Автор |
Съобщение |
enemy
|
|
В момента играе: DotA, Quake Live, Deus Ex, Driver SA, Alien Swarm, Counter Strike
|
|
Заглавие: Driver San Francisco Публикувано на: 25 Сеп 2011 22:14
Гледам че все още няма тема, и реших да направя. Какво мислите за играта? Аз мисля че е по добра от всички части досега (може би без първата). До преди 5 минути я играх, цели 8 часа без да ставам. Не бях стоял толкова време пред игра от GTA 4. Просто играта е перфектна във всяко отношение, от графиката има какво да се желае, но всичко останало е просто върхът. Автопарка- нямам коментар, включени са много велики коли Countach, Audi quatro, Ford RS200, Delorean, Ford Torino (от Старски и хъч), Форд мустанг 68 и много други. Стори лайнът е заинтригуващ въпреки странните способности на главния герой, мисля че е най-добрият от този жанр. Има доста references към т.нар chase movies от 70те и 80те години (сега се сещам за старски и хъч, венишинг пойнт, бързи и яростни, завръщане в бъдещето и т.н.). Музиката е доста добре подбрана и добре ни пренася в атмостверата на Сан Франциско, който от своя страна е доста добре пресъздаден а и е може би най-добрия избор за такъв тип игра тъй като е градът със най-много баири във америка. Единственото което не ми хареса е че ги няма трамваите които са част от чара на града, но може да се преглътне. Графиката е добра като цяло, но не ми харесват сградите, не са достатъчно детайлни, колите от своя страна са наистина добре моделирани до най-дребния детайл. Кът сцените са 2 типа - 1вият е когато са със енджина на играта, тогава са когато не се виждат героите. 2рият тип са пре-рендернати сцени със моушън кепчър.
___________________________________ Then… silence got blown apart ...
|
|
|
|
|
Sabaka
|
|
Мнения: 484 Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
|
|
Заглавие: Re: Driver San Francisco Публикувано на: 26 Сеп 2011 00:53
Можеш ли да газиш хора с полицеиска кола?
|
|
|
enemy
|
|
В момента играе: DotA, Quake Live, Deus Ex, Driver SA, Alien Swarm, Counter Strike
|
|
Заглавие: Re: Driver San Francisco Публикувано на: 26 Сеп 2011 07:00
За съжаление, не. Хората са направени като във Midtown Madness ако се сещате - неможеш да ги сгазиш тъй като винаги се дърпат.
Edit: току що минах сторито, но за 100% има още доста странични мисии. Края е доста добър и има неочаквани обрати. Горещо препоръчвам на всеки който не я е изиграл да го направи ASAP.
___________________________________ Then… silence got blown apart ...
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Driver San Francisco Публикувано на: 27 Сеп 2011 00:27
Играта не е нищо особенно. Както и последните три игри от поредицата. Поне аз не виждам нищо кои знае какво.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|