SW KOTOR модове
- shub niggurat
- Обратна връзка:
SW KOTOR модове
Свалих си ей тва - http://www.moddb.com/mods/kotor-ultimat ... ure-pack-1
Обаче не мога да разбера работи ли, щото слагам файловете в override фолдъра и не виждам особена разлика. Някой, който е ръчкал модове и има опит с това, ако може да ми каже как се слагат баш.
Обаче не мога да разбера работи ли, щото слагам файловете в override фолдъра и не виждам особена разлика. Някой, който е ръчкал модове и има опит с това, ако може да ми каже как се слагат баш.
джумерки
- gua543
- В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
Re: SW KOTOR модове
Ами повечето модове, да не кажа всичките, за първата игра са изключително лесни за инсталиране - или слагаш всичко в Override-а или пускаш TSLPatcher-а да си свърши магията. Естествено има разлика между двата начина на инсталиране - при първия доста модове не могат да съществуват заедно защото някои файлове, нужни на единия, се променят от другия и става манджа с грозде. Има начини да направиш два несъвместими мода съвместими обаче там работата става сложна и не съм се занимавал. Втория е доста по-лесен и има много по-голяма вероятност да имаш два мода, използващи едни и същи файлове. Примерно ако един мод използва файла appearence.2da, който ако мога да отбележа е доста използван, и инсталираш друг мод, използващ същия файл, с TSLPatcher файла не се променя, а просто се добавят неща към него тоест файла става малко по-голям и двата мода не се прецакват взаимно. Ура, навсякъде растат цветя и има светове мир!
Този мод не съм го пробвал, но ако си очаквал графиката да стане най-малко на нивото на Mass Effect 2 жестоко си се излъгал. Просто няма начин това да стане. Най-много някои неща, които принципно не забелязваш докато някой не ти ги посочи, са поправени или изглеждат по-добре.
Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
The Best написа:Нискостеблен хомосексуален плъх!
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Да, но въпросът ми не беше формулиран май както трябва. В смисъл - турям ги разархивирани там. Така ли трябва да е ? Или отделна папка за всеки отделен мод ( в рамките на override фолдъра ) ? Не съм очаквал да стане Мас ефект 2 графика, но определено изглежда доста по-добре от колкото очаквах на 22 инчов монитор.
Имах някакви мизерии с крашване след лого скрийна, но УЖ го оправих. Дано няма занапред, въпреки, че ако знаеш нещо и за този проблем, сподели. Щото май е доста срещан при Уин 7-ца.![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Имах някакви мизерии с крашване след лого скрийна, но УЖ го оправих. Дано няма занапред, въпреки, че ако знаеш нещо и за този проблем, сподели. Щото май е доста срещан при Уин 7-ца.
джумерки
- gua543
- В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
Направо си слагаш файловете в папката, не в отделна папка и след това нея да я слагаш в override-а. А за проблемите със Windows 7 не мога да ти помогна. Аз съм още с XP 
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
за пореден път осъзнавам каква преебавка е Уин 7-ца за по-стари игри, изобщо скоро няма да си я слагам 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- shub niggurat
- Обратна връзка:
некой ден ще ти се наложи повечко рам и ще те видимThe Chameleon написа:за пореден път осъзнавам каква преебавка е Уин 7-ца за по-стари игри, изобщо скоро няма да си я слагам
джумерки
-
Минотавъра
- В момента играе: Mozilla Firefox
- Обратна връзка:
Изтегли следните неща:
KOTOR
KOTOR Official Patch 1.3
KOTOR DLC Brotherhood of Shadow
KOTOR DLC Brotherhood of Shadow Patch 1.1
KOTOR II
KOTOR II Official Patch 2.1
KOTOR II Windows 7 fix
KOTOR II Restored Content (v. 1.7)
KOTOR II Korriban Expansion
Ако widescreen-ът не ти се включва, ще ти обясня по-подробно, то е жив кошмар.
Have fun!
KOTOR
KOTOR Official Patch 1.3
KOTOR II
KOTOR II Windows 7 fix
Have fun!
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
- shub niggurat
- Обратна връзка:
то сигурно не е трудно да разбера, ама ми се спи и ще те питам ... кво е тва brotherhood of shadow
в сми, с 300 зора направих играта ми да върви е така, не искам да туря нещо и всичките усилия да идат на кино 
джумерки
- gua543
Re:
А точно човек като тебе ми трябваше! Последните два мода съвместими ли са с мода, който възстановява планетата М4-78?Минотавъра написа:Изтегли следните неща:
KOTOR
KOTOR Official Patch 1.3
KOTOR II
KOTOR II Windows 7 fix
Have fun!
