Автор |
Съобщение |
X-ray
|
|
В момента играе: с цици
|
|
Заглавие: Halo vs. BF Публикувано на: 18 Сеп 2011 17:28
Коя е променила повече шуутърите?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Halo vs. BF Публикувано на: 19 Сеп 2011 00:11
Doom. Стига ни занимава с конзолните си глупости.
___________________________________ знайш ли като се замаам...
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Halo vs. BF Публикувано на: 19 Сеп 2011 00:46
Штрак написа: Doom. Стига ни занимава с конзолните си глупости. по скоро wolfenstein 3d
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Halo vs. BF Публикувано на: 01 Окт 2011 17:56
Doom и Quake
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
Sabaka
|
|
Мнения: 484 Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
|
|
Заглавие: Re: Halo vs. BF Публикувано на: 03 Окт 2011 01:06
Хало е ретардиращото настояще на шутърите. БФ е сладкото труднопостижимо бъдеще. Брей а мене ме хулехте, че правя гей теми.
|
|
|
X-ray
|
|
|
|
Заглавие: Re: Halo vs. BF Публикувано на: 03 Окт 2011 09:38
Sabaka написа: Хало е ретардиращото настояще на шутърите. БФ е сладкото труднопостижимо бъдеще. Брей а мене ме хулехте, че правя гей теми. Тва го направих защото БФ ми идва много реалистична, а КОД е сейм олд шит вече 5 години. Хейло пък залага не толкова на графика и супер реализъм, колкото на геймплей и фън фактор. За това питах другите какво мислят ама тука 90% са ПЦ фенбойчета дето нещат и да пробват Хейло или нещо конзолно изобщо.
|
|
|
|
|
Sabaka
|
|
Мнения: 484 Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
|
|
Заглавие: Re: Halo vs. BF Публикувано на: 03 Окт 2011 10:43
Играл съм Хало на сингълплейър, защото с джойстик няма да мога да играя сериозно дори след 50 години. И не ми хареса.
|
|
|
X-ray
|
|
|
|
Заглавие: Re: Halo vs. BF Публикувано на: 03 Окт 2011 11:44
Sabaka написа: Играл съм Хало на сингълплейър, защото с джойстик няма да мога да играя сериозно дори след 50 години. И не ми хареса. Всеки с мнението си. Повечето елементи са това, което от много време търсих в игра. А мога да ти кажа, че с контролер се играе лесно като му свикнеш ама това не става за 15 мин при някой приятел. Само от любопитство - какво не ти хареса?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Halo vs. BF Публикувано на: 03 Окт 2011 13:36
Това, което ме отказа от Хейло, бе безумната повторямост на декорите. Навън как да е, но влезеш ли в някой обект, като почнат да се нижат стая след стая, изглеждащи по един и същи начин, с това просто не успях да се примиря. Ситуацията съвсем се влоши, след появата на "Потопа".
___________________________________ Olim bonum nec malum est cognitionis principium.
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
|
|
Заглавие: Re: Halo vs. BF Публикувано на: 03 Окт 2011 14:31
Аз съм играл всичките Хейлота и не ме кефят. С нищо не са променили жанра, както са направили Doom, Quake, Wolfenstein, Serious Sam и списъка продължава
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
X-ray
|
|
|
|
Заглавие: Re: Halo vs. BF Публикувано на: 03 Окт 2011 21:20
doggymien4o написа: Аз съм играл всичките Хейлота и не ме кефят. С нищо не са променили жанра, както са направили Doom, Quake, Wolfenstein, Serious Sam и списъка продължава А само сериозната физика, самолетите, танковете и някой доста яки сай-фай идеи, които трудно ще намериш.
|
|
|
|
|
thewhitestig
|
|
|
|
Заглавие: Re: Halo vs. BF Публикувано на: 08 Окт 2011 19:51
Half-Life.
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
|
|
Заглавие: Re: Halo vs. BF Публикувано на: 10 Окт 2011 16:27
X-ray написа: doggymien4o написа: Аз съм играл всичките Хейлота и не ме кефят. С нищо не са променили жанра, както са направили Doom, Quake, Wolfenstein, Serious Sam и списъка продължава А само сериозната физика, самолетите, танковете и някой доста яки сай-фай идеи, които трудно ще намериш. Сай-фай идея от БФ? Шегуваш се.
|
|
|
|
|
X-ray
|
|
|
|
Заглавие: Re: Halo vs. BF Публикувано на: 10 Окт 2011 19:00
doggymien4o написа: Сай-фай идея от БФ? Шегуваш се. За Хейло говоря, а ти май доста здрава трева си пушил.
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
|
|
Заглавие: Re: Halo vs. BF Публикувано на: 10 Окт 2011 22:34
И пак, аре добре, Гейло не е дало чак такъв принос за жанра
|
|
|
|
|
X-ray
|
|
|
|
Заглавие: Re: Halo vs. BF Публикувано на: 11 Окт 2011 08:59
doggymien4o написа: И пак, аре добре, Гейло не е дало чак такъв принос за жанра Не и на ПЦ. Иначе шуутърите пробиха на конзолите именно заради него. С ръка на сърцето си казвам - при реалистичен шуутър грешката с пада е 90% фатална, а с мишка не е. Хейло просто е направен да е забавен и не ангажиращ, а не е точна до последният детайл симулация на битка.
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
|
|
Заглавие: Re: Halo vs. BF Публикувано на: 11 Окт 2011 21:37
Гейло е провал за жанра и като цяло е глупава капиталистическа изгъзица, която ще пръкне още минимум 3 глупави игри.
|
|
|
|
|
Sabaka
|
|
|
|
Заглавие: Re: Halo vs. BF Публикувано на: 12 Окт 2011 08:43
Аре аре, първия Хало мязаше на нещо. После се осраха яко. И тоя последния, дото го изкараха не беше толкова лош, ама имам чувство, че историята беше много странна.
|
|
|
doggymien4o
|
|
|
|
Заглавие: Re: Halo vs. BF Публикувано на: 12 Окт 2011 09:20
Не. Само първия става и до там. След това са лайно след лайно
|
|
|
|
|
X-ray
|
|
|
|
Заглавие: Re: Halo vs. BF Публикувано на: 12 Окт 2011 18:30
Sabaka написа: Аре аре, първия Хало мязаше на нещо. После се осраха яко. И тоя последния, дото го изкараха не беше толкова лош, ама имам чувство, че историята беше много странна. Втория е като първия, 3 не съм играл още, а Рийч си беше як въпреки леко оплесканата история. А Кучето е голям фенбой.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|