Автор |
Съобщение |
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 12 Окт 2011 18:41
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Infernal
|
|
В момента играе: на компютъра
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 12 Окт 2011 20:00
you mama. Wei' what?
|
|
|
|
|
Creator_
|
Цар |
|
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 12 Окт 2011 20:23
Но Преслава е дебелана, а и навъртя към 40 лазарника вече. Признавам си, не и се дървя хич
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 12 Окт 2011 20:28
creator написа: Но Преслава е дебелана, а и навъртя към 40 лазарника вече. Признавам си, не и се дървя хич тл;др ти нямаш право да харесваш мацки не се обаждай
|
|
|
Creator_
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 12 Окт 2011 21:02
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 12 Окт 2011 21:09
Подкрепям. Таз в ляво девойката е по-хубава
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Creator_
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 12 Окт 2011 21:14
Нали! За миг се бях разколебал, но пичът като каза, че вдясно е Преслава, а играч като теб потвърждава за тази горе, вече знам коя ще си представям когато съм сам и игрив
|
|
|
|
|
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 12 Окт 2011 21:33
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 12 Окт 2011 22:18
Баси здравото копеле С това тяло всяка кучка ще е негова
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
Creator_
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 12 Окт 2011 22:21
Вярно е! Главно коремът е проблем. Иначе бицепси може да направи всеки дебел чичка във фитнесзалата. Но е важно и поведението. Ако имаш тяло като на Стейтъм, а си спекня, ще те свалят некви отвратячки.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 12 Окт 2011 22:32
Къде си тръгнал да даваш съвети па ти бе ?
|
|
|
|
|
bulLshi7
|
|
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 12 Окт 2011 22:53
Къде си тръгнал да държиш сметка па ти бе?
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 12 Окт 2011 22:56
creator написа: Вярно е! Главно коремът е проблем. Иначе бицепси може да направи всеки дебел чичка във фитнесзалата. Но е важно и поведението. Ако имаш тяло като на Стейтъм, а си спекня, ще те свалят некви отвратячки. Именно, баси мусколяците има по корема. Имам чувството, че мога да го удрям цял ден, докато се уморя А във филмите си е страшен плейбой. Праскаше наред всичко
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 12 Окт 2011 22:58
DJ Cat написа: Къде си тръгнал да даваш съвети па ти бе ? Ти недей много зна
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Creator_
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 12 Окт 2011 23:00
DJ Cat написа: Къде си тръгнал да даваш съвети па ти бе ? Са не зная дали се шегуваш, щото и аз като тебе не слагам емотикони, ама понякога ставам доста смел зад монитора и почвам да се набирам. Чу ли, пръдльо .
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 12 Окт 2011 23:02
^ слагай на ве чикита едно момиче от старото ми даскало. май има по-хубави черти от николета примерно,а? ако се разровя из ''приятелите'' ми из соц мрежата, мога доста да изровя, ама ме мързи но завинаги във вечния ми топ 3 след оливия уайлд и мегън фокс остава
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 12 Окт 2011 23:09
DJ Cat написа: Къде си тръгнал да даваш съвети па ти бе ? много се чудя, ако стадо бикове ти се изредят в устенцата, дали ще мирясаш бе, кьопава човка
|
|
|
|
|
Creator_
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 12 Окт 2011 23:10
Супер. И двете ме кефят, щото имат поведение - първата те гледа с широко отворени очи, даже се набръчква от пресилване, а другата е натруфени като курве. Излъчването е "искам да те довърша с уста" и едновременно "айде да те видим". Някои ще рекат, че е плътско и повърхностно - точно така е. Не става само с четене. Ааха, Нокте, оставете Дон Жуан Кет да отговърне на ударите.
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 12 Окт 2011 23:13
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 13 Окт 2011 03:05
Е аз имам мн-по хубави приателки бе. Даже братовчедками е мн по яка от тиа.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|