Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Battlefield 3 - Официална тема
Публикувано на: 29 Сеп 2011 21:25

Изтрих Origin-и Battlefield-и и всички подобни лайна. Ебахти направо тръпки ме побиха, колко зле е играта. Не си купувайте това лайно, много ще се набутате. Не си хабете и времето да играете тоя боклук, във всяко едно отношение е пълен провал. За каквото се сетите.

Профил

Публикувано на: 29 Сеп 2011 21:33

Аз и без това на почти всички нови заглавия вниманието което им отеделян се свежда до едно-две кратки кипчета след излизането...

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Сеп 2011 21:34

Зле е, да.
Не знам откъде да започна.

1. Това с Battlelog-a е пълен fail. За да смениш сървъра трябва да излезеш от играта.
Отделно че не показва съвсем актуална информация за броя на играчите в сървъра.
Що за простотия?
2. Изисква Origin + някакъв тъп plugin за браузъра - е не, благодаря.
3. НЯМА ДА МОЖЕТЕ ДА ИГРАЕТЕ СИНГЪЛПЛЕЪР БЕЗ ВРЪЗКА КЪМ ИНТЕРНЕТ.
Преди да влезете в играта, пак ще трябва да се логнете в battlelog, дори да искате да играете singleplayer.
4. Прекалено шарена - не, наистина. Обичам шарените и красивите игри, но тук толкова са се оляли с шаренията, че даже противниците са трудни за забелязване на определени места.
5. Прехвалена физика - не всичко се руши, а на места има едно гадно забавяне (около 1 секунда), при което на двигателя явно му трябва време за да разбере че сте стрелнали нещо рушащо се, за да го видите... рушащо се. :lol:
6. Не можете да си видите ping-a, не можете да хоствате сървър от РС-то вкъщи....което за игра, за която казваха че РС-то е водеща платформа е недопустимо. Айде, за второто е ясно - трябва да се плаща за хост на сървър, жадни са за пари хората, но първото...
Отделно че като цяло изобщо не ме грабна играта. Също така се забелязва липса на баланс...
.
.
.
и списъка продължава...

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Сеп 2011 21:36

И добре правиш. Аз се занимавах да записвам бети, само за да се изнервя. Такива нескопосани лайна, като ми замиришат отдалече, въобще ще ги отебавам. Ама викам айде и без това не цъкам нищо сериозно от много време, дай да видя една от ''игрите на годината'' А то кво, пълна мизерия. Аз ако се хвана ще скалъпя някаква малка игричка, която ще е по-добра.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Сеп 2011 21:39

Мислих да си я купя, понеже се надявах да е достойно продължение на BATTLEFIELD 2, a не просто Bad Company 2.5...е ще ме извиняват, ама май ще си взема MW3, колкото и да мразя свинята Котик.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Сеп 2011 21:42

Абе стига с тоз Котик, не виждате ли че ЕА са в пъти по-алчни и нагли. Стига сте го давали на автопилот и вижте истината. Естествено че ще вземете КОД, доказана поредица, която има най-добрата шутър механика, което е най-важното в една такава игра. Освен това го няма това кампене и предвижване едва едва. Ако някой има време да отдели 4 часа за да се наиграе на БФ3, на КоД може да си кампиш, ако си насран, но може и да ръшваш и да си направиш кефа за 30 мин. На БФ за 30 мин само ще си скъсаш нервите.

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 29 Сеп 2011 21:43

Жалко :( очаквах много от тази игра...явно ще се откажа от преордъра в озон :(

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Ace of Spades, Minecraft, Battlefield 3, Skyrim
Публикувано на: 29 Сеп 2011 22:39

DJ Cat написа:
Абе стига с тоз Котик, не виждате ли че ЕА са в пъти по-алчни и нагли. Стига сте го давали на автопилот и вижте истината. Естествено че ще вземете КОД, доказана поредица, която има най-добрата шутър механика, което е най-важното в една такава игра. Освен това го няма това кампене и предвижване едва едва. Ако някой има време да отдели 4 часа за да се наиграе на БФ3, на КоД може да си кампиш, ако си насран, но може и да ръшваш и да си направиш кефа за 30 мин. На БФ за 30 мин само ще си скъсаш нервите.

Малко FAIL...а?

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Сеп 2011 22:52

Вземете да поцъкате Caspian Border на някой европейски сървър - настоящата парола е "shoppingcartsareagoodride".Играйте малко Conquest 64,а не тая месомелачка Rush. :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Сеп 2011 00:20

Той е още по-зле ама карай.

Профил

Аватар
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Публикувано на: 30 Сеп 2011 00:23

DJ Cat написа:

Боли ли като е толкова прост човек? Чисто информативно питам.

Профил

Публикувано на: 30 Сеп 2011 07:55

Kwi ste typiii ... nqmam dumi ! Q ne se izlagaite, po-hubawa igra nqma da namerite ot neq !!! STFU Trolls ! :stooped:

Профил

Публикувано на: 30 Сеп 2011 09:17

Току-що поиграх малко. Много добре. Дори на Rush, от който никога не съм се интересувал. Е, има си трески за дялане, но нищо съществено. Понякога мерника с десния бутон се бъгва и трябва да прецъкам оръжията, за да се оправи, също така клякането не функционираше добре при мен, трябва да се задържа бутона (може и да пропускам нещо, не знам) при някои разрушения наистина има забавяне, но като цяло нищо непоправимо. Играта е градация спрямо BC2 във всяко едно отношение. А Battlelog-ът всъщност е доста добра хрумка. Можеш да влезеш, да си разгледаш статистиките, ако ти се доиграе просто избираш сървър и играта зарежда, без досадните надписи със създатели. Като цяло, самата игра е изчистена от всичко ненужно. Единственият недостатък по отношение на интерфейса е това, че когато си умрял, не можеш да излезеш в меню, а трябва да изчакаш да мине частта с убиеца ти (която наистина е бъгава и понякога дава доста странни образи). Това определено напомня на MOH, която си е така дори във финалната версия. Надявам се да го отстранят това. Иначе очаквам играта с нетърпение.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Сеп 2011 10:02

На някой друг ориджина затваря ли се сам? :?

Профил

Публикувано на: 30 Сеп 2011 10:06

Не, нямам такива проблеми. Свържи се с tech support-a.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Сеп 2011 12:09

DJ Cat написа:

Да, пълно с някви снайпер кампери и не усещаш откъде ти идва.
Много е зле играта между другото, тя и bad company 2 си беше излагация за поредицата, но тук направо са счупили fail-oметъра.
SP кампанията ще я изиграя все пак, но мулти - no way...

Профил

Аватар
В момента играе: квото доди
Публикувано на: 30 Сеп 2011 13:11

Падането под мапа е страшно попадение. Браво на DICE ! Целия мап пълен с боклуци дето са го разбрали и луд камп пада. Стрелбата е смешена, звуците също, дървено е , разрушенията са зле - само бетон и тук-таме някоя ламарина я се счупи, я не. Графични бъгове, артефакти, разни гличове с изчезващо оръжие, разни "святкания" на екрана от време на време. Цялата браузър идея и тоя Орджин не знам да го коментирам ли. Орджина е зле. Да не би да е правен от осмокласник в час по информатика - бъгав, недовършен, не реагира въобще и още куп глупости. На места текстурите са просто на трагично ниво "ала" 2000-та година. Енджина е лагав, което от своя страна значи смешни и нереални убииства - скриваш се след престрелка --> умираш . Лягането не е добре замислено да пасва на типа геймплей на бф 3 ---> камп фест с легнали на ключови позиции момченца, като например на конкретния мап от бетата в самия тунел просто е ужасТ да минеш.

Та така ... Местя си надеждите в Call of Duty, те поне си полират играта ...

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Сеп 2011 15:16

pcultimate написа:
DJ Cat написа:

Боли ли като е толкова прост човек? Чисто информативно питам.

Ми сори батка, по този въпрос не мога да ти помогна. За болене иначе - майка ти ако я боли между краката и ходи разкрачена - извинявай.

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 30 Сеп 2011 15:59

:lol: :lol: :lol:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 30 Сеп 2011 16:12

Tiny написа:

Иначе,за полирането на COD - :lol: :lol: :lol: :lol: Black Ops за РС беше толкова "полирана",че първите седмици беше неиграема за ужасно много играчи.Това е бета,нормално е да има бъгове.Не може да се съди колко е полирана една игра по нейната бета,всички бети имат бъгове. :) Играйте цялата игра като искате и тогава съдете за полировката. :wink:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com