Multirama смешна история!
- Love_Kittens
- В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
Re: Multirama смешна история!
Ъъъ сложиха ми ново дъно, с което мога да овърклоквам и има авто волтаж и си овърклокнах процесора е5300 2.60ГХз до 3.60ГХз, като през около 10 часа ми става син екран, ама не знам от рамта, процесора или видео клока е
Все пак донякъде си заслужаваше чакането, че сега като сложа 6950 2гб-ката клока на процесора ще е доста полезен. Щом в дуум 9 във Варна на гтх550 1гб и е6500 2.93ГХз пуснах гта 4 всичко на high и 1680х1050 и на 20 дистанциите без да цепи, ако измъча моя до 4ГХз може да пусна сянката и на very high

Oт отвратително кухата ти конфигурация е. Като не можете и не разбирате, оставете на хората, които са навътре да ви сглобяват компютрите. Заслужаваш да ти се насере.
- Love_Kittens
- В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
Кое по-точно е от конфигурацията?DJ Cat написа:Oт отвратително кухата ти конфигурация е. Като не можете и не разбирате, оставете на хората, които са навътре да ви сглобяват компютрите. Заслужаваш да ти се насере.