Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Rage
Публикувано на: 09 Окт 2011 22:41

Три пъти написах че на никой не му е зле графиката, защото играта не е тежка ( то оставаше да е) и върви на всякакви компове. Texture popping-а е проблем само, който сигурно е оправен с пача, но не е там въпроса. Въпросът е че играта е тъпа като гъз.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Окт 2011 22:49

Абе ти олигофрен ли си? Кой горови с теб? Писах на корпс. Иначе играта е тежка и то бая. Това, че на теб ти лагват текстурите си е твой проблем. Другите хроа вече намериха начин и се кефят, а ти хейтиш като лузер. Ебаси глупака :roll:

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Окт 2011 00:35

http://www.youtube.com/watch?v=Sffh2Nn82MM Ето вече истински геимплей има и в дед ситито дето Stylized Corpse искаше да види как ми изглежда там. Дори звук съм успял да вкарам този път хахах ствам все по-добър. Показал съм как се играе и с бъги, пък и как се стреля в самия екшън. За жалост това е на нормал и ми е малко лесничко, ама важно е да се види екшъна на кво ниво е.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Окт 2011 00:48

Геймплея на RAGE наистина е адски добър. Идяде, не съм съгласен с теб, относно коментара ти за Deus Ex. Играта е супер, сторито е интересно, а атмсоверата е уникална, за разлика от RAGE която е пълна боза в всичко останало, освен техническо отношение. Просто е различен тип игра. Както кaзват хората, за всеки влак си има пътници. Не намесвай Deus Еx там където не и е мястото.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Окт 2011 00:57

Стига си ми флудил темата бе луд. Атмосферата на рейдж била боза. Аре стига олигофрения много по-яка атмосфера има направо като и грая рейдж и ми смърди на прах и гнило от монитора. Деуса в сравнение с нея изглежда плоска и дървена. Анимаците изглеждат като от преди 10 години, а самата графика изглежда супер плоска. Много повече арт е вкаран в рейдж и дизаинерските решения са мноо по-мощни. Личи си че просто е правена от много по-разбиращи хора. Да не говриме за геимплея. Аз ако изграя 10 мин на дес екс после ще искам да се самоубия от отчаяние бате. Толкоз скука трудно се намира в игра.

Профил

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Публикувано на: 10 Окт 2011 01:34

Абе не разбрахте ли, че на идяд му харесват плоски игри без/със тъп сюжет. И че той предпочита графика като Crysis пред качествената история. Въпрос на вкус му се вика. На него това му харесва, на друг друго на трети трето... Не казвам, че Рейдж е лоша игра, дори напротив - и аз и се кефя. Но просто след като я изиграя след около месец дори няма да я помня, именно защото въпреки готината атмосфера няма нищо кой знае запомнящо се, докато като фен на игрите със страхотен сюжет още си припомням/преигравам минали заглавия, именно заради страхотното story :)

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 10 Окт 2011 01:52

iddqd написа:
http://www.youtube.com/watch?v=Sffh2Nn82MM Ето вече истински геимплей има и в дед ситито дето Stylized Corpse искаше да види как ми изглежда там. Дори звук съм успял да вкарам този път хахах ствам все по-добър. Показал съм как се играе и с бъги, пък и как се стреля в самия екшън. За жалост това е на нормал и ми е малко лесничко, ама важно е да се види екшъна на кво ниво е.

лудница. АИ-то напрао уникално. А босс битката ми заприлича малко босовете от wow, идва яко траш и прави динамиката яка. Тея мутанти са най големите гадове дето съм срещал, даже в доом 3 не бяха толко "неудобни" въртат се и не разбираш къде са. на голема трудност ше се мре доста ;д

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 10 Окт 2011 01:52

Hicks написа:
Но просто след като я изиграя след около месец дори няма да я помня, именно защото въпреки готината атмосфера няма нищо кой знае запомнящо се, докато като фен на игрите със страхотен сюжет още си припомням/преигравам минали заглавия, именно заради страхотното story :)