Ами прибавява ти около 5 часа игране, не променя историята и ти добавя нов party member, който не заменя никой и е озвучен. Доста е добър мода, само има някои item-и, които са твърде... мощни за моя вкус обаче на някой може и да си му харесват.Stylized Corpse написа:то сигурно не е трудно да разбера, ама ми се спи и ще те питам ... кво е тва brotherhood of shadowв сми, с 300 зора направих играта ми да върви е така, не искам да туря нещо и всичките усилия да идат на кино
- shub niggurat
- Обратна връзка:
и ако го сложа сега, като съм почнал играта, ще трябва ли наново да почвам, или ?
и ще се скара ли с мода за текстурите
джумерки
- gua543
За първия въпрос - зависи докъде си стигнал с играта. За втория въпрос - нямам си на идея.Stylized Corpse написа:и ако го сложа сега, като съм почнал играта, ще трябва ли наново да почвам, или ?
- shub niggurat
- Обратна връзка:
- gua543
Значи ще върви.Stylized Corpse написа:Тъкмо влезнах в Undercity.
-
Минотавъра
- Обратна връзка:
В далечната 2007-а година BioWare бяха направили конкурс за фенски мод. Победителят (т.е. The Brotherhood of Shadow) беше включен официално в играта, като DLC. По мое скромно мнение, допълнението е много по-качествено от самата игра.Stylized Corpse написа:то сигурно не е трудно да разбера, ама ми се спи и ще те питам ... кво е тва brotherhood of shadowв сми, с 300 зора направих играта ми да върви е така, не искам да туря нещо и всичките усилия да идат на кино
![]()
За да активираш допълнителната серия куестове, отиди в кантината на Корибан и потърси NPC на име Drix Kellwit.
Ъъъъ... разбира се.gua543 написа:А точно човек като тебе ми трябваше! Последните два мода съвместими ли са с мода, който възстановява планетата М4-78?
Едното няма как да противоречи на другото, при положение, че засягат различни зони в играта и използват различни файлове.
Историята се променя (или по-точно допълва) значително. Новият парти мембър заменя Бастила, която обаче така или иначе е в плен по това време. Айтемите нямат значение - и без тях играта е отчайващо лесна. Новите роби изглеждат яко обаче.gua543 написа:Ами прибавява ти около 5 часа игране, не променя историята и ти добавя нов party member, който не заменя никой и е озвучен. Доста е добър мода, само има някои item-и, които са твърде... мощни за моя вкус обаче на някой може и да си му харесват.
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
- gua543
Re:
Питам защото чета че restoration mod-а не е съвместим с М4-78, не съм полу-идиотМинотавъра написа:Ъъъъ... разбира се.
Едното няма как да противоречи на другото, при положение, че засягат различни зони в играта и използват различни файлове.
Имах предвид историята на самата игра - търсенето на Star Map-овете и т.н. Играта е лесна ако посещаваш планетите по определен начин. Ако първата ти планета е Кашийк значи играта ще ти е лесна. Ако е Татуин - не чак толкова. Повярвай ми, тия тускански ездачи за много злобни копелета.Минотавъра написа:Историята се променя (или по-точно допълва) значително. Новият парти мембър заменя Бастила, която обаче така или иначе е в плен по това време. Айтемите нямат значение - и без тях играта е отчайващо лесна. Новите роби изглеждат яко обаче.
-
Минотавъра
- Обратна връзка:
Има 2-3 мода които възстановяват М4-78. С моята версия няма проблеми, с другите не знам. За всеки случай, инсталирай ги поотделно.
В който и ред да посещаваш планетите, играта пак е отчайващо лесна. Има някои проблеми с Манаан и Корибан, но те не се състоят в това, че са трудни, а че все още не си качил persuasion достатъчно
В който и ред да посещаваш планетите, играта пак е отчайващо лесна. Има някои проблеми с Манаан и Корибан, но те не се състоят в това, че са трудни, а че все още не си качил persuasion достатъчно
- Azathot
- В момента играе: LOTRO, Fallout: NV, World of Tanks, Unreal 2, Stalker: CoP
Бе то някъде из уукипедията пишеше последователността на планетите спрямо канона, ама кой да я спазва 
Не е важно колко си як, важното е да си ПУСТИНЯК...
-
Минотавъра
- Обратна връзка:
- shub niggurat
- Обратна връзка:
мода си ми работи перфе заедно с оня за текстурите
много се вкарвам у филма, голям кеф ми е да цъкам сега ... последно съм я играл като излезе и нямам спомен от нещата, тъй че ще ми е интересно бая
много се вкарвам у филма, голям кеф ми е да цъкам сега ... последно съм я играл като излезе и нямам спомен от нещата, тъй че ще ми е интересно бая
джумерки
- Azathot
- В момента играе: LOTRO, Fallout: NV, World of Tanks, Unreal 2, Stalker: CoP
Саше, кажи ги и за КОТОР 2, че сега съм я подкарал и още съм на ТелосМинотавъра написа:Аз
Тарис, Дантуин, Татуин, Кашиик, Манаан, Слехейрон, Корибан, Лехон.
Не е важно колко си як, важното е да си ПУСТИНЯК...