога да кажа кой знае какво но фактът че след Tutorial-а има нема 5-6 катинарчета някак ме озадачи сякаш толкоз време мотане само толкова ли карти ще има няма ли да има кампаниоя с всяка раса???/ който е играл повече да пробва/ а също така иконата на conflux е неактивам мисля/надявах се да са кракнали и нея ама/ ще поживеем ще видим...май ще се окаже че бе добра идея да не си я купувам знам ли днес ще я разцъкам да видя как е по подробно
___________________________________ DEATH IS ONLY THE BEGINING
аз я разцъках малко, не видях бъгове и проблеми, но видях неща, които са оправени и подобрени от демото и бетата насам добра игрица ще е сигурно, бях се накефил от бетата още
fizo
В момента играе: Имам инсталирани поне 40 игри от които само 2 стават...
Публикувано на: 13 Окт 2011 11:16
Игрицата я разцъках 20-на мин. На пръв поглед ми изглежда добре. Махнали са това безумно въртене на картата което го имаше в 5-цата и все се обърквах къде ми е замъка. Струва ми се много добра основа върху която може да се гради много ! Стига да я поразнообразят и понаправят карти. Иначе и 5-цата ми харесваше, но там имаше 2 основни проблема. Малко карти и най-основния от всички проблени беше, че на големите карти на PC-тата след 3-4-ти месец ходовете им стават адски бавни (независимо от параметрите на процесора). Дано тук това е оправено.
->Изход<-
Публикувано на: 13 Окт 2011 12:17
Dumbaldor написа:
Е не мога да не постна в единствената хубава тема от много време насам. Виждам че я има в замунда. Ще я изтегля и утре ще я поразцъкам, но нямам големи надежди... За съжаление Heroes умря след 3ката.
кво стана с тебе бе
Публикувано на: 13 Окт 2011 14:08
При мен има проблем с курсора на мишката. Нещо мига и изчезва понякога играя без мишка. Иначе я пуснах за 5 мин само ама ме отчая тва.
и на мене ми мига, ама се свиква, ебал съм я мишката
ей ся играхме с един приятел хот сийт няколко часа, зарибява картите са готино направени, изглеждат супер красиви и ''уютни'' хубавото е, че са големички
iddqd
Публикувано на: 13 Окт 2011 14:19
Е как бе това е ужасно да мига мишката не мога да го изтрая.
MoonFlame
04 Окт 2010 11:06 Мнения: 375 Местоположение: Just not here
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
Публикувано на: 13 Окт 2011 14:24
Първия ъпдейт вече излезе, ебахти 500 мегабайтовото чудо за тази игра. Ама и това май няма да я спаси.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения