Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Проблем с лаптап :(
Публикувано на: 06 Окт 2011 13:48

Взех си лаптоп Dell Inspiron и всичко си вървеше както трябва. Реших да го преинсталирам и го направих, но след преинсталацията звукът вече е различен. Със същите драйвъри и същия Windows 7 съм си. Звукът стана по-слаб и от лаптопа и от слушалките свързани към него. Дори на хубавите ми слушалки не само, че се чува по слаб звук, но и басът пращи леко... Всичко е като преди незнам какво може да е станало.

Има ли някоя програма като еквалайзер примерно с която да си променя звука? Да стане по силен и по чист :?: :?: :?:

Профил Skype

Заглавие: Re: Проблем с лаптап :(
Публикувано на: 06 Окт 2011 14:02

НЕ СМЕ КЬОРАВИ, НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ!

Иначе иконката за звука -> Speakers -> Enhancements. Сигурно преди е било включено някое DSP за придаване обем на звука.

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Проблем с лаптап :(
Публикувано на: 06 Окт 2011 14:05

Винаги качвай най-новите драйвъри, на всичко. Не ползвай драйвърите от диска, който върви с лаптопа/PCто, защото обикновено са излезли доста по-нови.
Влизаш в сайта на Dell, виждаш за съпорт и сваляне на драйвъри. Посочваш си модела и сваляш най-новото. (обикновено е на тоя принцип, не знам конкретно дали Dell не са решили да са различни)

Но първо пробвай съвета на Штрак, защото може всичко да е въпрос на някоя отметка (примерно да е било на някаква Loud функция преди).

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com