Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: квото доди
Заглавие: Re: Battlefield 3 - Официална тема
Публикувано на: 30 Сеп 2011 16:21

Под CoD имах предвид това правено от ИВ, другото не го признавам. Иначе игрта излиза след 2-3 седмици, а е в такова състояние :113: . Играл съм и други бети, на много игри, и от това, което видях на бф ми се доплака по едно време, ако щеш вярвай. За първи път виждам толкова преебана бета.. На другите игри не можеш да разбереш бета ли играеш, или кво. С Bad Company 2 направиха същия номер. Бетата беше ужасТ. Година и нещо ли, колко е там, я има вече и все още седи в същото състояние. Кво да говоря повече... вие си знаете, "бф аудиторията".

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Сеп 2011 17:53

SolidSatan написа:
Под CoD имах предвид това правено от ИВ, другото не го признавам. Иначе игрта излиза след 2-3 седмици, а е в такова състояние :113: . Играл съм и други бети, на много игри, и от това, което видях на бф ми се доплака по едно време, ако щеш вярвай. За първи път виждам толкова преебана бета.. На другите игри не можеш да разбереш бета ли играеш, или кво. С Bad Company 2 направиха същия номер. Бетата беше ужасТ. Година и нещо ли, колко е там, я има вече и все още седи в същото състояние. Кво да говоря повече... вие си знаете, "бф аудиторията".

Ако си играл толкова бети,колкото твърдиш,трябва да знаеш,че бетата не винаги е най-новият build,с който разполагат. :) По играта се работи всеки ден и се оправят нови проблеми. BC2 бетата наистина беше зле(поне откъм оптимизация),но цялата игра е далеч по-оптимизирана.Дай шанс да BF3 като излезе.Може пък и да те изненада. :wink: А за MW3 - половината от оригиналния IW напуснаха.Ще видим какво са скалъпили новият екип.

Профил

Публикувано на: 30 Сеп 2011 18:27

Остави го. Нека си харчи парите за преработен MW 2. Като толкова му е акъла.

Профил

Аватар
В момента играе: квото доди
Публикувано на: 30 Сеп 2011 20:16

Полека, синко :? . Нека не се обиждаме. Аз не съм обидил феновете на бф, нали ? Имам си уважение към вас , поне към другия пичага. Просто изказах очевидни факти, по-точно коментар...

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Сеп 2011 20:38

SolidSatan написа:

Пък МW2 и там разните боклуци и досега не са оправени

:lol: :lol: :lol: :lol:

Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Сеп 2011 21:57

Хайде да се въздържаме от спорове COD vs BF.Подобни дискусии много често се превръщат в обмяна на хейт и излишни обиди.Има си друга тема за Modern Warfare 3.Аз също бих се въздържал от обиди към феновете на COD - разбирам какво харесват в игрите,но подобен тип геймплей вече не ми допада. :) Купил съм си COD4,MW2,дори бих си купил MW3 на по-ниска цена,ей така да имам колекцията. :D По BF3 има какво да се работи,но вярвам,че DICE няма да разочароват РС феновете си.

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
Публикувано на: 30 Сеп 2011 22:01

Играх Battlefield 3 Beta на Ultra на E5300 2.60 @ 3.40GHz, AMD Radeon HD 6950 2GB, 4GB DDR2 800 @ ~900MHz и си вървеше съвсем гладко! Не знам какъв 4 ядрен процесор си измислят, че иска... Играта не е баш муцка.. Не знам, защото е бета ли не се троши всичко, а само пейките и много малко бетонни стени? :shock:

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Сеп 2011 22:21

Metr0to написа:
Играх Battlefield 3 Beta на Ultra на E5300 2.60 @ 3.40GHz, AMD Radeon HD 6950 2GB, 4GB DDR2 800 @ ~900MHz и си вървеше съвсем гладко! Не знам какъв 4 ядрен процесор си измислят, че иска... Играта не е баш муцка.. Не знам, защото е бета ли не се троши всичко, а само пейките и много малко бетонни стени? :shock:

Имаш доста силна карта. :) А четириядрен процесор ще се иска за пълната версия,заради разрушенията.Доколкото знам в бетата по-голямата част от разрушенията са изключени,дори с ъпдейт блокираха унищожението на терена,заради бъг с пропадане под картата.

Профил

Публикувано на: 01 Окт 2011 09:34

SolidSatan написа:
Полека, синко :? . Нека не се обиждаме. Аз не съм обидил феновете на бф, нали ? Имам си уважение към вас , поне към другия пичага. Просто изказах очевидни факти, по-точно коментар...

