Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Rage
Публикувано на: 07 Окт 2011 22:43

ами уж е на 8196, ама ... има моменти, в които е адски грозно от близо

както и да е, чакаме няква оправия там ако има, ако не - здраве да е. и така мога да я изиграя, просто е ще ме е яд ако накрая се окаже, че е могло по-добре да изглежда и не съм знаел как да го направя :D

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 07 Окт 2011 22:46

Ми това дето ти пуснах пише как може сам да си я настоиваш. Проследи стъпките дето са дали и ще играеш на хубава графика. Тогава пак кажи как се държи играта. Освен това тези настойки са с добавен анизотропик филтър което допълнително ще оправи качеството на текстурата в далечина. Аз ще пробвам това цфг следващия път като пусна играта.

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 07 Окт 2011 22:49

Конфигурацията ми е ATI 7750@2.7 Ghz(дори не е Black Edition), 2GB RAM@800 Mhz, Nvidia 220 GT 512MB DDR2(някви идеи, защото ми засича 1.2 GB?), и играя RAGE на 1600х900 с ето този конфиг файл
Spoiler for :
vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 8192
vt_pageimagesizeuniquediffuseonly 8192
vt_pageimagesizeunique 8192
vt_pageimagesizevmtr 8192
vt_maxaniso 4
vt_restart
image_anisotropy 4
vt_maxPPF 8

Играта върви супер мазно и с много стабилни кадри, само в началото на нивото й трябват няколко секунди да си зареди всичко. Като цяло, впечатлен съм от id endgine 5 и се надявам за бъдеще да ни очакват още по-добри неща с него. За сега RAGE ми е на нивото на Bulletstorm, но далеч по-симпатична.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Окт 2011 22:54

тва няма да го играя, ама мацето радва :D

Профил

Аватар
В момента играе: Prime World
Публикувано на: 07 Окт 2011 23:03

От Bethesda казаха, че проблемите са били от драйверите или хардуеара а не от играта, и че Nvidia и AMD работят по фикс. Също така постнаха, че работят по патч, който да позволи на играчите да базикат графичните настройки.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 07 Окт 2011 23:12

[url][URL=http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.php?id=opt1318021775k.jpg]

Това мисля че са детаилните текстури. Също така мисля, че това е без анизотропик. Утре ще тетствам с онова цфг дето го споменахме да вида дали ще има разлика но ми се струва че това е максимума без анизотропик.

Цитат:
ама мацето радва
мацето е звреско. Абе като цяло моделите на чарактерите и оръжията са на много високо ниво с перфекти детайли, текстури и жестоко анимирани.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Окт 2011 23:45

добре, ето при мене как е ( с конфига на Омежи, като последното е на 16 ) :

http://imageshack.us/photo/my-images/406/18283226.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/818/70463805.png/ - това е ''окей'', уж, и е на 8196 ( като сложих на 4096 и разликата е от земята до небето, тъй че УЖ играта разпознава, че съм го направил на 8196 ).

но след това стигаме до момента, в който :

http://imageshack.us/photo/my-images/703/29310765.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/841/71496762.png/

все едно Silent Hill 2 :? :o

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 07 Окт 2011 23:58

Горе доло като при мен си го докарал, само антиалейзинга ти липсва. Иначе тази игра просто не е направена за да се гладат кашоните в коридорите, а преидмно за откритите месности и яките престрелки. Кармак каза че възнамерява да направи длц в което човек които иска да разглежда малките детайли които не се виждат по време на геимплей както тези дето ти показа. Та ще има и длц за такива дето искат да гледат кашончета по столчета по-натам каза че просто е невъзможно да се направи това тук защото цялото ниво е било покрито от огромна текстура или нещо подобно и трябвало да имат хората видеокарти с по 3гб рам и играта приемрно трябвало да е 40 гб. Длц то явно ще представлява по-малак терен от този в тази игра и ще може текстурата да го покрие по детайлно като така остане по-голямо място в текстурата за малките детайли като кашончета и разли други никому не нужни нещица.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Окт 2011 00:08

John Carmack е истински гении. Играта е готина визуално, може и още, но имайки предвид технологията с която работи, евала му правя. При това върви с 60 кадъра на конзолите. Жалко, че сторито е толкова тъпо и безинтересно. А и такъв тип пост апокалиптични игри имаше доста.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Окт 2011 00:24

Добре бе ти какво едоволстваш? Нпаравихме го да ти изглежда 2 пъти по-добре и пак си недовеолен? Фрейма как ти е с новите настройки? Ако искаш по-добре да ти изглежда надъпи си антиалейзинга най малко на 4. Като гледам в момента си без аа. Това ще направи картината да изглежда много по-приятно от това което показа виж моите снимки с х8 аа колко по-финни изглеждат. Но според мен няма на каде да дупиш повече графиката то дори в момента си надхвърлил препоръчителното за твоята машина. Междо другото след като надупи текстурата как ти се държи фрейма? Тествай го с фрапс и кажи.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Окт 2011 12:08

не знам на мене ли говориш, но иначе фрейма ми с ''надупени'' текстури ( демек конфига на 8196 ) е 60. Същото е и с текстурите на 4096. И на мене си ми бяха така още от самото начало - демек, максимално ''добре'' изглеждащи, явно цялата работа се крие в това -
Цитат:
просто е невъзможно да се направи това тук защото цялото ниво е било покрито от огромна текстура или нещо подобно и трябвало да имат хората видеокарти с по 3гб рам и играта приемрно трябвало да е 40 гб.

