Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 23 Сеп 2011 15:41
The Chameleon написа: I iz sad. все пак, повече шанс да влезем в бетата ( и евентуално още 1 пцм парти преди Д3 ) За хора, които ще я изпиратстват ?
___________________________________ needar
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 23 Сеп 2011 17:50
За хора, които ще имат Collector's Edition.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Telba
|
|
В момента играе: Planetside 2 Guild Wars 2 World Of Tanks Team Fortress 2
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 23 Сеп 2011 18:05
Аз ще имам Telba edition - всичко живо е Телба, всичко мъртво не е. Не,сериозно, ще закупя този обещаващ продукт, но нормален edition.
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 23 Сеп 2011 18:13
Аз не мога да си представя НАЙ-ЯКАТА И ОЧАКВАНА ИЗОБЩО НЯКОГА игра за мен да си я взема нормално издание
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 23 Сеп 2011 18:26
The Chameleon написа: Аз не мога да си представя НАЙ-ЯКАТА И ОЧАКВАНА ИЗОБЩО НЯКОГА игра за мен да си я взема нормално издание Копеле, ще взимаш Deluxe Edition-a на SS3 ли бе?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 23 Сеп 2011 18:30
Serious Sam написа: The Chameleon написа: Аз не мога да си представя НАЙ-ЯКАТА И ОЧАКВАНА ИЗОБЩО НЯКОГА игра за мен да си я взема нормално издание Копеле, ще взимаш Deluxe Edition-a на SS3 ли бе? Заинтригува ме. Какво е SS3?
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 23 Сеп 2011 18:38
Serious Sam написа: The Chameleon написа: Аз не мога да си представя НАЙ-ЯКАТА И ОЧАКВАНА ИЗОБЩО НЯКОГА игра за мен да си я взема нормално издание Копеле, ще взимаш Deluxe Edition-a на SS3 ли бе? Какъв СС3 те гони ще има Armies of Exigo 2 ps. интересен факт : In October 2006 ( 2 години след излизането на AoE ), EA shut down the online game servers
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 23 Сеп 2011 19:04
Друг интересн факт е, че 14 години, 10 месеца и 23 дни след излизането си диабло 1 все още има работещ сървър/батъл.нет Вероятно ще кажем същото и за диабло 3 през 2026 година
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 23 Сеп 2011 19:38
боби котик че ги затвори
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 24 Сеп 2011 01:37
Ей бацета, тия дни нещо нямам нет и си качих диабло 2 1.13 Правя армия от скелети и мачкам наред. Тръгнах да правя меле герой, ама след 5 минути ме болеше ръката от цъкане (брех, тия нови мморпг'та са ме изнежили ) и реших да вдигам некро, та разни измрели да вършат работата вместо мен . И в общи линии това исках да ви съобщя. А да, аз също ще си взимам Д3, пък ако ще да нямам време дори да го разопаковам .
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 24 Сеп 2011 09:19
Той си го каза, в нета е пълно със стриймове, в които няма никакъв коментар, на който не му харесва може да ги гледа тях. Аз лично много се хиля докато го слушам кви ги приказва и в същото време обяснява нещата кое какво е и т.н., докато на обикновен стрийм просто виждаш човека какво правим ама за част от секундата отворен инвентар или скилове няма да разбереш особено много. Отиде да се изпикае и чакаш 5 мин и т.н., и т.н.; тва си е бест ъф дъ бест за сега -- Браво Гипо! И аз навремето бях правил некро на съмън
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 26 Сеп 2011 18:40
Цитат: Day[9] day9tv: I suppose it's inappropriate to tweet "I'm streaming Diablo 3 right now" and not to change anything before I goto bed. For 12 hours.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 27 Сеп 2011 20:11
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 27 Сеп 2011 20:43
Евала ти правим, шефе, завиждаме ти благородно!
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 30 Сеп 2011 07:29
I kwo praim sq ?
___________________________________ needar
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 30 Сеп 2011 08:08
n33dar написа: I kwo praim sq ? Пишем на български.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 30 Сеп 2011 10:06
бахаха тъпото лапе е на 16 години
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 30 Сеп 2011 11:21
еми и аз съм с тоя кракнат вариант на бетата като needar и исках да ви изебавам, че съм избран нещо, а-у иначе който иска само да ВЛЕЗЕ в тристрам и да обиколи, без да може да бута и бие нищо, да го свали тоя емулатор - има го в пайрет бей
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 30 Сеп 2011 11:33
не, нийдъра просто е мега злетака... closed beta дори я няма в Европа още европейци дето имат ключове биха били от F&F beta стадия ; злетак...
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 30 Сеп 2011 11:35
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|