Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: DotA, Quake Live, Deus Ex, Driver SA, Alien Swarm, Counter Strike
Заглавие: Driver San Francisco
Публикувано на: 25 Сеп 2011 22:14

Гледам че все още няма тема, и реших да направя. Какво мислите за играта? Аз мисля че е по добра от всички части досега (може би без първата). До преди 5 минути я играх, цели 8 часа без да ставам. Не бях стоял толкова време пред игра от GTA 4. Просто играта е перфектна във всяко отношение, от графиката има какво да се желае, но всичко останало е просто върхът. Автопарка- нямам коментар, включени са много велики коли Countach, Audi quatro, Ford RS200, Delorean, Ford Torino (от Старски и хъч), Форд мустанг 68 и много други. Стори лайнът е заинтригуващ въпреки странните способности на главния герой, мисля че е най-добрият от този жанр. Има доста references към т.нар chase movies от 70те и 80те години (сега се сещам за старски и хъч, венишинг пойнт, бързи и яростни, завръщане в бъдещето и т.н.). Музиката е доста добре подбрана и добре ни пренася в атмостверата на Сан Франциско, който от своя страна е доста добре пресъздаден а и е може би най-добрия избор за такъв тип игра тъй като е градът със най-много баири във америка. Единственото което не ми хареса е че ги няма трамваите които са част от чара на града, но може да се преглътне. Графиката е добра като цяло, но не ми харесват сградите, не са достатъчно детайлни, колите от своя страна са наистина добре моделирани до най-дребния детайл. Кът сцените са 2 типа - 1вият е когато са със енджина на играта, тогава са когато не се виждат героите. 2рият тип са пре-рендернати сцени със моушън кепчър.

Профил

Аватар
Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
Заглавие: Re: Driver San Francisco
Публикувано на: 26 Сеп 2011 00:53

Можеш ли да газиш хора с полицеиска кола?

Профил

Аватар
В момента играе: DotA, Quake Live, Deus Ex, Driver SA, Alien Swarm, Counter Strike
Публикувано на: 26 Сеп 2011 07:00

За съжаление, не. Хората са направени като във Midtown Madness ако се сещате - неможеш да ги сгазиш тъй като винаги се дърпат.

Edit: току що минах сторито, но за 100% има още доста странични мисии. Края е доста добър и има неочаквани обрати. Горещо препоръчвам на всеки който не я е изиграл да го направи ASAP.

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Сеп 2011 00:27

Играта не е нищо особенно. Както и последните три игри от поредицата. Поне аз не виждам нищо кои знае какво.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com