Което е адски жалко извинение от страна на id при положение, че тва не е първия такъв шутър и до сега сме виждали много красиви шутъри с почти същия ''отворен'' свят ( че даже и по-отворен ) и всичко е било в пъти по-добре изглеждащо.

Не съм се заврял да гледам кашончетата и столовете, но се набива на очи. Трябва да натисна някъв бутон, примерно, или кран, или квото и да е, за да продължа напред и като пред мене се изтипоса няква крив, грозен и на пиксели кран/бутон/whatever, като от халф лайф 1, и нема как да не те подразни.

Няма значение, ако излезе фикс и нещата са пак същите - окей, приемам, че проблема е в моята машина. Но просто в момента си личи как играта се дъни, а не ние. Като стигнеш по-напред, може би ще видиш за какво говоря. В началото и при мене изглеждаше яко, явно са се ''потрудили'' първото впечатление да е добро :lol: Нататък става плачевно. Ако не е така при теб, поправям се :)

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 08 Окт 2011 12:22

Глупости аз като влезах в втория град се спуках от кеф да се разхождам из него и да гледам нпцтата. Казах ти надупи си антиалейзинга така при теб наистина е грозно. Лично аз съм впечатлен от второто градче някво каубойско с супер яка графика изглежда живо в сравнение с подобните опити в другите игри. Единственото нещо което не ме кефи в енджина е това че не могат да се чупят повечето предмети по нивата. Съкла, шишета, Телевизори, всякакви други боклуци, та дори и лампите са бронирани и защитени от чупене, което вкарва известен дървен елемент, но иначе всичко друго ме кефи, а графиката ме впечатлява. Не съм виждал по-добре направен уейстленд в игра до сега.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Окт 2011 12:46

турил съм х8 анти алайзинга, същия хуй е
сложих сега и бета драйверите на нвидиа, дето уж за батълфийлд 3 - единствената промяна е, че почти изчезна напълно попинга :D

Профил Skype WWW

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 08 Окт 2011 13:24

и кво ся играта може ли да се игра като хората вече :?: :roll:

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Окт 2011 13:50

Ще снимам клипче да видите дали може

Профил

Публикувано на: 08 Окт 2011 14:19

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pa ... verV2.aspx

Профил

Аватар
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
Публикувано на: 08 Окт 2011 15:16

Не мога да разбера една игра на една гола графика и енджин ли се крепи. Сякаш се обсъжда Crysis, ами хайде да кажем нещо за невероятния геймплей и смазваща история, за емоцията и атмосферата. Не ми пука за графиката ако всичко се крепи на нея, понякога детайлите са много по-важни както в Oblivion. Има толкова много заглавия с отворени светове ама не "отворени" както тук, а наистина отворени. Дори и Half Life 2 преди години изтръгваше едно много по-голямо уау от това тук. Да ме извинява Кармак и компания, но колкото и да уважавам приноса му това тук си е посредствена работа. Енджина го оставям настрана говоря за всичко извън него. Дори Dead Island ме забавлява много повече, както и Crysis 2, но отделянето на толкова пространство беше по скоро разочарование за мен за Rage която не може да стъпи на малкия пръст на заглавия като Fallout 3 и S.T.A.L.K.E.R.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 08 Окт 2011 17:41

Ти игра на ид играл ли си до сега? Май не си. Никога ид не разчитат на история в играта а на геимплей. Можеби историята на доом много те е впечатлила и за това недоволстваш. Или можеби на волфенщайн хаха или да се сетих се историята на куейк 3 ти е любима. Ти нямаш никаква гейм култура явно не занеш за какво става дума в игрите. Ид не правят игри за дечица дето искат да им разкажат интетесна историика за лека нощ. Това са игри за геймплей, ако искаш история играи адвенчъри, ид много добре знаят че историиките разводняват екшъна и правят игрите мудни и досадни.

Профил

Публикувано на: 08 Окт 2011 17:44

Каквото и да си говорим историята в Wolfenstein 3D е една от най-класните появявали се някога на пазара и е с класи над тази от DooM :wink:

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Окт 2011 17:50

Общо взето историята им е една и съща. В едната правят експерименти с зомбита в нацистка крепост, в другата експеримент с телепортиране между луните на марс. Това с телепортирането малко по оргинално ми се струва от онова с зомбитата щото се пак да идват демони през некви телепорти е по-яко. Ама то хората дето са играли играта изобщо надали са занели че ималко някви телепорти и темподобни. Историята е измислена просто е така колкото да се оправдае екшъна.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com