Доста познато. Доста игри които съм изиграл даже не си ги спомням. И като тръгна да ги играя пак, ми става едно такова.. Deja Vu :lol: Както и с много филми така ми се е случвало. Но има игри които просто немогат да се забравят. Mass Effect примерно. Така и недочетох книгите, но ще го направя и това, скоро.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Окт 2011 02:45

На дуум 3 просто се телепортираха зад гърбът ти. Тук прават повече маневри и има голяма разнообразние от противници наистина голямо. Общо взето всеки клас противник си има типично поведение на което свикваш, но от време навреме те изненадва с няква неочаквана маневра. Примерно малките мутантчета тези дето скачат като маймуни и се катерят и пълзят. Та те обикновенно тичат директно срещу теб когато и когато застанеш в тесен коридор просто ги изчакваш да доидат близко и ги пръскаш с помпата. Да ама се случва досат рядно примерно някои тарикат от тях както тича когато се доближи да скочи острани на стената и да се отблъсне от нея към теб и така да те финтира, или пък изведнъж да почне да пълзи супер ниско по земята и да не го уцелиш. Абе лудница си е в другите игри нямат толкоз опции противниците.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Окт 2011 07:43

Ти си единствения човек, който няма проблем с текстурите. Даже това че на клипчето ти ги има е пълна случайност и през другото време явно нямаш такива. Клипът лъже.

Иначе не се безпокой прекрасно ми върви играта, но ме е яд че е толкова оптимизарана играта, а е толкова тъпа и безинтересна. Язък за хвърления труд на вятъра, по някои сайтове излезе и цифрата на продажбите, която също е трагична. Жалко играта, можеше да е толкова повече от средняшки бъгав екшън пълен с невидими прегради.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Окт 2011 08:52

Еми по същия начин ми изглежда и на мене. Ся, от клипчето пак е трудно да се сравни 1:1 едно, щот се насира качеството поне малко, но все пак ... Явно съм твърде разглезен вече и очаквам хипер детайлни неща дори в бекграунда. А като махнах цфг-то започна наново яко попинг, тъй че ... не знам тоя пач кво оправя.
Ама играта наистина кефи поне малко, та ще си я врътна така. :D

Профил Skype WWW

Цар
Аватар
Публикувано на: 10 Окт 2011 09:50

И при мен играта изглежда точно така, впрочем, и то с 8х MSAA (това е може би втората игра, на която въобще пускам АА) върви на стабилни 50-60 кадъра.., само дето тук-таме естествено изскачат шибани квадрати и това е щото съм с ATi... :?

Бахти пародията.

Иначе играта определено ме кефи и в момента, в който си накупих една камара бумеранзи и ги вкарах в активна употреба силно започна да ме боли тръбата колко всъщност плоска е историята. :twisted:

Като се изключат известните трудности, които имах в опитите си да подкарам играта така, както искам, определено съм доволен от класния THC shooter, който id ни поднасят. :D

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 10 Окт 2011 17:04

Играта е зле и за това не мисля даже да я тегля :/ Очаквах повече!

Профил Skype

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 10 Окт 2011 17:17

Някой с АТИ да сложи 11.10 и всичко default в ccc. Без cfg-та и без нищо в шоркъта. Ако има циклене сложете +jobs_numThreads 0 в шорткъта. Слагах 3,4 вида драйвери и нищо друго не става. При 11.8 примерно няма циклене и не е нужно +jobs_numThreads 0 което орязва нещо брутално, сигорно процесора, незнам, но има артифакти.
При мен сега така е почти перфектна, текстур попинга е малък. Няма никакви артифакти. Но кадрите ми паднаха с това +jobs_numThreads 0, но все пак са 20+. Всеки един драйвер различни проблеми. Чакам сега нови се прават в момента.