Виж сега, недей да ме слагаш в подобни групи. Не съм сляп BF/COD/Insert random fps franchise here фенбой. Просто човек с обективна преценка за нещата. Играл съм и двете поредици. И двете съм купувал. Мога да разбера, че харесваш геймплея на COD. Но не мога да разбера, след като го харесваш, защо, аджеба, не си цъкаш BO/MW 2, WAW или която и да е минала част, ами ще плащаш отново за нещо което практически е същото?

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Окт 2011 11:17

http://www.tweetdeck.com/twitter/zh1nt0/~bVAeO

Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 01 Окт 2011 11:24

vasito написа:
http://www.tweetdeck.com/twitter/zh1nt0/~bVAeO

дано че иначе е ужас :roll:

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Окт 2011 15:08

Ето част от проблемите,които са оправени в пълната версия:
Цитат:
A SELECTION OF CHANGES FROM OPEN BETA TO FINAL, PART 1

(Not a complete list – for up to date news, visit the News section in Battlelog)
* Fixed occasional client crash when reviving.
* Fixed killcam showing glitched area under map if your killer is dead.
* Issue with spawning on dead squad mates fixed.
* Fixed a bug where shooting at a moving enemy could cause more than the intended amount of damage.
* Crosshairs for shotguns have been replaced with a new, thinner, art.
* A subtle low health screen effect has been added.
* Tweaked scores of Medals and Service Stars.
* Tweaked the Rank progression.
* Pushing prone on console will not play the animation twice.
* Fixed loss of Squad Leader after EOR at some times.
* Framerate stability fixes.
* The 3D spotting icons has been tweaked to better match the target’s visibility. Icons will show frequently less on mostly obscured targets.
* Fixed issue with crosshair disappearing after round transition.
* Fixed issue with crosshair disappearing after trying to deploy while the countdown timer still active.
* Squad list now shows specializations chosen, VOIP activity and dead squad mates.
* Non working options in squad menu fixed: "Private" flag and "Switch Teams".

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Окт 2011 15:10

Жалко, че не мога да я подкарам. Определено съм впечатлен от видяното до тук.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Окт 2011 18:46

Battlefield 3 Open BETA Gameplay записван от мен (цъкни)

Профил

Публикувано на: 02 Окт 2011 20:57

Battleshit 3

http://forums.electronicarts.co.uk/batt ... -dice.html :notfair:

http://www.youtube.com/watch?v=YGaP5wTYLtQ

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Окт 2011 19:08

http://www.youtube.com/watch?v=k4ehlStOYfo :) nice

Профил

Публикувано на: 08 Окт 2011 16:53

Отключиха Conquest на Caspian Border в бетата. Който иска може да пробва. Нямам никаква идея защо започнаха с тази нелоша, но невпечатляваща с нищо карта Operation Metro. Caspian Border е точно това, което се очакваше от играта. Лудница!
Е, отново са налице някои дребни проблеми. Предимно с машините. Понякога се бъгват, засядат и преобръщат когато преминаваш над река. Физиката понякога реагира странно. Когато засилих един джип към вражески танк и го оставих да се блъсне секунда след като скочих, танкът доста странно се измести (приличаше по-скоро на телепортация) с 5-6 метра настани и се преобърна, при което отново се сбъгяса. Също така разрушението на една желязна ограда не функционира точно както трябва. Но това може да се оправи. Отново нищо чак толкова сериозно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Окт 2011 19:03

Stun Damage написа:
Нямам никаква идея защо започнаха с тази нелоша, но невпечатляваща с нищо карта Operation Metro. Caspian Border е точно това, което се очакваше от играта. Лудница!

Що бе? Operation Metro по мое мнение е супер карта, особенно когато действието се пренесе долу в метрото на тясното става лудница. По Call Of Duty style тактики се прилагат там... ъмм не тактики, по скоро пуцаш на посоки и зимаш целия отбор. :lol:

Профил

Публикувано на: 09 Окт 2011 10:46

Не е лоша картата, но по мое мнение не е нищо особено. Повечето хора играят BF заради Conquest-а. Ако искам CoD style, играя CoD. Ако искам по-реалистични пехотни битки, играя MoH ( от 2010-та). Нищо против нямам ръша, може да го разцъквам понякога, ако ми писне conquest-а, но дотам. Самият факт колко оплаквания имаше срещу картата е показателен.

Профил

Аватар
В момента играе: StarCraft 2 , Bad Company 2
Публикувано на: 09 Окт 2011 11:23

Ето CoD фенбойчетата са така един път да ги утрепят хайде играта е фейл !
Ами фейл ще е като не можете да играете така е поне не разваляйте темата и спрете да пишете "не си копувайте играта , ще съжалявате" предполагам , че бетата е за това , сами хората да си решат какво да правят. Колкото до бъговете някои хора или са правят на тъпи или наистина са , ами не знам бета където да няма бъгове и тн. играйте си шибания CoD кефете се като 200 килограмови "Американци" и се тъпчете ........ Поздрави :lol: :lol:

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost