Хора, ако Ви се намира пратете на ЛС един бета кий.
Благодаря предварително.
vindictus closed beta keys
-
dr_gilotin
- SilentKill
- Обратна връзка:
Re: vindictus closed beta keys
За който не знае, затворената бета започва след 2 дни. Аз с моят късмет вече се уредих с бета кей, сега само остава да чакам да я пуснат
Дано да я пуснат скоро цялата, че супер много ми се играе, а бетата е само 5 дена.....
-
dr_gilotin
Много късно се сетих да проверя за ключове, за което ме е ядSilentKill написа:За който не знае, затворената бета започва след 2 дни. Аз с моят късмет вече се уредих с бета кей, сега само остава да чакам да я пуснатДано да я пуснат скоро цялата, че супер много ми се играе, а бетата е само 5 дена.....
Сигурно ще се чака отворената бета.
Относно цялата игра като игра - след 2 години. NX Europe са толкова мудни и бавни във всеки релийз на игра, че нямам думи..
- Ghost_Leader
http://gamers.eurogamer.net/giveaways.p ... claim=true
Влизаш в линка,правиш си безплатен акаунт(става за 2 минути) и после даваш на Claim My Key или нещо от сорта,а след това следваш инструкциите.
Влизаш в линка,правиш си безплатен акаунт(става за 2 минути) и после даваш на Claim My Key или нещо от сорта,а след това следваш инструкциите.
- SilentKill
- Обратна връзка:
Е как след 2 години беdr_gilotin написа: Относно цялата игра като игра - след 2 години. NX Europe са толкова мудни и бавни във всеки релийз на игра, че нямам думи..
Корейската версия излезе преди около година и половина ако не се лъжа - Mabinogi Heroes, Американската преди около 1 година, тогава щях да играя пак на бетата... ама педалите им с педали... ip бан за европа.... Много ме издразниха тогава. Появи се долу горе тогава и сайта за европейската версия, на който още от начало пишеше coming soon.... това soon го смениха скоро... До 2-3 месеца би трябвало да я пуснат, все пак играта си е готова отдавна, просто трябва да я пуснат и в европа, до колкото знам щяло да има и някакви малки промени
-
dr_gilotin
Не си ме разбрал. Искам да кажа че като цяло NX USA(global) и NZ EU разликата е релиийзите на игрите е 2 години - или по-просто една версия по "кръпки" е с 2 години преднина. Всичко при тях е така - всяка игра на NX EU e назад с развитието си спрямо GLOBAL.
- SilentKill
- Обратна връзка:
Ясноооо
Еми ако е така, то тъкмо и е дошло времето
Дано да си заслужава да се играе, че не знам кога ще имам комп на който да мога да играя GW2 и кога ще мога да си я позволя въобще. А друго свястно ммо май не се очаква скоро...
Еми ако е така, то тъкмо и е дошло времето
Дано да си заслужава да се играе, че не знам кога ще имам комп на който да мога да играя GW2 и кога ще мога да си я позволя въобще. А друго свястно ммо май не се очаква скоро...