Има ли още фенове на Survivor horor жанра?
Има ли още фенове на Survivor horor жанра?
Чудя се правят ли се още игри в стил Resident evil,Silent hill . Говоря за първите части на тези игри. Сегашните са много екшън ориентирани и нямат атмосферата на старите.Бих се радвал да ми препоръчате нещо. Лично за мен най-доброта игра от този жанр се нарича Fatal Frame и по-специално първата част.
- doggymien4o
- В момента играе: Квот фана
Re: Има ли още фенове на Survivor horor жанра?
Ами играй Dead Space
Тя ми е любима
Ем сай-фай, ем хорър, ем сървайвъл! Супер комбинация с любимите ми жанрове 
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
...master freakout...
...the world is full of shit...
Превъртях и двете части на Dead Space. Играта има атмосфера,на моменти стряска.Хареса ми определено. Ако се сетите нещо друго от тоя жанр казвайте.
Мене Алън Уейк ме изкефи максимално. Не се бях забавлявал толкоз от дълго време. Според мен това е една от най-яките нови игри в жанра.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Alan Wake e невероятна наистина . Бях забравил за нея.Много интересна история,постоянно те държи в напрежение и визуално поне на мен страшно много ми хареса.Една от игрите заради които си купих xbox360 и въобще не съжалявам.
Siren съм я чувал но не съм я играл.Така като гледам от клиповете май е мой тип игра.
Siren съм я чувал но не съм я играл.Така като гледам от клиповете май е мой тип игра.
- StubbsZombie
Фенове на Survivor Horror жанра има, но друг е въпроса че нещо Survivor Horror жанра го няма.
А Alan Wake е стабилен екшън, с добра атмосфера, но в никакъв случай Survivor Horror игра (която по принцип трябва да те държи под напрежение през цялото време и да те кара да подскачаш от стола и сънуваш кошмари)
А Alan Wake е стабилен екшън, с добра атмосфера, но в никакъв случай Survivor Horror игра (която по принцип трябва да те държи под напрежение през цялото време и да те кара да подскачаш от стола и сънуваш кошмари)
Абсолютно съм съгласен с мнението на The Game. Жанра се изчерпва със старите Resident Evil и Silent Hill. Другите игри са имитации. Alone in the Dark, Fatal Frame и Forbiden Siren са другите игри за които се сещам в момента.
Сега се правят едни екшън пуцалки в които ръсиш куршуми наред, и ако нивата са малко по тъмни, то играта се води сървайвъл хорър.
Сега се правят едни екшън пуцалки в които ръсиш куршуми наред, и ако нивата са малко по тъмни, то играта се води сървайвъл хорър.
In Soviet Russia, game plays you:

Който има Wii да не се колебае. Няма друга такава игра.

Който има Wii да не се колебае. Няма друга такава игра.
Алъна си е типичен хорър, само които не я е играл може да твърди обратното.
Eternal Darkness ми прилича повече на екшън адвенчър отколкото на survivor horror
За притежателите на Wii съветвам да играят The Calling.
За притежателите на Wii съветвам да играят The Calling.
От човек изиграл Alan Wake на Nightmare - играта не хорър.iddqd написа:Алъна си е типичен хорър, само които не я е играл може да твърди обратното.
http://en.wikipedia.org/wiki/Alan_Wake psychological thriller, survival horror не се прави на по голям разбирач от гуугъл и уикипедия
iddqd ако уикипедия ти е източник на точна информация:iddqd написа:http://en.wikipedia.org/wiki/Alan_Wake psychological thriller, survival horror не се прави на по голям разбирач от гуугъл и уикипедия
а. Интернет имаш от вчера
б. Имаш празно място между ушите.
http://marketplace.xbox.com/en-GB/Produ ... 024d530805iddqd написа:http://en.wikipedia.org/wiki/Alan_Wake psychological thriller, survival horror не се прави на по голям разбирач от гуугъл и уикипедия
"From Remedy, the masters of cinematic action, comes a 3rd person action game filled with overwhelming odds and desperate near escapes."
Не се прави на по-голям разбирач от създателите на играта.
Играта си е психо трилър и трябва да си малоумен за да не го осъзнаеш. Разбирасе че ще гледам уикипедия и гуугъл няма да слушам някви пубери в геймърски форум кво ми разправят.
Трябва да уважаваш по-големите от теб да знаеш.iddqd написа:Играта си е психо трилър и трябва да си малоумен за да не го осъзнаеш. Разбирасе че ще гледам уикипедия и гуугъл няма да слушам някви пубери в геймърски форум кво ми разправят.
Иддяде, цитирам ти разработчиците на играта.iddqd написа:Играта си е психо трилър и трябва да си малоумен за да не го осъзнаеш. Разбирасе че ще гледам уикипедия и гуугъл няма да слушам някви пубери в геймърски форум кво ми разправят.
+ L.A. Noire, истинския ужас!MoonFlame написа:Heavy Rain.