драйвери се махат с uninstall после като ви поиска да ресне пс натискате ф8 да влезете safe мод и там махате още веднъж драйверите със Driver Sweeper. така може да сте сигурни почти че няма останало нещо. наистина е важно щото като сложа 11.9 почва цикъла където товари 100% процесор и после нормален ънинстал и като върна 11.8 пак си цикли. Но ако добавя Driver Sweeper и вече си е все едно почти на нов уиндоус.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 11 Окт 2011 00:41

Играта е супер, малко е кратка и има много тесен и затворен край, но като цяло ми хареса :)

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 11 Окт 2011 10:47

от нищото почнаха да ми се появяват черни текстури из wasteland-а ... идеи ?

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 11 Окт 2011 11:13

Признавам играта е зарибяваща. Историята е шит, персонажите са безлични, светът е отворен точно толкова колкото и гъзът ми по време на запек, но екшънът е стабилен. През цялото време имам усещане, че играя Borderlands без чувството за хумор и NPC-та със скинове от Fallout.
Това не прави играта лоша, просто не я прави велика.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Окт 2011 14:01

Цитат:
персонажите са безлични
Според мен персонажите са едни от най яко направените персонажи някога. Самият начин по които почват непринудени разговори когато се доближиш до тях и супер детайлните, невероятно анимирани 3д модели ги прави много по-запомнящи се от грозно изглеждащите чарактери в другите игри. Виж само дебелия водещ на теливизионното предаване. Супер гнусен дебелак с кабели забити в дебелия му задник. Каде другаде има такива изруди. Просто графиката, анимациите и арта правят чарактерите по-запомнящи се от тези в другите игри. Не му трябва на човек да следи няква тъпа история за да запомни чарактер. Просто го вижда казва си 2 лафа с него и вече го помни. Няма нужда да изчета 63 страници текст за да запомня нещо.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Окт 2011 14:10

Я кажете какво да запиша/инсталирам за възможно най-доброто преживяване - патчове,фиксове и т.н. С 5770 Vapor-X 1GB и 11.10 BF3/Rage драйверът съм. :)

Профил

Аватар
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
Публикувано на: 11 Окт 2011 14:26

iddqd написа:
Цитат:
персонажите са безлични
Според мен персонажите са едни от най яко направените персонажи някога. Самият начин по които почват непринудени разговори когато се доближиш до тях и супер детайлните, невероятно анимирани 3д модели ги прави много по-запомнящи се от грозно изглеждащите чарактери в другите игри. Виж само дебелия водещ на теливизионното предаване. Супер гнусен дебелак с кабели забити в дебелия му задник. Каде другаде има такива изруди. Просто графиката, анимациите и арта правят чарактерите по-запомнящи се от тези в другите игри. Не му трябва на човек да следи няква тъпа история за да запомни чарактер. Просто го вижда казва си 2 лафа с него и вече го помни. Няма нужда да изчета 63 страници текст за да запомня нещо.

Ти сякаш не си играл Bloodlines. Rage никой няма да я помни след година. Една хубава игра, но нищо повече. Персонажите в Bloodlines и атмосферата на играта бяха култови и продължават да бъдат дори след толкова години. Един персонаж се запомня не само заради визията му, а мястото му в историята и още куп други фактори, който ги няма налице в Rage. Дори света в игри като Gothic 3, oсобено в градовете, създава много по реалистично усещане за дишащ свят. Перснонажите в Batman Arkham Asylum са култови не само заради арта си, а защото самата игра е, онзи фин механизъм наречен геймплей е накаран да тиктата във всеки един аспект. Да, арта на Rage не е лош, но за да е една формула успешна се нуждае от много повече от някаква се текстура и арт. Никога не съм чувал по-тъпи аргументи в полза на дадено заглавие, честно. Защото арта и кулнеса са много обвързани едно със друго, но докато японците наблягат на кулнеса и резултата се вижда в заглавия като DMC, запада разчита на друг вид арт. Сравнение с много други заглавия повярвай ми арта на Rage e смешен и клиширан до болка. Да ми твърдиш, че персонажите са едни от най добрите е нещо наистина смешно. Не се излагай моля те, но нали темата трябва винаги да е на първа страница, за да можеш да хвалиш колко велика е играта.

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com