Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 30 Сеп 2011 11:46
n33dar в 19:55 написа: Имам код вече Като си се пребера от село я почвам n33dar в 22:09 написа: Тихо бе, не ме издавай Играх си бетата тази сутрин, ама от тъпата, кракнатата .. скука голяма е тука на село, поне има с кой да се заядеш и да се смееш (beer) можеш да подкараш кракната бета, но не можеш да подкараш "оригиналната", а? епик фейл си един чичко гугъл на Xfire и diablo 3 beta веднага показва клипче на бета емулатора -- ясен си ми
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 30 Сеп 2011 15:07
Абе на тоя скрииншот не можа ли поне да си затвориш таба Диабло 3 бета крак
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 30 Сеп 2011 16:23
guys
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 30 Сеп 2011 22:03
Очаквайте Бета Геймплей клип с български коментар сега по-късно или утре сутринта...
___________________________________ Нечовек Птица
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 01 Окт 2011 05:13
Eто и първото клипче на геймплей с български коментар! Hадявам се да ви хареса. Сгънах 4 пъти, 3 пъти от едни molten кучета и 1 на Cкелетън Kинга, приемам псвуни, че съм бот по мой адрес Общо взето трябва известно време да се привикне с контролите на бетата, или поне на мен ми трябва Днес ако всичко е наред, очаквайте вечерта клипче с Kalio как играе DH, aз с Wizard и един преглед на Аукциона и как работи Мислех да играя с Witch, но ще си го запазя, да изиграя играта с него сам без да записвам и без да се налага да коментирам... Очаквайте следващите клипчета, ще са доста по-интересни от това, което лично според мен не е лошо също Пригответе се за "Клик Шоу", микрофона ми е много по-близо до колоните и до мен, но яростното кликане на мишока се чува ясно и отчетливо [media]http://www.youtube.com/watch?v=p4BAbCn4Z4E[/media]
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 01 Окт 2011 15:43
Тийз за идващите 3 епизода, малко кадри след записите http://www.youtube.com/watch?v=k4s_nr0KCvE
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 01 Окт 2011 21:06
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 01 Окт 2011 21:58
Значи най - накрая някой се докопа до ключ. Евалата за усилията. Добре са направени репортажите от Бетата
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 03 Окт 2011 10:33
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 03 Окт 2011 15:49
Като за начало : 1. Ебавах се с вас. 2. Пиша ви от даскало и някаде няма фонетика 3. Който не ме познава да не говори за мен The Chameleon написа: не, нийдъра просто е мега злетака... Пичо, познавашш ли ме ?? НЕ ... е не говори за мен
___________________________________ needar
|
|
|
|
|
bulLshi7
|
|
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 03 Окт 2011 15:57
Ами ако те познава, а ти не можеш да се сетиш кой е? И се ебава с тебе? Я си спомни за оная случка, дето си беше изтървал ключовете в писоара и както се беше нагъзил, усети нещо топло и твърдо да прониква в теб. Да продължавам ли още или се сети за кой става въпрос?
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackmaster
|
|
В момента играе: Red alert 3
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 06 Окт 2011 16:07
Хора, търся една версия на Diablo 2 : lord of destruction. Мисля че, беше 1.09. Отличителни белези : Поддържаше Джамела Имаше висок xp rate. Подземията, които водиха към Андариел бяха намалени на 2, а другите бяха в друго подземие натъпкано с гадове от всички градове. Blood raven пускаше Куба. Още в началото на първият град те нападаха вълци, едни които мязат на мухи и се пръкват от гнезда, които като претрепеш ти качват поне 3 левела.
Сигурен съм, че не беше мултиплейър мод, защото репликите на НПС-тата не бяха изтрити и босовете си пускаха предметите, които попринцип си пускат.
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 06 Окт 2011 16:43
хахах доста странна версия на играта ще да е било И да играеш диабло 2 преди 1.10 е meh...
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 06 Окт 2011 21:01
blackmaster написа: Хора, търся една версия на Diablo 2 : lord of destruction. Мисля че, беше 1.09. Отличителни белези : Поддържаше Джамела Имаше висок xp rate. Подземията, които водиха към Андариел бяха намалени на 2, а другите бяха в друго подземие натъпкано с гадове от всички градове. Blood raven пускаше Куба. Още в началото на първият град те нападаха вълци, едни които мязат на мухи и се пръкват от гнезда, които като претрепеш ти качват поне 3 левела.
Сигурен съм, че не беше мултиплейър мод, защото репликите на НПС-тата не бяха изтрити и босовете си пускаха предметите, които попринцип си пускат. това е някакъв мод при всички положения в нито една оригинална версия няма такива щуротии каквито ги описа
|
|
|
|
|
blackmaster
|
|
В момента играе: Red alert 3
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 06 Окт 2011 21:25
То, че е мод ясно, но за разлика от повечето модове, тук не бяха бяха рязали дроп айтъмите от босовете и диалозите, което напомня на оригинала...
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 09 Окт 2011 15:37
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 10 Окт 2011 08:34
Lenks написа: БАХАХАХАХАХАХАХАХ
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 10 Окт 2011 20:06
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|