Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Point-click Adventure
Публикувано на: 04 Окт 2011 13:38

Кажете нещо подобно на Black Mirror/Gray Matter в качество на атмосфера/арт/стил (и да не е много старо). Благодаря :)

Профил Skype

Аватар
Заглавие: Re: Point-click Adventure
Публикувано на: 04 Окт 2011 20:58

magicka е готина

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Окт 2011 21:33

ама няма нищо общо :<

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 05 Окт 2011 12:09

Не знам какво е black mirror и gray matter за последните 4г. съм изиграл 1-2 игри,но се сещам за Siberia 1,2 в пойнт-клик аднвенчър жанра

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Публикувано на: 05 Окт 2011 12:22

"The Longest Journey" е една от най-добрите лично за мен, като това мнение се споделя от още доста хора. Малко е старичка вече де. Иначе "Black Mirror 2/3" са по-новички.

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 05 Окт 2011 13:41

Alpha Polaris от по-новите. Хареса ми, кратка е. Пробвай я ;)
Иначе Black Mirror (1) има доста гаден войс катинг, заслужава ли си да й дам втори шанс?

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Окт 2011 18:33

->Изход<- написа:
Alpha Polaris от по-новите. Хареса ми, кратка е. Пробвай я ;)
Иначе Black Mirror (1) има доста гаден войс катинг, заслужава ли си да й дам втори шанс?

Ами на мен ми хареса като сюжет и геймплей, макар да имаше някои изкарващи от нерви моменти на "търсене на пиксел" (за които препоръчвам да се погледне в walkthrough). Озвучаващите актьори действително не бяха особено добри, но явно не обръщам толкова внимание на това, щом се кефя на Resident Evil 1/2, където всички казват, че били ужасни. :IMNOOB: Във всеки случай мисля, че втората и третата част е доста по-добра в това отношение, по-новичка е откъм графика, геймплейят е добър пак и историята е още по-добра според мен. Препоръчвам ти да пробваш 2-ката, може би директно нея, пропускайки единицата - историята е в голяма степен изцяло нова, така че няма да изпуснеш нищо важно. От друга страна ще ти е известен най-важният момент от първата игра, така че едва ли ще ти е интересно да я играеш след това (което май така или иначе си е така де).

п.п. И за да не се стреснеш от това "търсене на пиксели", в двойката е вкаран бутон, който ти посочва всички интерактивни предмети на екрана, така че си спестяваш този досаден момент. ;)

Профил ICQ Skype

Публикувано на: 05 Окт 2011 19:29

Stll life 1, Сиберия 1 и 2, Black mirror 1, 2, 3, Dracula origin.
Аз често играя такива игри, доста съм изиграл, но тези са ми направили най-приятно впечатление.
В момента съм на Черното огледало 3.

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Окт 2011 19:29

Намерих си - Dracula origin. Точно в същата атмосфера и стил е. Мерси все пак.

Профил Skype

Публикувано на: 05 Окт 2011 19:40

Пробвай и Still life 1. Много добра игра - играеш в миналото и настоящето. Атмосферата е супер.
А Дракула ти го писах в предния пост. Междодругото има още няколко такива игри на тема Дракула, но тази сякаш най ми хареса.

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Окт 2011 20:12

Еми аз предпочитам такива ,които са приятни за гледане - под този специфичен ъгъл ,като заглавията които съм предложил и рисуван background ,а не изцяло анимирани. Lost Horizon също е такава. Still life i syberia e трябвало по-отдавна да съм ги цъкал ,защото сега ми се виждат нетърпимо грозновати :<

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 06 Окт 2011 13:33

Ред, може да пробваш и "Machinarium"! Много добра игричка, с готини пъзели и много красив арт.
cupakabra написа:
Аз често играя такива игри, доста съм изиграл, но тези са ми направили най-приятно впечатление.

Може да пробвам някоя от споменатите игри.
На Black Mirror 3 има един МНОГО досаден бъг, който не ти позволява да изиграеш играта. Пиша ти за него, за да не се ядосваш и изнервяш като мен - в един момент влизаш в апартамента на мис Вали и намираш един дневник, в който трябва да подчертаваш думи. SPOILER-ът от мен е, че трябва да подчертаеш три думи, но за съжаление една от тях не бива засечена от играта и съответно не можеш да изпълнеш пъзела, понеже успяваш да подчертаеш само две от думите - Дарън прави коментар, когато подчертаеш правилна дума. Изглежда е често срещан бъг и единственият шанс да го изиграеш (ако се появи при теб), е да си пуснеш помощта от менюто, да престоиш няколко минути в пъзела (както изглежда се активира помощта) и тогава се появява един бутон, който ти разрешава пъзела автоматично. Това беше единственото място в играта, където търсих walkthrough и добре, че го направих. За съжаление преди това се поблъсках напразно поне час. :(

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 06 Окт 2011 14:44

MetalGearRex написа:
Ред, може да пробваш и "Machinarium"! Много добра игричка, с готини пъзели и много красив арт.
cupakabra написа:

Може да пробвам някоя от споменатите игри.
На Black Mirror 3 има един МНОГО досаден бъг, който не ти позволява да изиграеш играта. Пиша ти за него, за да не се ядосваш и изнервяш като мен - в един момент влизаш в апартамента на мис Вали и намираш един дневник, в който трябва да подчертаваш думи. SPOILER-ът от мен е, че трябва да подчертаеш три думи, но за съжаление една от тях не бива засечена от играта и съответно не можеш да изпълнеш пъзела, понеже успяваш да подчертаеш само две от думите - Дарън прави коментар, когато подчертаеш правилна дума. Изглежда е често срещан бъг и единственият шанс да го изиграеш (ако се появи при теб), е да си пуснеш помощта от менюто, да престоиш няколко минути в пъзела (както изглежда се активира помощта) и тогава се появява един бутон, който ти разрешава пъзела автоматично. Това беше единственото място в играта, където търсих walkthrough и добре, че го направих. За съжаление преди това се поблъсках напразно поне час. :(
Минавал съм я Machinarium :)
Иначе в Black Mirror 3 тоя бъг не ми се е случвал. Минах си го пъзела без проблем. Проблема беше ,че Black Mirror 3 имаше мега слабия край. Black Mirror 2 ми се стори най-добрата и най-добре хвана атмосферата на замъка.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 06 Окт 2011 15:35

MetalGearRex написа:
Ами на мен ми хареса като сюжет и геймплей, макар да имаше някои изкарващи от нерви моменти на "търсене на пиксел" (за които препоръчвам да се погледне в walkthrough). Озвучаващите актьори действително не бяха особено добри, но явно не обръщам толкова внимание на това, щом се кефя на Resident Evil 1/2, където всички казват, че били ужасни. :IMNOOB: Във всеки случай мисля, че втората и третата част е доста по-добра в това отношение, по-новичка е откъм графика, геймплейят е добър пак и историята е още по-добра според мен. Препоръчвам ти да пробваш 2-ката, може би директно нея, пропускайки единицата - историята е в голяма степен изцяло нова, така че няма да изпуснеш нищо важно. От друга страна ще ти е известен най-важният момент от първата игра, така че едва ли ще ти е интересно да я играеш след това (което май така или иначе си е така де).

п.п. И за да не се стреснеш от това "търсене на пиксели", в двойката е вкаран бутон, който ти посочва всички интерактивни предмети на екрана, така че си спестяваш този досаден момент. ;)

Заради теб я продължих и се радвам :) С войс актинга се свиква, всъщност хич не е толкова лош, колкото го изкарват, просто подходих предубедено.
Така че благодаря, че ме зариби, ще видя нататък как ще стане

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Окт 2011 15:59

Ред, и аз съм на мнение, че двойката беше най-готина. Макар и двете игри (2 и 3) да са практически една цяла игра - историята е директно продължение, а всичко останало в играта е буквално едно и също, мяза на игра, нацепена на две. Двойката имаше повече пъзели, докато в тройката те отсъстваха почти до края - имаше само разговори и октриване на правилната комбинация от локации и предмети. Във всеки случай и двете ми харесаха де. :)

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com